-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi ilaçların mg ve ml konusunda yaşadığım kafa karışıklığını gidermeme yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
kadirguloglu, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: BullMonster
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Enjeksiyon da 0.5 in 1 tık aşağısında yani 4cc kullanıyorum.
Yanlışım yok ise 4cc 100mg civarı ediyor ester çıktığı zaman 75mg civarı tren kalıyor kısaca 4cc ve 0.5 cc kaç mg ediyor ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: emirix
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde omuzdan:
1ml masteron 1ml testo propionate Kullanıyorum. Çoğu kaynakta omuz max 2ml alır deniyor.
Ama ben garanti olsun diye sol omza 1ml sağ omza 1ml şeklinde vurmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?
-
Yazan: Sezai Taştekin
Merhaba iyi forumlar 1ml lik kahverengi insülin enjektörüne 0.3 yazısına kadar deca çekip vurdum 30 ünite yazıyor ben toplamda kaç mg deca vurdum? Cevap verirseniz sevinirim
-
Yazan: samet yeni
Öncelikle selamlar
5 hafta önce testosterone enanthate kullanmaya başladım.
ilk iki hafta libidom ve cinsel isteğim tavandı ve mg lar haftada 1 enjeksiyon 250 mg şeklindeydi
3. haftadan itibaren her gün tamoksifen kullanmaya başladım ve mg ı 500 e cektim libido ve cinsel isteğim sıfır denilecek kadar az
şuan 6. haftaya gireceğim yarım tablet dostınex aldım 3 gun once ama halen sorun devam edıyor lütfen yardımcı olun
-