Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Jöhtürk

12 haftalık npp - testo kürümün final kan testi hk.

Önerilen İletiler

Jöhtürk    62

Arkadaşlar, hocalarım merhabalar.

12 hafta süren ve 2. kürüm olan 300 mg npp 500 mg testosteron enanthate kürümü dün tamamladım ve kan testi verdim. yaş 32. 12 hafta boyunca yüksek libido etkisi yaşadım, libido düşmesi, isteksizlik hiç olmadı. kürümün son 2 haftasında aşırı kıskanç ve takıntılı bir hal aldığım için tek seferlik çeyrek tablet dostinex kullandım, bunun haricinde ai kullanmadım.  verim olarak beslenme ve uykudan dolayı %70 kadar faydası olmuştur. boldenone küründe 99 kiloyken bu kürde biraz hacim alıp belden ölçü düşürdüm ve hatlar güzel belirginleşti. marka olarak orjinal zphc ve iran testo kullandım 

SORULARIM:

1. boldenone kürümde 7 ye kadar düşen e2 kür boyunca 60 70 seviyelerinde gezdi. son kan testimde e2 yine düşmüş görünüyor sebebi nedir acaba? 

2. kür bitiminde testosteronu kesmeden kaç hafta 500 mg olarak devam etmeliyim? (dick ve libido sorunu yaşamamak için) 

3. tekrar kür düşündüğüm için bir süre 250mg testo olarak gitmeyi düşünüyorum, testislerde aman aman ufalma yok. hcg kullanmam gerekir mi? kullanacaksam nasıl? 

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler. :)

Screenshot_2025-11-26-19-16-36-940_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg Screenshot_2025-11-26-19-16-20-973_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    491
  1. 2 hafta daha 500 mg Test E devam et sonra kes.
  2. 2-3 hafta sonra PCT 4 hafta 50/50/25/25 Clomid + 40/40/20/20 Nolva.
  3. Cruise istiyorsan keser kesmez 250 mg Test E geç 3-4 ayda bir kan verip takip et.
  4. HCG şimdilik gerek yok testis boyutu değişirse haftada 500 IU ekle.

Her şey çok temiz görünüyor kardeşim keyfini çıkar. Bir şey olursa yine yaz. 💪

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    2

Merhabalar, öncelikle kürünü sağlıklı şekilde geçirdiğin için tebrik ediyorum. Aklıma bir soru takıldı. Yaklaşık 1 hafta önce 14 haftslık 500 testo 200 deca 200 masteron kürümden çıktım. Cruise sürecine 125 mg testo ile devam etmeyi planlıyordum, senin 250mg ile ilerleyeceğini gördüğümde hangisinin daha iyi olabileceğini merak ettim. Aynı şekilde yaklaşık 8-12 hafta arası dinlenip başka bir kür daha yapacağım, eğer 250mg dinlenmek için ideal ise o şekilde devam edeceğim. okuduğunuz için teşekkürler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
neON, 4 dakika önce yazdı:

Merhabalar, öncelikle kürünü sağlıklı şekilde geçirdiğin için tebrik ediyorum. Aklıma bir soru takıldı. Yaklaşık 1 hafta önce 14 haftslık 500 testo 200 deca 200 masteron kürümden çıktım. Cruise sürecine 125 mg testo ile devam etmeyi planlıyordum, senin 250mg ile ilerleyeceğini gördüğümde hangisinin daha iyi olabileceğini merak ettim. Aynı şekilde yaklaşık 8-12 hafta arası dinlenip başka bir kür daha yapacağım, eğer 250mg dinlenmek için ideal ise o şekilde devam edeceğim. okuduğunuz için teşekkürler.

Dostum şu şekilde yapmak lazım mesela nor19 türü ilacı kestikten sonra piramit şeklinde testo alımına devam etmek önemli bir durum bir anda düşürmek yerine deca dick olmamak adına. 500 250 125 mg şeklinde ama 125 mg'a düşmene gerek yok bence TRT dozu o. 250 mg iyidir vücudunun tepkisine bağlı e2'i kontrol altında tutabilmek gerekiyor. Akne sorunun yok ise dinlenmeyi 250 mg ile geçirebilirsin.

tarihinde parfait16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491
neON, 12 dakika önce yazdı:

Kardeşim konu sahibinin sorusunu bölmemek adına kısa yazayım cruise için 125 mg daha toparlanma odaklı 250 mg ise form koruma açısından daha güçlü bir bant. Deca sonrası stabil hissetmek isteyen çoğu kişi 150–250 mg arası gidiyor. 8–12 haftalık arada hangisinde kendini daha dengeli hissediyorsan onu seçebilirsin. 💪

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
AS1L, 15 dakika önce yazdı:

Kardeşim konu sahibinin sorusunu bölmemek adına kısa yazayım cruise için 125 mg daha toparlanma odaklı 250 mg ise form koruma açısından daha güçlü bir bant. Deca sonrası stabil hissetmek isteyen çoğu kişi 150–250 mg arası gidiyor. 8–12 haftalık arada hangisinde kendini daha dengeli hissediyorsan onu seçebilirsin. 💪

konu sahibi olarak estağfurullah hocam o ne demek 😌 benimde bir sorum daha var. son 2 hafta tepelerden bayağı saç dökülmeye başladı, avuçlarıma bayağı geliyordu. neyse ki son 2 hafta oldu sadece. npp kür bittikten sonra dökülme devam eder mi acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491
Jöhtürk, 4 dakika önce yazdı:

konu sahibi olarak estağfurullah hocam o ne demek 😌 benimde bir sorum daha var. son 2 hafta tepelerden bayağı saç dökülmeye başladı, avuçlarıma bayağı geliyordu. neyse ki son 2 hafta oldu sadece. npp kür bittikten sonra dökülme devam eder mi acaba?

NPP bitince dökülme 7 - 10 gün içinde yavaşlar 3 - 4 hafta içinde normale döner. Devam ederse minox + gerekirse fina ile çok rahat durdurursun. Şu an stres yapmana gerek yok çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor ve geçiyor. Kolay gelsin kral bir şey olursa yine yaz. 💪🫡

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
AS1L, 1 dakika önce yazdı:

NPP bitince dökülme 7 - 10 gün içinde yavaşlar 3 - 4 hafta içinde normale döner. Devam ederse minox + gerekirse fina ile çok rahat durdurursun. Şu an stres yapmana gerek yok çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor ve geçiyor. Kolay gelsin kral bir şey olursa yine yaz. 💪🫡

dert etmiyorum hocam göze alıp kullanıyoruz sonuçta. çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.💪

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

kimse deginmemis hocam ama hemoglobin ve hematokritin cok yuksek kanin baya yogun.Bu sekilde devam edersen kalbin cok yorulur kanin akiskan olmadigi icin.ayrica bu seviyelerde damar ici pihtilasma riski de var.Dahiliyeye ya da kizilaya gidip kan verebilirsin 1 unite.hgb 16 lara inmeyebilir tek unitede.1 ay sonra gene hemogram testi verirsin eger dusmediyse kan sulandirici baslaman lazim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
nattybuilder, 6 saat önce yazdı:

kimse deginmemis hocam ama hemoglobin ve hematokritin cok yuksek kanin baya yogun.Bu sekilde devam edersen kalbin cok yorulur kanin akiskan olmadigi icin.ayrica bu seviyelerde damar ici pihtilasma riski de var.Dahiliyeye ya da kizilaya gidip kan verebilirsin 1 unite.hgb 16 lara inmeyebilir tek unitede.1 ay sonra gene hemogram testi verirsin eger dusmediyse kan sulandirici baslaman lazim 

çok teşekkür ederim hocam. ilk kürden beri 3 ayda 1 kan veriyorum düzenli ve vaktide geldi vermenin. baş ağrısı, ense ağrısı yapıyor belirti olarak. haftada 1 ecoprinde kullanıyorum bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Jöhtürk, 13 saat önce yazdı:

çok teşekkür ederim hocam. ilk kürden beri 3 ayda 1 kan veriyorum düzenli ve vaktide geldi vermenin. baş ağrısı, ense ağrısı yapıyor belirti olarak. haftada 1 ecoprinde kullanıyorum bakalım 

gun asiri kullanabilirsin 81 mg ecopirin pro olarak geciyor en dusuk doz.haftada 1 yetersiz olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
nattybuilder, 7 dakika önce yazdı:

gun asiri kullanabilirsin 81 mg ecopirin pro olarak geciyor en dusuk doz.haftada 1 yetersiz olur 

sadece kan vermeye yakın kullanıyorum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

hocalarım, şimdi antrenman şiddetinide düşürmeliyim galiba değil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp