Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bloxq

Kürümün dördüncü haftası .

Önerilen İletiler

Bloxq    34

Arkadaşlar merhaba kürümün dördüncü haftasındayım ve artık kesin olarak söyleyebiirim ki generics pharma tamamen sahte dört haftada 0 ölçü kazancı 0 güç artışı ve 0 cinsel istek artışı aksine cinsel istek konusunda azalma yaşıyorum site de zaten konuları açılmıştı ben ondan önce sipariş vermiştim telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüğüm için alınan siteden whatsaap konuşmalarına ulaşamamaktayım ama arama sonuçlarında ilk çıkan site diyebilirim zaten konuştuğum bir kaç kişi hangi site olduğunu rahatca anlayacaktır bu işe onca para yatırıyoruz beslenme konusu için artık burnumdan çıkana kadar makroları tamamlamak için zar zor yiyorum bu sıcakta beklentilerim gerçekleşmedi zaman kaybettim ,  para kaybettim daha fazlası hayal kırıklığına uğradım sadece siteden aldığım ürünlerin mailleri vs ben de whatsaap ekran görüntüsü elimde olmadığı için dolandırcılık ihbari hakkında konu açamayacağım siteyi dışardan okuyan kişilere tavsiyem asla ama asla genrics pharma ürünü almayın, 0 sonuç 0 daha sanki zararı var gibi antremanda enerjim çabuk bitiyor çabuk yoruluyorum 0 kazanç artık somut bir şeyler azcık da olsa gerçekleşmesi gerekiyordu bu yüzden testlere o kadar para vermeyi  hiç mi hiç gerek duymuyorum umarım o siteden alacaklara ve generics pharma piyasaya göre biraz daha uygun fakat çalışmıyor tamamen sahte  alacaklar onlara umarım bilgilendirici olmuştur iyi forumlar...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AxtoR    45

Kürden önce ve 4. Haftasında ölçüm aldınız mı? Geçmiş olsun eğer test yaptırırsanız iyi olur sahteyse atın çöpe gitsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
AxtoR, 1 dakika önce yazdı:

Kürden önce ve 4. Haftasında ölçüm aldınız mı? Geçmiş olsun eğer test yaptırırsanız iyi olur sahteyse atın çöpe gitsin.

Omuz Ölçüm 133 cm kolum yine 43-44 arası değişiyor değişen hiç bir şey yok test e para vermeye gerek yok diye düşünüyorum 250 testo 200 boldenon vurmuyorum sonuçta 500 400 vuruyorum hocam şimdiye azda olsa 1-2 cm almam gerektiğini düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Torento33    8

Geçmiş olsun bende 3.haftam generics pharma testo e OMEGA meds bolde kullanıyorum 500 testo 400bolde şeklinde aynen bendede hiçbir etki yapmadı bayramdan sonra test yaptırmayı düşünüyorum umarım sahte değildir 3.igneyi vuruldum hafta sonu ama ne kilo artışı nede ölçü alamadım moral zaten 0 o kadar dikkat et beslen antrenman yap özen göster yediğine ictigine sonuç bir kansız yüzünden boşa giden emekler....

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Bloxq, 17 dakika önce yazdı:

Omuz Ölçüm 133 cm kolum yine 43-44 arası değişiyor değişen hiç bir şey yok test e para vermeye gerek yok diye düşünüyorum 250 testo 200 boldenon vurmuyorum sonuçta 500 400 vuruyorum hocam şimdiye azda olsa 1-2 cm almam gerektiğini düşünüyorum 

Hocam haklısınız ama ben bu sahte satıcıların bir şekilde ifşa olmasından yanayım. Ben kesin emin olmak için testi haftaya yaptıracam ama 7. Haftadayım 2.5 cm felan etki aldım kolda ondan dolayı sahte olduğunu düşünmemeye başladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
AxtoR, 4 dakika önce yazdı:

Hocam haklısınız ama ben bu sahte satıcıların bir şekilde ifşa olmasından yanayım. Ben kesin emin olmak için testi haftaya yaptıracam ama 7. Haftadayım 2.5 cm felan etki aldım kolda ondan dolayı sahte olduğunu düşünmemeye başladım.

Sizin öncedende testo seviyeniz 1500+ çıkmıştı o yüzden sahte değildir ben kullanmıycam galiba olsa çoktan etki ederdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Torento33    8

Testo sevisenin kaç olması gerekiyor yani 5.haftada test yaptırdığımız da değerleri ne olmalı sahte mi değilmi anlamak için peki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60
Torento33, 4 dakika önce yazdı:

Testo sevisenin kaç olması gerekiyor yani 5.haftada test yaptırdığımız da değerleri ne olmalı sahte mi değilmi anlamak için peki?

