Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tahaiwnl

Alien pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

tahaiwnl    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bir arkadaş bana overdoseu bırakıp aliene geçmemi söyledi farkı görürsün dedi ama marka hakkında hiçbir şey bulamadım fiyatları overdosedan birazcık pahalı bilgisi olan kullanan abilerim varsa bilgilendirme yaparsa çok sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    934

Markayı arkadaşın üretmiş olabilir gerçekten. Web sitesi neresi veya ilaç fotoları var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
GHOST, 9 dakika önce yazdı:

Markayı arkadaşın üretmiş olabilir gerçekten. Web sitesi neresi veya ilaç fotoları var mı?

evde yarım kalan bütün flakonları birbirine karıştırınca ürettiğim ilaç; alien pharma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    934
trenhex, 1 dakika önce yazdı:

evde yarım kalan bütün flakonları birbirine karıştırınca ürettiğim ilaç; alien pharma

Bulduğum tek kaynak var o da film çıktı :D

ALIEN.png.e1f2abcc0bd37f377e27ce9729d1f1b6.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tahaiwnl    1
GHOST, 14 dakika önce yazdı:

45d57d18-f6eb-4c69-802b-0c6ac053a1ba.jpeg

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    934
tahaiwnl, 1 dakika önce yazdı:

...

Harbi uzaylı filminden esinlenmiş tasarımcı :D Web sitesi neresi bakalım kim kurmuş ne zaman kurulmuş whois çekelim ortaya çıkar. Marka nerenin malıymış sor bakalım ne zamandır faaliyet gösteriyormuş?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
tahaiwnl, 15.12.2025 - 23:38 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bir arkadaş bana overdoseu bırakıp aliene geçmemi söyledi farkı görürsün dedi ama marka hakkında hiçbir şey bulamadım fiyatları overdosedan birazcık pahalı bilgisi olan kullanan abilerim varsa bilgilendirme yaparsa çok sevinirim.

IMG_5149.jpeg

Şuan güncel olarak alien pharma kullanmaktayım ve ürünlerden memnunum herhangi bir ödem ağrı sterillik konusunda sorun yaşamadım kan testi verdim ve ürünler dolu testo bildiğimiz gibi referans dışı boldenon da kullandığım için rbc yükselmiş onunda görselini ekleyeyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    836
Ready2die1, 1 saat önce yazdı:

Şuan güncel olarak alien pharma kullanmaktayım ve ürünlerden memnunum  herhangi bir ödem ağrı sterillik konusunda sorun yaşamadım 

kan testi verdim ve ürünler dolu 

testo bildiğimiz gibi referans dışı 

boldenon da kullandığım için rbc yükselmiş  onunda görselini ekleyeyim 

buradan ürünlerin dolu olduğunu nasıl çıkarttın onu anlayamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
Ready2die1, 4 saat önce yazdı:

Şuan güncel olarak alien pharma kullanmaktayım ve ürünlerden memnunum herhangi bir ödem ağrı sterillik konusunda sorun yaşamadım kan testi verdim ve ürünler dolu testo bildiğimiz gibi referans dışı boldenon da kullandığım için rbc yükselmiş onunda görselini ekleyeyim

reklam kokan hareketler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex, 22 dakika önce yazdı:

reklam kokan hareketler 

Evet bende öyle hissettim,, ama ön yargılı olmicam başka bir marka hakkında olumsuz yorum yapmış belki de haklıdır... Yakın zamanda o marka gelsin bende bir tecrübe edeyim ona göre yorum yapacam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

buradan ürünlerin dolu olduğunu nasıl çıkarttın onu anlayamadım

peki sen söyle nasıl çıkartabilirim bende öğrenmiş olayım kendim vücudum üzerinde etkiler görüyorum kan testim de de bir şeyler yükselmiş ve sadece zphc,humax dışında dolu bir marka yok mu 

trenhex, 2 saat önce yazdı:

reklam kokan hareketler 

sen reklam diyorsan öyle olsun yoksa sende sağda solda başka markaları mı kötülüyorsun 🤣

GomuGomuFuseN, 2 saat önce yazdı:

Evet bende öyle hissettim,, ama ön yargılı olmicam başka bir marka hakkında olumsuz yorum yapmış belki de haklıdır... Yakın zamanda o marka gelsin bende bir tecrübe edeyim ona göre yorum yapacam 

ilk öncelikle sağolun daha önce ismini dahi duymamış reklam diyor zphc öveyim o zaman yine reklam yapıyor sayılırım  kıllandıktan sonra sizin de yorumunuzu görmek isterim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
Ready2die1, 27 dakika önce yazdı:

peki sen söyle nasıl çıkartabilirim bende öğrenmiş olayım kendim vücudum üzerinde etkiler görüyorum kan testim de de bir şeyler yükselmiş ve sadece zphc,humax dışında dolu bir marka yok mu 

sen reklam diyorsan öyle olsun yoksa sende sağda solda başka markaları mı kötülüyorsun 🤣

ilk öncelikle sağolun daha önce ismini dahi duymamış reklam diyor zphc öveyim o zaman yine reklam yapıyor sayılırım  kıllandıktan sonra sizin de yorumunuzu görmek isterim 

tamam uzaylı pharma kullancısı beyefendi .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1, 37 dakika önce yazdı:

Alien pharma için yazmadım ben yalnız. Brighton için boş demişsin, brightonu deneyip yorumlarımı yapacam ( birkaç ürününü sadece , aktif zphc tercih ediyorum ) direk, çünkü senin dışında brightondan 2-3 kişiden olumlu feedbackler almıştım, o açıdan mesajların masum gelmese de ön yargılı olmicam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
GomuGomuFuseN, 6 dakika önce yazdı:

Alien pharma için yazmadım ben yalnız. Brighton için boş demişsin, brightonu deneyip yorumlarımı yapacam ( birkaç ürününü sadece , aktif zphc tercih ediyorum ) direk, çünkü senin dışında brightondan 2-3 kişiden olumlu feedbackler almıştım, o açıdan mesajların masum gelmese de ön yargılı olmicam 

brighton deneyeceğinizi anladım zaten  denedikten sonra yorumunuzu buraya da yazın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
GomuGomuFuseN, 8 saat önce yazdı:

Hocam brighton ben nppsini kullandım çevremde arkadaşlarımdan kullananlarda var boş olduğunu düşünmüyorum ama 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    836
Ready2die1, 11 saat önce yazdı:

E2 değerini, testosteron değerini paylaşabilirsin. Kullandığın dozları açıklayabilirsin. ZPHC çalışıyor diye biz bunu övüyoruz, beş kuruş kazancımız yok. HGB RBC değeri sadece testosteron kullansan bile hatta hiç bir şey kullanmasan bile artabilir. 

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
Ready2die1, 18.12.2025 - 16:54 yazdı:

Nasıl reklam ama😁 şu kan testinden ürünler dolu diye çıkarıyorsan vay canına cidden ya ayrıca testonnile ref üzeri çıksa belki tek teston çalışıyor nerden bileceksin ki:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
muhammedmsl, 2 saat önce yazdı:

Nasıl reklam ama😁 şu kan testinden ürünler dolu diye çıkarıyorsan vay canına cidden ya ayrıca testonnile ref üzeri çıksa belki tek teston çalışıyor nerden bileceksin ki:)

ne reklam yaptım be keşke yazmasaydım 😂😂😂 e2 çıkmadı sakin olun çıkınca atarım marka ömründe böyle reklam görmedi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kensh    21
GomuGomuFuseN, 18.12.2025 - 21:46 yazdı:

Kullandın mı? İlaçlar çalışıyor mu bende almayı planlıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.