Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Pewainz

Anavar kullanımını nasıl yapmalıyım? (mg,süre)

Önerilen İletiler

Pewainz    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 Hafta kullanıp 1 hafta ara vereceğim böyle böyle toplam 100 hap kullanacağım, her hap 10mg bunu bir kür olarak değil de destek olarak görün 2,5 yıl spor geçmişim var bir süre anavar deneyeceğim.

KULLANIM ÇİZELGEM:

• Pazartesi 1 Hap (07:30)
  • Salı 1 Hap (07:30)
  • Crsba 2 Hap (07:30-16:00)
  • Perşembe 1 Hap (07:30)
  • Cuma 2 Hap (07:30-16:00)
  • Cumartesi 1 Hap (07:30)
  • Pazar 2 Hap (07:30-16:00)
  • Her Hafta Toplam (10)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    176
gönderildi (düzenlendi)

Bazı günler 20mg bazı günler 10 olmasının amacı? Bu mglarda anavardan tam olarak beklentin? Saçma sapan bir planlama tamamen. Ayrıca testosuz kullandığını varsayıyorum, bunun uzun vadede getirebileceği handikapları biliyorsundur umarım. 

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

Bazı günler 20mg bazı günler 10 olmasının amacı? Bu mglarda anavardan tam olarak beklentin? Testosuz kullandığını varsayıyorum, bunun uzun vadede getirebileceği handikapları biliyorsundur umarım. 

hocam, şuan aktif olarak

K2 D vitamini çinko demir kreatin dışında birşey kullanmıyorum ne yalan söyleyeyim kendime aksiyon arıyorum. hergün 1 hap dahamı sağlıklı olur?

bu arada karaciğerimi fazlasıyla zorlayacağımı bildiğim için günde zaten minimum 3,5-4 litre su içeceğim ayrıca her gün yarı marul 3-4 salatalık yiyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Pewainz, 2 dakika önce yazdı:

hocam, şuan aktif olarak

K2 D vitamini çinko demir kreatin dışında birşey kullanmıyorum ne yalan söyleyeyim kendime aksiyon arıyorum. hergün 1 hap dahamı sağlıklı olur?

bu arada karaciğerimi fazlasıyla zorlayacağımı bildiğim için günde zaten minimum 3,5-4 litre su içeceğim ayrıca her gün yarı marul 3-4 salatalık yiyeceğim

dostum 10mglarda muhtemelen hiç bir etki görmeyeceksin, pwo olarak idman öncesi alırsan bir ihtimal pumpın artabilir. Onun dışında sana zarardan başka bir şey katmaz, gerçi hoş pek bir yan etki de görmeyeceksin bu dozda. Yapacaksan ya adam gibi kür yap ya da hedefin ne bilmiyorum ama steroidlere bulaşmadan mk gibi sarmslara yönelebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1
the_escobar, Şimdi yazdı:

dostum 10mglarda muhtemelen hiç bir etki görmeyeceksin, pwo olarak idman öncesi alırsan bir ihtimal pumpın artabilir. Onun dışında sana zarardan başka bir şey katmaz, gerçi hoş pek bir yan etki de görmeyeceksin bu dozda. Yapacaksan ya adam gibi kür yap ya da hedefin ne bilmiyorum ama steroidlere bulaşmadan mk gibi sarmslara yönelebilirsin

hocam inanın sarmların hiçbirine gram güvenmiyorum birçok sarmın içerisine zaten dianabol vb. ilaçlar karıştırılıyor en azından bilinen birşey kullanayım, günde 10mg az ise sürekli 20 kullanirim ama yinede aşırı derecede mantıksız birşey ise natty devam

( Çok heveslenmiştim ☹️ )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Pewainz, 7 dakika önce yazdı:

hocam inanın sarmların hiçbirine gram güvenmiyorum birçok sarmın içerisine zaten dianabol vb. ilaçlar karıştırılıyor en azından bilinen birşey kullanayım, günde 10mg az ise sürekli 20 kullanirim ama yinede aşırı derecede mantıksız birşey ise natty devam

( Çok heveslenmiştim ☹️ )

Sarms da kullansan ox da kullansan içeriğine emin olduğun ulaşabiliyosan tr dışı kaynaklardan edindiğin ilacı almanı öneririm. Ox da hiç ucuz bir ilaç değil, hangi markayı buldun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1

Sarms da kullansan ox da kullansan içeriğine emin olduğun ulaşabiliyosan tr dışı kaynaklardan edindiğin ilacı almanı öneririm. Ox da hiç ucuz bir ilaç değil, hangi markayı buldun?