Normal aralığın üzerinde olmalı kullandığınız ürüne mg göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Bloxq, 31 dakika önce yazdı:

Sizin öncedende testo seviyeniz 1500+ çıkmıştı o yüzden sahte değildir ben kullanmıycam galiba olsa çoktan etki ederdi

hocam siz bilirsiniz ama belki de içinde ki testo değeri yazandan çok azdır ve dışardan aldığınız için gene normal üretimi kısıtlamış olabilir, bence her ihtimale karşı test yaptırın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Torento33, 10 dakika önce yazdı:

Yukarıda yazmıştım ama yine yazayım generics pharma testo e 500mg OMEGA meds bolde 400mg 

hocam her test yapılan yere göre değişiyor, her vücutta testo farklı işliyor. normal değerin çok üstündeyse ilaç çalışıyor demektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
AxtoR, 2 saat önce yazdı:

hocam siz bilirsiniz ama belki de içinde ki testo değeri yazandan çok azdır ve dışardan aldığınız için gene normal üretimi kısıtlamış olabilir, bence her ihtimale karşı test yaptırın

Hocam siz de 4 cü haftada ne gibi değişkenler yaşadığınızı benimle paylaşır mısınız? yada 4 üncü haftadan sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Bloxq, 7 dakika önce yazdı:

Hocam siz de 4 cü haftada ne gibi değişkenler yaşadığınızı benimle paylaşır mısınız? yada 4 üncü haftadan sonra

Hocam 4. Haftanın sonuna doğru çok abartmamak suretle güç artışı yaşadım, pek bir şey görmedim yani bende

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
oguzdalkilic, 9 dakika önce yazdı:

Bünyeye göre degisebiliyor 6.7. Haftada patlayan insanlar da var. Test yaptırmadan hemen sahte diye ilac atmayın. 3. 4. Haftadan. 

Tamam hocam 6 haftalık ilacım kaldı zaten vurmaya devam ediyim olmazsa test yaptırıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tuncer123    0
Bloxq, 28.08.2017 - 16:42 yazdı:

Arkadaşlar merhaba kürümün dördüncü haftasındayım ve artık kesin olarak söyleyebiirim ki generics pharma tamamen sahte dört haftada 0 ölçü kazancı 0 güç artışı ve 0 cinsel istek artışı aksine cinsel istek konusunda azalma yaşıyorum site de zaten konuları açılmıştı ben ondan önce sipariş vermiştim telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüğüm için alınan siteden whatsaap konuşmalarına ulaşamamaktayım ama arama sonuçlarında ilk çıkan site diyebilirim zaten konuştuğum bir kaç kişi hangi site olduğunu rahatca anlayacaktır bu işe onca para yatırıyoruz beslenme konusu için artık burnumdan çıkana kadar makroları tamamlamak için zar zor yiyorum bu sıcakta beklentilerim gerçekleşmedi zaman kaybettim ,  para kaybettim daha fazlası hayal kırıklığına uğradım sadece siteden aldığım ürünlerin mailleri vs ben de whatsaap ekran görüntüsü elimde olmadığı için dolandırcılık ihbari hakkında konu açamayacağım siteyi dışardan okuyan kişilere tavsiyem asla ama asla genrics pharma ürünü almayın, 0 sonuç 0 daha sanki zararı var gibi antremanda enerjim çabuk bitiyor çabuk yoruluyorum 0 kazanç artık somut bir şeyler azcık da olsa gerçekleşmesi gerekiyordu bu yüzden testlere o kadar para vermeyi  hiç mi hiç gerek duymuyorum umarım o siteden alacaklara ve generics pharma piyasaya göre biraz daha uygun fakat çalışmıyor tamamen sahte  alacaklar onlara umarım bilgilendirici olmuştur iyi forumlar...

Hocam merhaba bende aynı marka 10 hafta kullandım ve kürün ortasında aynı endişe bende de vardı.Şu an kürüm biteli 8 gün oldu ama kazanç sıfır ölçü olarak kilo olarak vesaire zaten sonradan fark ettiğim birşey check kodu sorgulattığım da kodun orjinal olduğu yazıyordu ama dikka etmediğim nokta sorgulama ekrarnın da altta mavi yazı ile ürün kodunun orjinal olduğu ancak yaklaşık 1 saat önce de sorgulatılmış olduğu yazıyordu.Bende denemek için 1 saat sonra tekrar sorgulattım ve 2 saat önce sorgulatıldığı yazıyordu.Bnede kesinlikle sahte ürün olduğunu düşünüyorum ancak sahte de olsa içinde az miktar testo olabilir fiziksel olarak değişim olmasa da kimyasal olarak değişim yapmış olabileceğini düşündüğümdem 3 gün sonra test yaptırcam sahte ürünkullanıp fayda göremedik bari zarar görmeyelim paramızdan olduk sağlıktan olmayalım size de tavsiyem test yaptırın bence.Sanıyorum aynı siteden aldık ürünü.Saygılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
phoenix    7

Danabol , Testo , Boldenon ilk kür deneyimimdi 8 haftada 3 4 kilo almıştım lan nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyordum ilaçlarımın sahteliği aklımın ucundan bile geçmemişti o derece satıcıya güveniyordum ama araştırma yapınca durumun farkına vardık malesef herşeyi geçtim generics bolde testoyu ama Balkan danabol nasıl çalışmadı veya az etki gösterdi ben onu anlamadım işte :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.