-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Cjc-1295 ve ipamorelin kullanımı hk.
Oluşturan:
HavC, in CJC-1295 DAC & NO DAC
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: fthozr
Öncelikle herkese merhaba forumu yeni keşfettim ve üye oldum.
Kullanmak istediğim ürünler CJC-1295 NO_DAC ve IPAMORELIN. İlk defa böyle bir ürün kullanacağım. Daha önce hiç steroid olsun peptid olsun sarms olsun hiçbir şey kullanmadım. 23 yaşındayım yaklaşık 5 senedir düzenli düzensiz spor yapıyorum. Bu iki peptidi seçme nedenim hem bir ilk ayak olsun hem de en az yan etkiyle işin içinden çıkıp tecrübem olsun istiyorum.
Kişisel Bilgilerim:
Boy: 178 cm Kilo: 81 cm Bel: 82 cm Boyun: 40.5 cm Kullanımı nasıl olmalı haftalık mı enjeksiyon olacak yoksa günlük mü hiçbir konu hakkında adam akıllı bilgiye sahip değilim. Şimdi ben daha önce hiç bu işlere girmedim. Sizce bu tarz ilaçlardan önce doğal olarak iyice kuruyup başlamam daha mı mantıklı? Şu an yağ oranımı 14-15 gibi tahmin ediyorum. 3 haftadır definasyondayım belimi 86.5 cm'den 82 cm'e düşürmeyi başardım. Ben %11 yağ oranı civarına inip başlamayı düşünüyorum. Daha sonrasında bu peptidlerle aşırı bir kas kütlesi koyma derdim yok dediğim gibi ilk olarak bir tecrübe yaşamak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? @Fuhrer @GHOST @berkay16 Pumplı ve pumpsız fotoğraflarımı ekledim. Çok iyi fotoğraflar değil ama mentörlüğünüzü bekliyorum. @M.O.K @hectordoyle @Rma @Askabar
GÜNCEL FORM:
Herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: legend
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha önce hiç steroid kullanmamış, düzenli bir yıl disiplinli ağırlık + hafif kardio + 250-400 kalori açığı bırakan biri olarak göbek ve bel çevresindeki inatçı yağlardan hiç bir şekilde kurtulamadım. Bir yıl içinde azda olsa kas kazanımı oldu, poturum büyük oranda düzeldi. Yaptığım kan testinde testesteron, ldl gibi hormonlarım hep normal düzeyde kaldı Vitamin D magnezyum gibi takviyeleri eksik etmedim, protein alımını aksatmadım. Fakat İnatçı yağlarlardan ötürü maalesef vücudum skiny fat halden çıkartamıyorum. Aşağıda düşündüğüm programı ekledim değerli yorumlarınızı bekliyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 31 Kg 82 Boy 185 Bel 93 cm KÜR İÇERİĞİM:
SABAH (aç karnına) Fragment 176-191 → 250 mcg 20 dk kardio 1 saat sonra kahvaltı GECE (yatmadan 1 saat önce) CJC-1295 + Ipamorelin → 100 mcg + 100 mcg Haftada 4 gün ağırlık antrenmanı + hafif kardio Fikir ve düşüncelerini paylaşan herkse şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Cartaloz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürümü yapacağım bilgi 0, cjc1295 kullanmayı düşünüyorum fakat kime sorarsam sorayım bir türlü marka ve satıcı konusunda güvenemedim biri zphc önerdi internette hiçbir referansı yok hepsi sahte doldurma diye geçiyor.
Hangi markayı tercih etmemi önerirsiniz?
-
Yazan: emsalsiz
İyi günler arkadaşlar,
KULLANIMI PLANLADIĞIM İLAÇLAR:
200mcg GHRP2 (Günlük) 200mcg cjc1295 (Günlük) Kullanmayı düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda (tahmini 6 ay) reseptörlerde hissizleşme yaparak verimi düşürür mü?
-