Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kerosteron

Hellas pharma ve diğer elimdeki markalar hk.

Önerilen İletiler

Kerosteron    3

Öncelikle merhaba,

SORULARIM:

• Şuan elimde hellas pharma test e var bu marka hakkında düşünceleriniz nelerdir?
  • Sizce bu urun orijinal mi? 
  • Elimdeki diğer ürünler hakkında da biliyorsanız bilgi verme şansınız var mı?

ELİMDEKİ ÜRÜNLER:

IMG_3368.jpeg 23d5e0ce-2dd9-4988-a3d1-bcfdc00cdd04.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

shX648    54

tavsiyem iran test bulman veya ciddi bir durum ise güvenmiyosan da noxy kullanman 

onun dışında orjinallik diye bir şey yokdur ilaç piyasasında özellikle de türkiye piyasasında kullanıdığımız ilaçların %90 ı lab ürünü tabiricaizse merdiven altı bu yüzden doluluğu ve kalitesi geçmişden günümüze belli olan markalara yönelmeniz mantıklısı ben iran dışında kullanmıyorum şahsen noxy denemedim ama referansları ortada 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerosteron    3
BBurak, 52 dakika önce yazdı:

Çok arıyor musun böyle ürünleri? 

Ben bir soru soruyorum sen bombos bir yorum yaziyorsun. Belli bir seyleri bilmedigim ve uzak oldugum acik bir sekilde fikir almaya calisiyorum degil mi? 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Kerosteron, Bir saat önce yazdı:

Ben bir soru soruyorum sen bombos bir yorum yaziyorsun. Belli bir seyleri bilmedigim ve uzak oldugum acik bir sekilde fikir almaya calisiyorum degil mi? 

Dostum bak piyasada noxy, zphc, humax gibi ürünlerin uygun yollusunu bu ürünlerden daha kolaya bulursun o yüzden böyle bir yorum yapma gereksinimi duydum. Ortada yeterince referansı olmayan ne olduğu belirsiz güvenemeyeceğin ilaçları vücuduna sokmanın bir mantığı yok. Ben zaten kötülüğün için bu yorumu yapsam çok iyi vur geç kardeşim derim dimi? :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerosteron    3
BBurak, 39 dakika önce yazdı:

Dostum bak piyasada noxy, zphc, humax gibi ürünlerin uygun yollusunu bu ürünlerden daha kolaya bulursun o yüzden böyle bir yorum yapma gereksinimi duydum. Ortada yeterince referansı olmayan ne olduğu belirsiz güvenemeyeceğin ilaçları vücuduna sokmanın bir mantığı yok. Ben zaten kötülüğün için bu yorumu yapsam çok iyi vur geç kardeşim derim dimi? :) 

Tesekkurler boyle acikladigin icin.zphc,glin ve overdose fiyat listesini gorunce sahte zannetmistim ben dedigim gibi piyasa bilgim olmadigi icin benim ilk aldigim buddha test 40$ civariydi o yuzden kafada hep fiyat dusukse sahte algisi oldu. Birde cevrede kullanan olmayinca karsilastirmada yapamadim hic.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10
Kerosteron, 3 saat önce yazdı:

Öncelikle merhaba,

SORULARIM:

• Şuan elimde hellas pharma test e var bu marka hakkında düşünceleriniz nelerdir?
  • Sizce bu urun orijinal mi? 
  • Elimdeki diğer ürünler hakkında da biliyorsanız bilgi verme şansınız var mı?

ELİMDEKİ ÜRÜNLER:

IMG_3368.jpeg 23d5e0ce-2dd9-4988-a3d1-bcfdc00cdd04.jpeg

Hellas icin yıllar önce Türk malı ve boş çıktı gibi şeyler yazılmış forumu araştırınca bulabilirsin 2018 de filan yazılar var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
Kerosteron, 39 dakika önce yazdı:

Tesekkurler boyle acikladigin icin.zphc,glin ve overdose fiyat listesini gorunce sahte zannetmistim ben dedigim gibi piyasa bilgim olmadigi icin benim ilk aldigim buddha test 40$ civariydi o yuzden kafada hep fiyat dusukse sahte algisi oldu. Birde cevrede kullanan olmayinca karsilastirmada yapamadim hic.  