60 euroya zphc alacağım orjinalliğinden forumdan gördüğüm bilgilere göre eminim zphc.com yazıyor, sarm olarak araştırmam ekşisözlükten öte değil ama en çok bilinen grim markasının mk-677 dışında boş mk-677 sindede dianabol oldugunu okumuştum tekrardan söylüyorum sarm ve steroidlerle ilgili bilgim neredeyse sıfır o yüzden foruma sizlerden bilgi almaya geldim, şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Pewainz, 3 dakika önce yazdı:

60 euroya zphc alacağım orjinalliğinden forumdan gördüğüm bilgilere göre eminim zphc.com yazıyor, sarm olarak araştırmam ekşisözlükten öte değil ama en çok bilinen grim markasının mk-677 dışında boş mk-677 sindede dianabol oldugunu okumuştum tekrardan söylüyorum sarm ve steroidlerle ilgili bilgim neredeyse sıfır o yüzden foruma sizlerden bilgi almaya geldim, şimdiden teşekkürler.

zphc güzel tercih, eğer bu kadar hevesliysen günlük 30mg başlayabilirsin fakat baştan kan testlerini yaptır, kür sonu her şeye hazırlıklı ol. Zamanında only turinabol yapmıştım, şanslıydım döngüme neredeyse hiç zarar vermedi ama herkeste bu şekilde işlemez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1

zphc güzel tercih, eğer bu kadar hevesliysen günlük 30mg başlayabilirsin fakat baştan kan testlerini yaptır, kür sonu her şeye hazırlıklı ol. Zamanında only turinabol yapmıştım, şanslıydım döngüme neredeyse hiç zarar vermedi ama herkeste bu şekilde işlemez.

hocam amacım kütle koymak değil salona beraber gittiğim bir arkadaşım var. ben şuanda 95 kilo bench pr atıyorum ama 100 asla gelmiyor arkadaşım geçen hafta 100 attı ve günlerdir çocuk gibi dalgasını geçiyor ne yalan söyleyeyim zoruma gidiyor bana o 100-105 kilo benchi attiracak doz 30mg mı?

ayrıca pct için tribulus düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka varmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Pewainz, 13 dakika önce yazdı:

hocam amacım kütle koymak değil salona beraber gittiğim bir arkadaşım var. ben şuanda 95 kilo bench pr atıyorum ama 100 asla gelmiyor arkadaşım geçen hafta 100 attı ve günlerdir çocuk gibi dalgasını geçiyor ne yalan söyleyeyim zoruma gidiyor bana o 100-105 kilo benchi attiracak doz 30mg mı?

ayrıca pct için tribulus düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka varmı?

tribulus pct ilacı değil, sadece bir miktar destekleyici olabilir. Ox bir miktar güç sağlar ama beklentilerini çok yüksek tutma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10

Dostum selamlar anladığım kadarıyla bu işlerden anlamıyorsun ve kafanda kurmuşsun sen anavarı dışardan aldığında bir bok değişmiycek ve geriliyceksin muhtemelen sana anavar bile satmıycaklar içinde yan etkilere sebep olucak şeyleri olan bir tablet satıcaklar ve sen bunu kullanıcaksın parana ve sağlığına zarar vericeksin / diyelimki iyi bir marka ve satıcı buldun oral kür olmaz olur diyen karscoğer düşmanlarına inanma olmaz bir kürde testesteron olmak zorunda Steroidin başlangıcı da bitişide testo ile başlar dileyen yanına güzel Anabolizanlar ekleyerek daha fazla gelişebilir ama testosteron hep başlangıç muhtemelen yaşın çok küçük girme bu toplara

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1

hocam başlamışken tam yapalım o zaman, günlük 30mg ox 20mg winstrol bide haftalık 250mg testo enanthate yeterli olurmu?

