Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

omerpisun

The show turkey fitness talent show

Önerilen İletiler

omerpisun    14

instagramı kurcalarken gördüm The Show Turkey diye bir şeyi haberi olan var mı? içeriğini inceledim 3-4tane isim yapmış fitnessçiler geliyo juri fln gitsek mi ki ? :D 

tarihinde omerpisun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.247

img_cat.jpg

Sosyal medyada 70 Milyonu aşkın hayran kitlesine sahip, aralarında dünyanın en ünlü bayan fitness ikonu olarak kabul edilen Michelle Lewin inde bulunduğu Sergi Constance, Tavi Castro ve Murat Tavman gibi fitness dünyasının yıldız isimleri, bu yıldan itibaren ilk defa18 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek olan, The Show Turkey fit vücut yarışma programının jürisi olarak yer alıp, hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyorlar. 

Dünyanın ilk ve tek TV programı olan fit vücut yetenek yarışmasının Türkiye ayağının kazanan en fit 8 finalisti, diğer ülkelerin finalistleri ile birlikte 10,000$ lık para ödülü ve dünya çapında bir popülerite için çekimleri aralık ayında Mısır'da başlayacak olan dev finallerde yarışmaya hak kazanacak. Seçilecek 8 finalstten, en iyi 4 finalist, Mısırdaki dev finallere ücretsiz seyehat edip, konaklayıp katılma şansına sahip olacak.

ETKİNLİKLER:

17 KASIM CUMA

TAVI CASTRO "SOSYAL MEDYA BAŞARISI VE FITNESS" İSİMLİ SEMİNERİ. 
MURAT TAVMAN - "BAŞARININ GÖRÜNMEYEN SIRRI MOTIVASYON" İSİMLİ SEMİNERİ.

18 KASIM 2017 CUMARTESİ

THE SHOW TURKEY YARIŞMASI & JÜRİ İLE TANIŞMA

İTÜ MAÇKA KAMPÜSÜ MUSTAFA KEMAL AMFİSİNDE SAAT SABAH 10:00'DA BAŞLAYACAK.
13:30 - 14:30 ARASI JÜRİ İLE MEET & GREET.
TÜM ETKİNLİK RÖPORTAJLAR VE PRODÜKSİYONEL EKİP TARAFINDAN SOSYAL MEDYA MECRALARINDAN CANLI OLARAK YAYINLANACAK.

YARIŞMACI KAYIT İÇİN SINIRLI KONTENJAN VARDIR. LÜTFEN ELİNİZİ ÇABUK TUTUN.
17 - 18 KASIM BİLETLERİ SINIRLI SAYIDADIR.

YARIŞMA KURALLARI:
• Sadece erkek yarışmacılar yarışabilir.
• Yarışmacılar 16 yaşından büyük olmak zorundadır.
• Her yarışmacı jüri önünde 1 dakika süresince freestyle poz vereceği müziği kendisi belirleyecektir ve kayıt formuna yazmak zorundadır.
• Yarışma kıyafeti olarak şort giyilecektir. Şortlar diz kapağının en fazla 5 cm altında ve diz kapağından 15 cm’den fazla yukarıda olamaz. 
• Bunun dışındaki tayt, slip mayo, boxer...vs gibi uygunsuz kıyafetle gelen yarışmacı otomatik diskalifiye edilecektir.
• Jüri puanlamasını 100 üzerinden yapacaktır. 20 puan vücut simetrisi, 20 puan definisyon, 20 puan kas yapılanması, 20 puan poz kareografisi ve 20 puan sunum ve özgüven.
• Top 8 finalist Mısırda çekimleri yapılacak ve orta doğu ülkelerinde haftalık bölümler olarak yayınlanacak olan dünya finaline gitmeye hak kazanacaktır. 
• Top 4 yarışmacının seyehat ve tüm yarışma süresince konaklaması yarışma tarafından karşılanacaktır. 
• Dünya finali şampiyonu 10,000$, 2.sıra 5000$ 3.sıra 3000$ ve 4.sıra 2000$ para ödülü ve fitness endüstrisinde uluslar arası bir ün kazanacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omerpisun    14

aynen içeriğin hepsini okudum ben yazmıyım dedim blki reklam fln olur diye :) lewinide takip ediyorum gitsekmi diye eşimi dürtüyorum :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.247
omerpisun, 14 dakika önce yazdı:

aynen içeriğin hepsini okudum ben yazmıyım dedim blki reklam fln olur diye :) lewinide takip ediyorum gitsekmi diye eşimi dürtüyorum :D

Valla ben işlerimden vakit bulursam kaçırmam daha zaman var yada aniden bir arkadaş hadi gidelim der hayır demem ama şuan net bir şey yok kendi adıma. Yetenekli arkadaşlar v ar forumda bence katılın yarışmaya derim :D 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omerpisun    14

hahahah yarışmaya katılacak potansiyelde değilimde sadece seyirci olarak katılabilirim :)) bu platformdan bir kaç arkadaşı bu yarışmada görmek iyi olurdu herhalde :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×