Glin, overdose satan kullanıcı zphc satıyorsa o zphc sahtedir. Zphc alacaksan kutu üzerinde (Medicine) yazmayan Zphc bulman lazım. Forumu iyi araştır bir sürü konu var bunlar hakkında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    28

Hellas hiç görmedim Buddha duydum, Dragon zaten iyi ama bazılarında ödem ve ağrı yapıyordu.Fiyat performans için en uygunu yine de Mavi Kutu iran testo bugün 1.000tl den sipariş verdim. 110USD ye de ZPHC 30ML Bolde aldım. Anabolizanlarda zaman zaman markalar değişir normaldir ama tavsiyem testoyu sabit iran kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Kerosteron, 6 saat önce yazdı:

Senin dediğin tayfa zhpc medicine satıyor. Ben ondan bahsetmiyorum onların sattığı hiçbir ürünü alma zorunda kalmadıkça. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    5
BBurak, 11 dakika önce yazdı:

Senin dediğin tayfa zhpc medicine satıyor. Ben ondan bahsetmiyorum onların sattığı hiçbir ürünü alma zorunda kalmadıkça. 

Zphc 30ml testo enantate 95 dolar normal mi fiyat masteron da 115 dedi prop galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Judas, Bir saat önce yazdı:

Zphc 30ml testo enantate 95 dolar normal mi fiyat masteron da 115 dedi prop galiba

evet uygun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    31

Geçen sene bu dönemler hellas pharma ile ciddi geliştim dolu ama ne kadar dolu bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
Kerosteron, 06.11.2025 - 13:42 yazdı:

Dostum glin overdose den kaçarım yerinde olsam yerli çalışan ama yerinde olsam zphc orijinal bulurum şu kutulardan en azından kafan rahat olur ve fiyat da 10ml flakon zphc testo 2000 mastesi 10ml 2600 aldım galiba öyle birşey ocak 1de 30luk flakon alıcam daha uyguna geliyor4700 civarı 

43d78586-e1c6-4f4b-a7c9-3382bdd4addd.jpeg IMG_3914.png

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerem2341    2
muhammedmsl, 37 dakika önce yazdı:

Dostum glin overdose den kaçarım yerinde olsam yerli çalışan ama yerinde olsam zphc orijinal bulurum şu kutulardan en azından kafan rahat olur ve fiyat da 10ml flakon zphc testo 2000 mastesi 10ml 2600 aldım galiba öyle birşey ocak 1de 30luk flakon alıcam daha uyguna geliyor4700 civarı 

Hocam insallah bir gun su orjinal zphclere denk gelirim kime baksam kutu resmi istesem zphc medicine olanlari atiyorlar. Bu arada belki merak edenler olur hellas pharma basladiktan 3 hafta sonra verdigim kan testini de eke birakiyorum.

IMG_3503.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
kerem2341, 13 dakika önce yazdı:

Hocam insallah bir gun su orjinal zphclere denk gelirim kime baksam kutu resmi istesem zphc medicine olanlari atiyorlar. Bu arada belki merak edenler olur hellas pharma basladiktan 3 hafta sonra verdigim kan testini de eke birakiyorum.

Testler olması gerektiği gibi güzel ilaç hangi ilaçları kullanıyordun Prolaktine de baktırdın mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerem2341    2
muhammedmsl, Şimdi yazdı:

Testler olması gerektiği gibi güzel ilaç hangi ilaçları kullanıyordun Prolaktine de baktırdın mı

Evet hocam prolaktin testte gozukuyor 14 kusur civari cikmis. Sadece test e kullaniyorum haftada 2 enjeksiyon pazartesi persembe 150-150 toplam 300mg. E2 yuksek oldugu icinde aromasin basladim onuda 25mg’lik tableti 2’ye boluyorum sali ve cuma gunleri aliyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
kerem2341, 10 dakika önce yazdı:

Evet hocam prolaktin testte gozukuyor 14 kusur civari cikmis. Sadece test e kullaniyorum haftada 2 enjeksiyon pazartesi persembe 150-150 toplam 300mg. E2 yuksek oldugu icinde aromasin basladim onuda 25mg’lik tableti 2’ye boluyorum sali ve cuma gunleri aliyorum. 

Güzel form falan var mı kaç ay etti bide arimidex mi aromasin ne kullanıyorsun e2 de çok düşürme 1 ay sonra yine test ver ortada kalsın çok düşük sıfırlamakta sıkıntı eklem kuruluğu libido düşüşü falan yapar düzelmişse dozu yine kıs bide shgb de baktır testte

tarihinde muhammedmsl tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerem2341    2
muhammedmsl, 20 dakika önce yazdı:

Güzel form falan var mı kaç ay etti bide arimidex mi aromasin ne kullanıyorsun e2 de çok düşürme 1 ay sonra yine test ver ortada kalsın çok düşük sıfırlamakta sıkıntı eklem kuruluğu libido düşüşü falan yapar düzelmişse dozu yine kıs bide shgb de baktır testte

Evet hocam, gözle görülür fark var. Özellikle pump, kaldırdığım kilolar ve genel modumda belirgin bir artış hissediyorum. İlaca başlayalı yaklaşık 2,5–3 ay oldu (Hellas Pharma). Ancak bundan önce yaklaşık 2 sene boyunca Test E’yi hiç kesmeden, 150–175 mg aralığında ve farklı bir markayla kullanıyordum (Buddha Marka) O markanın sonlara doğru etkisi bozulmuş gibi hissettirdi, bu yüzden yeni markaya geçtim. Geçiş sürecinde vücut adapte olurken biraz dalgalanma yaşandı ama şu an  iyi gidiyor gibi.

Kullandığım aromataz inhibitörünün adı doğrudan Aromasin. Arimidex’e kıyasla rebound riskinin daha az olduğu söyleniyor. 

Önümüzdeki hafta tekrardan teste gidicem o zaman shgb’yi de ekleyip kontrol ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
kerem2341, 20 dakika önce yazdı:

Evet hocam, gözle görülür fark var. Özellikle pump, kaldırdığım kilolar ve genel modumda belirgin bir artış hissediyorum. İlaca başlayalı yaklaşık 2,5–3 ay oldu (Hellas Pharma). Ancak bundan önce yaklaşık 2 sene boyunca Test E’yi hiç kesmeden, 150–175 mg aralığında ve farklı bir markayla kullanıyordum (Buddha Marka) O markanın sonlara doğru etkisi bozulmuş gibi hissettirdi, bu yüzden yeni markaya geçtim. Geçiş sürecinde vücut adapte olurken biraz dalgalanma yaşandı ama şu an  iyi gidiyor gibi.

Kullandığım aromataz inhibitörünün adı doğrudan Aromasin. Arimidex’e kıyasla rebound riskinin daha az olduğu söyleniyor. 

Önümüzdeki hafta tekrardan teste gidicem o zaman shgb’yi de ekleyip kontrol ederim. 

Edebilirsin de  2,5 senedir yaklaşık neden testo e kullanıyorsun sadece merak ettim nedeni nedir neden hiç masteron gibi birşey eklemedin bu markayla ne kadar testo e kullanmayı düşünüyorsun sadece yaş kaç bu arada ayıptır sorması

tarihinde muhammedmsl tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerem2341    2
muhammedmsl, 26 dakika önce yazdı:

Edebilirsin de  2,5 senedir yaklaşık neden testo e kullanıyorsun sadece merak ettim nedeni nedir neden hiç masteron gibi birşey eklemedin bu markayla ne kadar testo e kullanmayı düşünüyorsun sadece yaş kaç bu arada ayıptır sorması

Yaşım 27. Yaklaşık 2,5–3 sene önce kanseri atlattım. Bu yüzden Test E dışında ek ilaçlar kullanmaktan özellikle kaçındım; tek bir değişkeni kontrol etmek varken birden fazla değişkenle uğraşmak istemedim. Amacım hiçbir zaman kısa sürede vücut yapmak değil, uzun vadede en az zararla sağlıklı ve sürdürülebilir bir fizik oluşturmak oldu.

Bir dönem eczane çıkışlı GH ekledim ancak hem ulaşımı hem de maddi olarak sürdürülebilir olmadığı için bıraktım. Test E’yi kesmeyi düşünmüyorum; 2–3 ayda bir düzenli kan tahlili veriyorum ve değerlerim iyi olduğu sürece devam etmeyi planlıyorum. İleride tekrar GH ekleyip kalıcı olarak sürdürmeyi düşünüyorum. Masteron gibi bileşiklere ise, daha önce sahte testosteronla karşılaşmam nedeniyle temkinli yaklaştım onlarda sahte çıkar içinde ne olduğunu bilemem. Bu yüzden bildiğim ve güvendiğim yoldan devam ettim. Akıl alıcak birisi olmayınca da daha da zor bu işler tabi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
kerem2341, 10 dakika önce yazdı:

Yaşım 27. Yaklaşık 2,5–3 sene önce kanseri atlattım. Bu yüzden Test E dışında ek ilaçlar kullanmaktan özellikle kaçındım; tek bir değişkeni kontrol etmek varken birden fazla değişkenle uğraşmak istemedim. Amacım hiçbir zaman kısa sürede vücut yapmak değil, uzun vadede en az zararla sağlıklı ve sürdürülebilir bir fizik oluşturmak oldu.