Rma, 3 dakika önce yazdı:

Dostum selamlar anladığım kadarıyla bu işlerden anlamıyorsun ve kafanda kurmuşsun sen anavarı dışardan aldığında bir bok değişmiycek ve geriliyceksin muhtemelen sana anavar bile satmıycaklar içinde yan etkilere sebep olucak şeyleri olan bir tablet satıcaklar ve sen bunu kullanıcaksın parana ve sağlığına zarar vericeksin / diyelimki iyi bir marka ve satıcı buldun oral kür olmaz olur diyen karscoğer düşmanlarına inanma olmaz bir kürde testesteron olmak zorunda Steroidin başlangıcı da bitişide testo ile başlar dileyen yanına güzel Anabolizanlar ekleyerek daha fazla gelişebilir ama testosteron hep başlangıç muhtemelen yaşın çok küçük girme bu toplara

yaşım 22 30mg ox 20mg winstrol 250mg testo kullanacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10
Pewainz, 5 dakika önce yazdı:

hocam başlamışken tam yapalım o zaman, günlük 30mg ox 20mg winstrol bide haftalık 250mg testo enanthate yeterli olurmu?

Bak knk sana en baştan anlatayım ilk kürü de oral steroid kullanma kesinlikle kür yapmak istiyorum diyorsan bana yaş kilo boy yağ oranın formunun çekilmiş fotoğrafları lazım bende sana ona göre birşeyler önerebilirim yada burdaki diğer hocalarımız önerebilir 

Formunun fotoğrafını yüklemeden ne kullanman gerek söyleyemem sen form ve yağ oranını yükle kankam ona göre bakalım oral steroid kullanma testesteron enhantat + Anabolik yaparız daha az zarar verir karaciğerine tablet steroidler yarışma fln yapmıyorsan kullanma gerçekten çok zararlı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Pewainz, 3 dakika önce yazdı:

winstrol nerden çıktı bir anda 😃 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1

winstrol nerden çıktı bir anda 😃 

hocam biraz düşündümde orj sarms arayacağım, oral steroidler sıkıntı çıkarabiliyormuş sanırsam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152
Pewainz, 5 dakika önce yazdı:

yaşım 22 30mg ox 20mg winstrol 250mg testo kullanacağım.

Dostum winstrol estetik amaçlarla kullanılabilecek bir ilaç gelişim anlamında bir şey sağlamaz ve karaciğer, lipidini anavardan çok daha fazla zorlar 30 anavar 20 winstrol yapicagina 50 anavar daha mantikli olur veya daha temiz enjeksiyon steroidler olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1
Rma, 5 dakika önce yazdı:

Bak knk sana en baştan anlatayım ilk kürü de oral steroid kullanma kesinlikle kür yapmak istiyorum diyorsan bana yaş kilo boy yağ oranın formunun çekilmiş fotoğrafları lazım bende sana ona göre birşeyler önerebilirim yada burdaki diğer hocalarımız önerebilir 

Formunun fotoğrafını yüklemeden ne kullanman gerek söyleyemem sen form ve yağ oranını yükle kankam ona göre bakalım oral steroid kullanma testesteron enhantat + Anabolik yaparız daha az zarar verir karaciğerine tablet steroidler yarışma fln yapmıyorsan kullanma gerçekten çok zararlı

kanka bu arada ben adanalıyım sen ne taraftasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152
Pewainz, 1 dakika önce yazdı:

hocam biraz düşündümde orj sarms arayacağım, oral steroidler sıkıntı çıkarabiliyormuş sanırsam

Hiçbir sarm anavardan iyi değil, rad, lgd anavardan daha baskılayıcı ve daha az anabolik.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10
Pewainz, 1 dakika önce yazdı:

kanka bu arada ben adanalıyım sen ne taraftasın

Adana Ceyhanda yaşıyorum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1
Rma, Şimdi yazdı:

Adana Ceyhanda yaşıyorum hocam

hocam ceyhan özel çınar hastenesini biliyormusunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10
Pewainz, Bir saat önce yazdı:

hocam ceyhan özel çınar hastenesini biliyormusunuz

Ayn biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1
Rma, Şimdi yazdı:

Ayn biliyorum

bir süre o civarda oturdum daha önce şahin özbilendeydik şimdi forumda söylemek hoş olmaz ama oraları bilirsin mahalleden çocukluk arkadaşlarımla 15li yaşlara geldiğimizde baya coşmuştuk sonra o çınar hastanesinin oraya yerleştik baktık olmuyor luan mersindeyiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10
Pewainz, Şimdi yazdı:

bir süre o civarda oturdum daha önce şahin özbilendeydik şimdi forumda söylemek hoş olmaz ama oraları bilirsin mahalleden çocukluk arkadaşlarımla 15li yaşlara geldiğimizde baya coşmuştuk sonra o çınar hastanesinin oraya yerleştik baktık olmuyor luan mersindeyiz

😅 Ayn arka mahalleler full garip tiplerle dolu Ceyhan sıktı benide bu sene üniversiteyi kazanabilirsime gidicem inşallah / kür yapıcaksan ve bunu kafaya koyduysan kankam iyi ve kaliteli ilaçlara ulaşabiliyor olman gerek hangi marka ilaçlara ulaşabiliyorsun ve tam olarak hedefin ne define olarak kas kazanmakmı yoksa direk bulk mu ona göre ilaç kullanman gerek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pewainz    1
Rma, 14 dakika önce yazdı:

😅 Ayn arka mahalleler full garip tiplerle dolu Ceyhan sıktı benide bu sene üniversiteyi kazanabilirsime gidicem inşallah / kür yapıcaksan ve bunu kafaya koyduysan kankam iyi ve kaliteli ilaçlara ulaşabiliyor olman gerek hangi marka ilaçlara ulaşabiliyorsun ve tam olarak hedefin ne define olarak kas kazanmakmı yoksa direk bulk mu ona göre ilaç kullanman gerek 

kankam valla hedefim definasyon orijinal zphc tedarikçisi buldum maddi olarakta pek eksigim yok baslangıc olarak suan haftalık 250mg enanthate düşünüyorum bu arada dayım çınar hastanesinde doktor olarak çalışıyor, benide çok sever konuşursam her türlü eczane ilacını bir şekilde birilerine yazdırtırım bir aralar thincal yazdırttım baya etkisi olmuştu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10
Pewainz, 2 dakika önce yazdı:

kankam valla hedefim definasyon orijinal zphc tedarikçisi buldum maddi olarakta pek eksigim yok baslangıc olarak suan haftalık 250mg enanthate düşünüyorum

250 testo çok başlangıç doz bence 375 olmalı en az yanına anabolik olarak masteron yada primobolon eklemeni tavsiye ederim tek testo kullanmak istersen dozu 500 yapabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Tlg1907
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Humax kullandım fakat maalesef istediğim sonucu alamadım.
      HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?
      Nouveaux Anavar Pharmacom Anavar Meditech Anavar Humax Anavar Zphc Anavar ÜRÜN GÖRSELLERİ:

• Yazan: Tibet Ulubey
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim  güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
      SORULARIM:
      12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
    • Yazan: Safa Atabey
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftaya anavar başlangıcı yapacağım 7 hafta sürecek.
      KULLANIM PLANLAMASI:
      10. Hafta 20 mg  11,12 hafta 30 mg 13,14 hafta 40 mg 15,16 hafta 50 mg SORULARIM:
      Sizce yaptığım bu planlama uygun mu? Farklı önerileriniz olur mu? Tüm öneri, fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Sparta34
      Selamın aleyküm herkese.
      Anavarı bugüne kadar nadir kullandım ve 50 mg üstüne çıkmadım. Bazı araştırmalarım sonucu 70 mglara çıkıldığını gördüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      BOY: 183 KG : 102 YAĞ : %10 SORULARIM:
      Mevcut kütleme göre sizce 50MG yeterli olur mu? 70MG de çok farklı bi görüntü oluşur mu 50ye göre? Tavsiyeniz nedir acaba? Tüm yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      İron pharma nasıl marka kullanan var mı özellikle anavar ? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.