Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

alpbw

16 haftalık kürümü bitirdikten sonra yaptırdığım kan testleri hk.

Önerilen İletiler

alpbw    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

6 AY ÖNCE KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Propionate
  • Trenbolon Acetat
  • Masteron Propionate

Kür toplamda 4 ay sürdü. İlk 2 ay yalnızca testosteron kullandım, sonraki 2 ay testosteron ve trenbolon ekledim. Kürün son 1 ayında ise masteron yer aldı. Kürde kullanılan tüm bileşenler kısa esterdi. Glinn marka ürünler kullandım haftada 3ml testo 3ml tren kullanıyordum.

Aşağıda, kürün son günlerine yakın bir tarihte yaptırdığım kan tahlili sonuçları yer alıyor. Testosteron değerim, hastanenin üst sınır kısıtlaması nedeniyle 1500 ng/dL olarak sabitlenmiş görünüyor; gerçek değer bu seviyenin üzerindeydi.

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

image.png.ab9fcc250d2129f2a7c621480a5eb132.png image.png.5975c5cfe8e7d2802768521bcbb9c3f1.png image.png.bf77413291f4333575c1a54af8071dcb.png

Bu kürden daha yüksek performans ve verim bekliyordum. Her ne kadar sonuç alsam da, tam anlamıyla maksimum verimi alıp almadığımdan emin değilim. Bu nedenle burada konuyu açmak ve değerlendirme almak istedim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

polatpr    26

Prolaktin ve e2in çok yükselmiş ve tren varken kürde alt astnin diplerde olması şaşırtıcı kaç mg kullandın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpbw    0

tren ace haftada 300mg olarak vuruyordum 300mg testo prop vardı ilk 2-3 hafta tren bacağıma ve kalçama(vurduğum bölgeye göre) çok ağrı yapıyordu yürümeme vs. engel oluyordu topallayarak gidiyordum. bundan dolayı evigenle birlikte vurmaya başladım o zaman rahatlatmıştı. bununda katkısı olabilir mi?

Şimdi fark ediyorum resimlerde ldl kolesterol çıkmamış sonucu buydu 219 kilolu bir insan değilim. 2 ay sonra kan değeri verdiğimde ise 67 kadar düşmüştü. @polatpr

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
alpbw, 11 saat önce yazdı:

tren ace haftada 300mg olarak vuruyordum 300mg testo prop vardı ilk 2-3 hafta tren bacağıma ve kalçama(vurduğum bölgeye göre) çok ağrı yapıyordu yürümeme vs. engel oluyordu topallayarak gidiyordum. bundan dolayı evigenle birlikte vurmaya başladım o zaman rahatlatmıştı. bununda katkısı olabilir mi?

Şimdi fark ediyorum resimlerde ldl kolesterol çıkmamış sonucu buydu 219 kilolu bir insan değilim. 2 ay sonra kan değeri verdiğimde ise 67 kadar düşmüştü. @polatpr

300 mg tren varken 8 hafta sonunda cidden şaşırtıcı before after atabilirmisin kür öncesi sonrası 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpbw    0
polatpr, 2 saat önce yazdı:

300 mg tren varken 8 hafta sonunda cidden şaşırtıcı before after atabilirmisin kür öncesi sonrası 

telefonumdaki tüm fotoğrafları kaybettim. onlara erişemiyorum tekrar küre gireceğimde çekeceğim. glinn marka mı kullanmalıyım yoksa başka markaya mı geçmeliyim bilmiyorum. kür boyunca nac600 ve Talya ADM Enginar, Karahindiba, Devedikeni hapı olanı kullanmıştım. sizin tavsiyeniz nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    13
alpbw, 33 dakika önce yazdı:

telefonumdaki tüm fotoğrafları kaybettim. onlara erişemiyorum tekrar küre gireceğimde çekeceğim. glinn marka mı kullanmalıyım yoksa başka markaya mı geçmeliyim bilmiyorum. kür boyunca nac600 ve Talya ADM Enginar, Karahindiba, Devedikeni hapı olanı kullanmıştım. sizin tavsiyeniz nedir?

Glinn bence tam dolu degil salondan arkadasım haftalık 1 vurum yapıyodu testo bolde  1er ampul kan testi 1215 gelmisti 5.haftada 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491

Kür kesinlikle etkili olmuş ama yüksek prolaktin + E2 yan etkileri muhtemelen performansını ve hissiyatını olumsuz etkilemiş bu yüzden maksimum verim alamamış gibi hissetmişsin. Gelecek kürde Tren dozunu düşür caber ve AI sağlam tut lipid için destek ekle. Sağlığına dikkat PCT sonrası tekrar tahlil yaptır. Kolay gelsin. 💪

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpbw    0
AS1L, 7 dakika önce yazdı:

Kür kesinlikle etkili olmuş ama yüksek prolaktin + E2 yan etkileri muhtemelen performansını ve hissiyatını olumsuz etkilemiş bu yüzden maksimum verim alamamış gibi hissetmişsin. Gelecek kürde Tren dozunu düşür caber ve AI sağlam tut lipid için destek ekle. Sağlığına dikkat PCT sonrası tekrar tahlil yaptır. Kolay gelsin. 💪

tamamdır teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpbw    0
AS1L, 22.12.2025 - 16:23 yazdı:

hocam kür planlamam şu şekilde sizce nasıl 
ilk 2 ay testo tren son 2 ay sadece testo yanına 
bunlardan birini eklemeli miyim
Oxandrol, dianabol ve turinabol satıcı bunlardan birinide mutlaka ekle dedi sizin görüşünüz nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491
alpbw, 14 saat önce yazdı:

hocam kür planlamam şu şekilde sizce nasıl 
ilk 2 ay testo tren son 2 ay sadece testo yanına 
bunlardan birini eklemeli miyim
Oxandrol, dianabol ve turinabol satıcı bunlardan birinide mutlaka ekle dedi sizin görüşünüz nedir

Mutlaka eklemek gerekmiyor planın şu haliyle bile çok iyi sonuç verir. Eğer ekleyeceksen Anavar tercih et Dianabol uzak dur. Her halükarda oral eklemek karaciğer yükünü artırır NAC vs. kullan ve kan tahlili yaptır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpbw    0
AS1L, 10 dakika önce yazdı:

Mutlaka eklemek gerekmiyor planın şu haliyle bile çok iyi sonuç verir. Eğer ekleyeceksen Anavar tercih et Dianabol uzak dur. Her halükarda oral eklemek karaciğer yükünü artırır NAC vs. kullan ve kan tahlili yaptır.

tamamdır tekrardan teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpbw    0
AS1L, 26.12.2025 - 13:53 yazdı:

Merhaba hocam 3 haftadır kürdeyim sizce kan değerlerim nasıl yorumlar mısınız?

image.thumb.png.3904c5960cc72f82a185a06492563dfe.png image.png.ae6a72ead440d282cac070c2959e860c.png image.png.5cd97f6eb46acca6e39c6a970f167a2a.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

• Yazan: Buğrahan13
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp