Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SPECTRE

Kellik tarih olabilir! bilimsel olarak ciddi bir kapı araladı!

Önerilen İletiler

SPECTRE    1.184

Uzun zamandır kelliğin tarih olabileceği hep dile geldi ama sonuç istenilen gibi olmadı. Taki bu son bilim dünyasından gelen haberler ile gündem dünya çapında sansasyon yarattı. 

Dr. Hamid hocamızın konu hakkındaki incelemesi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    37

500 Kat falan deniyor bu çok büyük gelişme veya iddia. tamamen keller yine seri üzgün fakat  dökülme başlamış veya başlamak üzere olanlar için kurtarıcı olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273

Yaklaşık 2-3 yıldır kelim ilaçlarla alakası yok tamamen genetik çünkü ilaç kullanmadan önce de üstlerim keldi :D hatta o kadar keldi ki ilaç kullanmam gözle görünür bir değişim yapmadı saçlarımda ve kellik bana acayip yakışıyor tek eksisi saçı olan adamdan fazla berbere gidiyorum çünkü ustura traşı yaptırıyorum. Kellik tarih olur mu bilmem ama ben kratos gibi takılmaya devam edeceğim kel arkadaşlara başarılar :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    201

Abi Ru58841 de buna benzer bir mekanizmayla çalışıyor. Sadece şundan emin olunması gerek bu ilacın kullanılması için bence. Saç derisi dışında vücuda hiç bir şekilde emilmediğinden emin olmamız gerekiyor. Ve bu bence çok zor. Eğer emiliyorsa uzun vadede androjen reseptör antagonistleri çok ciddi sıkıntılar doğurabilir. Ki bence emilmemesi imkansız. 

Ben saç dökülmesinde dhtnin bir yakıt görevi gördüğünü düşünüyorum asıl sorun değil. Çünkü yurtdışında geçen senelerde  pure dht enanthate ve dht propionate la uzun süren denemeler yapan arkadaşlarım oldu. Ve dht seviyelerini fizyolojik seviyelerin (yani 50-100 ng/dl seviyelerinin) tam 10-20 kat üzerine çıkardılar. Ve çoğunun saçlarında hiç bir dökülme olmadı. Hatta bazıları saçlarının sıklaştığından bahsetti. Kel olanlarında kelliğinde pek bir artış olmadı. 

Size şöyle bir örnek verebilirim burada ayrıca. Dht liderlerde çok daha yüksek çıkma eğilimindedir. Tarih öncesi liderlere baktığımızda, %99 unda 60 yaşından önce kellik yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    307

Todd lee testosterone saç köklerine bağlanıp lokal dht'ye dönüşüyor masterone saç dökmüyor yüksek testo saç döküyor diyodu kıçımla gülmüştüm galiba doğru çıktı 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    201
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

Todd lee testosterone saç köklerine bağlanıp lokal dht'ye dönüşüyor masterone saç dökmüyor yüksek testo saç döküyor diyodu kıçımla gülmüştüm galiba doğru çıktı 😂

burda bahsettiğim dht türevi değil. Pür dht. Yani demek istediğim:" dht saç dökmüyor" değil. Gerçek sebep dht olsa, fizyolojik seviyelerin 20 katında olduğunda kesinlikle bu konuda şanslı insanların bile saçlarını dökerdi demek istiyorum. Dht sorunu olan insanlarda benzin görevi görüyor yani.

buda bir teori tabi, ama aşırı mantıklı bir teori olduğunu düşünüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    307
Unrest, 26 dakika önce yazdı:

burda bahsettiğim dht türevi değil. Pür dht. Yani demek istediğim:" dht saç dökmüyor" değil. Gerçek sebep dht olsa, fizyolojik seviyelerin 20 katında olduğunda kesinlikle bu konuda şanslı insanların bile saçlarını dökerdi demek istiyorum. Dht sorunu olan insanlarda benzin görevi görüyor yani.

buda bir teori tabi, ama aşırı mantıklı bir teori olduğunu düşünüyorum. 