Bir dönem eczane çıkışlı GH ekledim ancak hem ulaşımı hem de maddi olarak sürdürülebilir olmadığı için bıraktım. Test E’yi kesmeyi düşünmüyorum; 2–3 ayda bir düzenli kan tahlili veriyorum ve değerlerim iyi olduğu sürece devam etmeyi planlıyorum. İleride tekrar GH ekleyip kalıcı olarak sürdürmeyi düşünüyorum. Masteron gibi bileşiklere ise, daha önce sahte testosteronla karşılaşmam nedeniyle temkinli yaklaştım onlarda sahte çıkar içinde ne olduğunu bilemem. Bu yüzden bildiğim ve güvendiğim yoldan devam ettim. Akıl alıcak birisi olmayınca da daha da zor bu işler tabi :D

Hocam kanseri yendiysen gh senin içi daha sıkıntı diye biliyorum ben araştırabilirsin çünkü büyüme hormonu adı üstünde tekrardan kanserin çıkabilirdi gh bunlara göre daha sıkıntı bir masteron eklemek daha iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerem2341    2
muhammedmsl, 2 dakika önce yazdı:

Hocam kanseri yendiysen gh senin içi daha sıkıntı diye biliyorum ben araştırabilirsin çünkü büyüme hormonu adı üstünde tekrardan kanserin çıkabilirdi gh bunlara göre daha sıkıntı bir masteron eklemek daha iyi olur

Evet dediğin doğru fakat gh zaten var olan kanser hücresini büyütüyor yani 5-10 sene sonra çıkıcaksa daha erken çıkıyor ama kanserli hücre yoksa kansreli yeni bir hücre yaratmıyor. O kadar masteron dedin ki masteron eklicem artık :D tek eklememe nedenim dediğim gibi güvenilir satıcı bulamamam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
kerem2341, 2 saat önce yazdı:

Evet dediğin doğru fakat gh zaten var olan kanser hücresini büyütüyor yani 5-10 sene sonra çıkıcaksa daha erken çıkıyor ama kanserli hücre yoksa kansreli yeni bir hücre yaratmıyor. O kadar masteron dedin ki masteron eklicem artık :D tek eklememe nedenim dediğim gibi güvenilir satıcı bulamamam. 

Araştır bulursun usta maste de testo için

Ekle diyorum zaten başka birşey yine ekleme ustam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: crownking
      Yahu arkadaşlar sosyal medyada son zamanlarda, takipçi kitlesi yüksek olan kişilerden hellas pharma önerisi alıyorum, herkes bu markayı övmeye, önermeye başladı birden anlayamadım.
      Lütfen güncel kullanan biri açıklayabilir mi pazarlama taktiği mi yapıyorlar her zaman klasik olduğu gibi, anlayamadım gerçekten. Fiyatları da uygun görünüyor.
    • Yazan: gazomika
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hellas pharma testo almayı düşünüyorum kullanan var mı? Yada başka ne marka önerirsiniz?
      Grupta boş ürün muhabbetleri çok fazla kimden alacağım dolu ürünü.
      Birde evogen marka var onu da kullanan vs varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

• Yazan: xalxal
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      sustanon rimobolan girecektim dışardan temin ettiğim ilaçlara güvenmediğim için ama bazı kişiler sustanonun çok ağır geleceğini söyledi o yüzden testo enanthahe koymak istiyorum ama güvenilir marka bulamazsam sustanondan devam edicem.
      Başlıkta da gördüğünüz gibi hellas pharma boş mudur? Kullanan var mı? Sanırım .... gibi yarışmacı isimlerde kullanmış ama bu forumda biri decası boş demiş biri kaliteli ürün ama tr menşei demiş emin olamadım?
      Hellas pharma güvenilir midir? Önerdiğiniz marka var mıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Asta
      Güvendiğim bir arkadaşımdan temin ettim gene de foruma da sorayım dedim yakın zaman da kullanan var mı hellas pharma ?

• Yazan: esempati
      Kaliteli steroid paylaşım sitesine ilk defa denk geliyorum siz bilen arkadaşlarımdan da yardımcılarınızı beklerim...
      Uzun süre spor geçmişim de kür geçmişimde oldu bıraktımm. Tekrar başladım ve üzerinden 6 ay Geçti ufak ufak kür yapmayada başlayacam HAŞİKAR

Daha önce Carbon Pharma vs Bvs Pharma Kullandım kendini kim sağlam satıcı olarak söylediyse ürünleri patlak verdi
      Şimdi Türkiyenin en büyük 2-3 Vücutcuşundan bi marka aldım ki kendileri dünya çapınca isim yaptıkları için sahte isimler ile kötü etiket olacaklarını sanmıyorum
      Hellas Pharma Önerdiler araştırmayı okumayı çok severim bir çok satıcı verdikleri ürünlerin check kodları olduklarını söylüyor ama sitelerine girince Firmanın Yeri cinsi ulaşımı yazmıyor.Hayali kurulan milleti tatmin eden siteler olsa gerek şimdi ise Sadece isimden yola çıkarak güvenmek istiyorum ki umarım satıcıda dediği gibi kendisine aynı ilacı kullanıyordur(AMİN) 
      Hellas Pharma ismini çok nadirde duysam sitesi olmasada ufak çaplı kullananlardan etki aldıklarını duydum Fikri düşüncesi olan yardıma açığım 
      Saygılar/Sevgiler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.