Yani dht blocker kullanınca saç dökülmesi duruyorsa dht doğrudan saç döküyor diye düz mantık düşünülüyor ama belki de asıl etki sistemik dht'nin azalmasından ziyade dht blockerın saç köklerine etki edip oradaki lokal dht dönüşümünü durduruyor olması olabilir. Topikal finasteridin çalışması ve senin arkadaşlarının dht kullanıp dökülme yaşamaması da bu tezi güçlendiriyor. Eğer bu tez doğruysa endokrinologlar sistemik dht blocker kullandırıp boşu boşuna milletin dalgayı düşürüyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    201
berkay16, 5 saat önce yazdı:

Yani dht blocker kullanınca saç dökülmesi duruyorsa dht doğrudan saç döküyor diye düz mantık düşünülüyor ama belki de asıl etki sistemik dht'nin azalmasından ziyade dht blockerın saç köklerine etki edip oradaki lokal dht dönüşümünü durduruyor olması olabilir. Topikal finasteridin çalışması ve senin arkadaşlarının dht kullanıp dökülme yaşamaması da bu tezi güçlendiriyor. Eğer bu tez doğruysa endokrinologlar sistemik dht blocker kullandırıp boşu boşuna milletin dalgayı düşürüyor.

Abi daha farklı bir bakış acısı sunayim. Anavar yanıkların tedavisi için bulunmuştur. Dht aslında deride kesik vb durumunda fibroz oluşumunda yer alır. Bu teori aslında burdan yola çıkıyor. Dht aslında saçı küçülten ana neden değil, saç derisinde bir yangı var(bunu saçı dökülenlerde sac derisi sertlesmesi ve stresli insanlarda üzgün stresli mimiklerin saç derisinin üst kısmını nasıl kastırdığını araştırırsan daha iyi anlayabilirsin, özellikle üst deride olmasını dökülmenin buna bağlıyor bu teori), vücudun doğal bağışıklığı bunu tedavi etmeye yetmiyor ve dht devreye giriyor. Dht oluşturduğu fibrozlarla normal.iyileşme sürecinden farklı işlediğinden saçı yok ediyor. Ama ana sıkıntı dht değil dht yapması gerekeni yapıyor bu teoriye göre. Ana sıkıntı saç derisini incelten veya sertleştiren diğer mevzular 

Yani bakmamız gereken ana neden dht diyerek büyük yanılıyoruz. Ben ciddi okuma.yapmıştım ama not almadığımdan herşey net değil şuan . Ama nad + Seviyeleride düşüktü yanlis hatirlamiyorsam ciddi saç dökülmesi olanlarda. 

Yani saçı dökülenlerde 10larca baska suçlu bulabilirdik. Ama dht fibroz oluşturduğu için en büyük görünen suçlu oydu ve ona yöneldik. Bu prostat içinde böyle. Pure dht enanthatein prostatı küçülttüğüne dair çalışmalar var ama biz prostatı küçültmek için dht bloker kullanıyoruz. Çünkü dht aslında prostatı büyültmüyor normalde ama sen prostata hasar verdiğinde ve iyilesme mekanizmaların iyi değilse yine dht devreye girip iyileşmeyi zorla yapmaya çalışıyor gibi bir mekanizma var. 

Ben asıl suçluya odaklanılmadığı için kesin bir çözüm bulunamayacağına inanıyorum kellik için. 

Şöyle örnek vereyim daha doğru olur belki.

Bütün iyileşme mekanizmalarını bir mimar olarak düşün(igf1 vegf vs.) dht ise bir inşaat ustası. 

Normalde diğerleri iyi çalışırsa dhtye ihtiyaç kalmaz çok fazla. Ama diğerlerinde bir sorun varsa vücut hayatta kal moduna geçer ve dhtyi devreye sokar.iyileşme için. Örneğimizde saç derisinde çok ufak sorunlar olur kişide, hayattaki stresli durumlar yüzünden , diğer iyilesme mekanizmaları iyi çalısan biri bu durumu teladi eder. Ama diğerlerinde vucut saç derisi için gereksiz yere hayatta kal moduna girer ve dhtyi devreye sokar. Buda saçı mahfeder. 

Biz burda dhtyi blokladığımızda diğer sorunları çozmüş yada saç derisinin ana sorununu çözmüş olmuyoruz. 

@berkay16

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    307
Unrest, 1 dakika önce yazdı:

Şöyle örnek vereyim daha doğru olur belki.

Bütün iyileşme mekanizmalarını bir mimar olarak düşün(igf1 vegf vs.) dht ise bir inşaat ustası. 

Normalde diğerleri iyi çalışırsa dhtye ihtiyaç kalmaz çok fazla. Ama diğerlerinde bir sorun varsa vücut hayatta kal moduna geçer ve dhtyi devreye sokar.iyileşme için. Örneğimizde saç derisinde çok ufak sorunlar olur kişide, hayattaki stresli durumlar yüzünden , diğer iyilesme mekanizmaları iyi çalısan biri bu durumu teladi eder. Ama diğerlerinde vucut saç derisi için gereksiz yere hayatta kal moduna girer ve dhtyi devreye sokar. Buda saçı mahfeder. 

Biz burda dhtyi blokladığımızda diğer sorunları çozmüş yada saç derisinin ana sorununu çözmüş olmuyoruz. 

@berkay16

Dht'nin fibroz üretimini arttırdığını bilmiyordum anavarın kolajen üretimini arttırması selektif bir özellik sanıyordum ama dediğin gibi dht'nin özelliğiymiş. Anavarın ön plana çıkması belki diğer dht türevlerine göre daha seçici olmasından olabilir. Ben düşük test yüksek masterone kürü yapacağım zayıflama işi bitince bakalım saçlara ne olacak. Tabi masterone bende e2 düşürmezse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    201
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

Dht'nin fibroz üretimini arttırdığını bilmiyordum anavarın kolajen üretimini arttırması selektif bir özellik sanıyordum ama dediğin gibi dht'nin özelliğiymiş. Anavarın ön plana çıkması belki diğer dht türevlerine göre daha seçici olmasından olabilir. Ben düşük test yüksek masterone kürü yapacağım zayıflama işi bitince bakalım saçlara ne olacak. Tabi masterone bende e2 düşürmezse.

Konular hep farklı yere kayıyor bu sitenin dm özelliği olmaması gerçekten çok yazık. 

Bende pure dht enanthate ve pure andresterone enanthate (dht metoboliti) a ulaştım bir şekilde. Ama kullanmaya iki şeyden dolayı çekiniyorum. Dht nin glukokortikoidde yani adrenal bezlerde baskılayıcı olma özelliği var çok yükseltince .

andresteroneda bir nörosteroid  gaba pam ozelliği taşıyor(yani beyinde iyi sakin kararlı vb hissetmemizden sorumlu reseptörlerin daha hassas olmasıni sağlıyor) . Burada da gaba reseptörlerinde azalma ihtimalinden korkuyorum. Yine de herşeyin düzenli olduğu vücudumun aşırı iyi olduğu(uykunun iyi olduğu stresin az olduğu vb.) Bir dönemde ikisinide dikkatli bir şekilde kullanıcam.

Yukarıda bahsedilen ilaçtada etken maddenin yüksek konsatrasyonda olduğu kremlerde yine adrenal bezlerde sorun olusturduğu yan etki raporları var bu arada 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    307
Unrest, 7 dakika önce yazdı:

Konular hep farklı yere kayıyor bu sitenin dm özelliği olmaması gerçekten çok yazık. 

Bende pure dht enanthate ve pure andresterone enanthate (dht metoboliti) a ulaştım bir şekilde. Ama kullanmaya iki şeyden dolayı çekiniyorum. Dht nin glukokortikoidde yani adrenal bezlerde baskılayıcı olma özelliği var çok yükseltince .

andresteroneda bir nörosteroid  gaba pam ozelliği taşıyor(yani beyinde iyi sakin kararlı vb hissetmemizden sorumlu reseptörlerin daha hassas olmasıni sağlıyor) . Burada da gaba reseptörlerinde azalma ihtimalinden korkuyorum. Yine de herşeyin düzenli olduğu vücudumun aşırı iyi olduğu(uykunun iyi olduğu stresin az olduğu vb.) Bir dönemde ikisinide dikkatli bir şekilde kullanıcam.

Yukarıda bahsedilen ilaçtada etken maddenin yüksek konsatrasyonda olduğu kremlerde yine adrenal bezlerde sorun olusturduğu yan etki raporları var bu arada 

Androsterone kadınlarda düşük olduğundan trafikte daha panikler demekki 😂 gerçekten konu farklı yerlere kaydı ama sitede pm özelliği olsa muhtemelen sürekli botlar pm den satıcı ve reklam spamlar arada gece yarısı eskort sitesi reklamı düşüyor siteye 😂

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    201
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Androsterone kadınlarda düşük olduğundan trafikte daha panikler demekki 😂 gerçekten konu farklı yerlere kaydı ama sitede pm özelliği olsa muhtemelen sürekli botlar pm den satıcı ve reklam spamlar arada gece yarısı date reklamı düşüyor siteye 😂

Evet onlarda yüksek olan allepregnonalone. Hatta hamilelik sonrası depresyonda brexonalone adlı aynı kimyasal formüllü bir ilaçla tedavi var. Erkeklerde de allepregbobalone u depresyon için kullanmaya başladılar şuan. Caproate esteriyle satışa sunuldu singapurda bir şirket tarafından. 

engellenir ya 300 mesaj siniri getirilir vb. Ama ticari kaygıyı anlayabiliyorum. Tam olarak bir forum havası olmuyor, hersey public olunca herseyi paylaşamıyorsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.