Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

venus1

Deca'nın eklem sağlığına katkısı hk.

Önerilen İletiler

venus1    4

Arkadaşlar merhaba;

Uzun süredir anabolik kullanmadan sadece trt doz testo ile devam ediyordum. Bu süreçte önceden de kalma sakatlıklarımdan dolayı deca kürü yapma kararı aldım. Sırasıyla omuz(2 tarafta)boyun,bel,dirsek ve bilek kısımlarında ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Aklımda da yakın zamanda kür yapmak vardı ve deca tercihini yaptım.

KÜR İÇERİĞİ:

• Deca - 250mg /hafta
  • Masteron e. - 200mg /hafta
  • Test e - 250mg /hafta

KİŞLİSEL BİLGİLERİM:

• 1.94 boy
  • 112 kilo
  • %15-16 yağ oranı

Birçok kür içi koruyucu ve inhibitörlerim mevcut.20 hafta kadar devam etmeyi düşünüyorum. Kürden gelişim olarak çok bir beklentim yok daha çok sakatlıklarım için yapacağım. Bu süreçte şunu şöyle yapsan daha iyi olur diyebileceğiniz tavsiyeler varsa önerin. Ek olarak deca'nın eklem ve sakatlıklara desteği ne kadar elle tutulur çünkü tedavi etmekten daha çok sinir uçlarını baskılayıp acıyı gizlediği ve ilacı kullandığın süre kadar su ve yağ tutumu yaptığını duydum. Bırakınca eski hale dönmek mümkünmüş.

Decayla böyle bir protokol yapmak ne kadar mantıklı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    29

Knk fotoğraf yükle doğal halinmi bu .D Masteronun etkisini bu yağ oranında ve bu dozajda göremezsin en az 300 olmalı ama bence 400 ideal.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Knk fotoğraf yükle doğal halinmi bu .D

yok başka kür geçmişlerim var sadece 1 senedir yapmıyorum. Masterondan etki görmeye çok takılmadım sırf dht olsun diye ekledim.

tarihinde venus1 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.175

Eklemler için +1 evet ama kullandığın zaman zarfında geçerli. Deca biter sorunlar geri gelir. Bpc157 bunu araştır en azından deca gibi yüksek riskleri yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4
SPECTRE, 1 dakika önce yazdı:

Eklemler için +1 evet ama kullandığın zaman zarfında geçerli. Deca biter sorunlar geri gelir. Bpc157 bunu araştır en azından deca gibi yüksek riskleri yok.

Evet yanına TB500le beraber ama peptid hiç kullanmadım ve orjinal bulabilceğim çok kişi yok ondan dolayı o topa hiç girmedim.Forumda bi arkadaş da benim gibi sıkıntılar yaşayıp bel ağrısı deca kullandıktan sonra tamamen kayboldu gibi bişey söylemişti o çok kafamı karıştırdı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.175
venus1, 5 dakika önce yazdı:

Evet yanına TB500le beraber ama peptid hiç kullanmadım ve orjinal bulabilceğim çok kişi yok ondan dolayı o topa hiç girmedim.Forumda bi arkadaş da benim gibi sıkıntılar yaşayıp bel ağrısı deca kullandıktan sonra tamamen kayboldu gibi bişey söylemişti o çok kafamı karıştırdı.

İstersen dene insallah kalıcı düzelir ama benim tecrübelerim boyle tb veya bpc is görür. 2 ay kullandim ben 500mcg sorunlarim bitti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4
SPECTRE, 11 dakika önce yazdı:

İstersen dene insallah kalıcı düzelir ama benim tecrübelerim boyle tb veya bpc is görür. 2 ay kullandim ben 500mcg sorunlarim bitti

Bakalım önümüzdeki hafta başlıyacağım. Kalıcı bir çözüm elde edemezsem dediğin gibi bu peptidleri araştırmaya başlarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

Bende definasyon kürüne giricem tekrardan önceki kürümde winstrol kullanıyordum eklemlerle alakalı çok sorun yaşadım çok fazla omuz kol sakatlığı geçirdim  masteronda Böyle bir sorun olurmu bilmiyorum olursa bpc157 veya tb benim için uygunmudur sizce hocam ?

SPECTRE, 1 saat önce yazdı:

375 testo e. 400 masteron e. Duruma göre tostoyu 500 yapabilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4
Rma, 11 dakika önce yazdı:

Bende definasyon kürüne giricem tekrardan önceki kürümde winstrol kullanıyordum eklemlerle alakalı çok sorun yaşadım çok fazla omuz kol sakatlığı geçirdim  masteronda Böyle bir sorun olurmu bilmiyorum olursa bpc157 veya tb benim için uygunmudur sizce hocam ?

375 testo e. 400 masteron e. Duruma göre tostoyu 500 yapabilirim 

Masteronun winstrol kadar eklemleri kurutma gibi bi işleyişi yok ama e2 aromatizasyonu gibi davrandığından kişiden kişiye değişmekle beraber östrojen seviyeleri düşürüp dolaylı olarak eklem ağrısı çekmene neden olur. Sen zaten 375 testo alıyosun burda duruma göre hareket edip kan tahlilinde e2 seviyelerine göre testoyu artırabilirsin. Peptidlerle alakalı araştırmalar çok kısıtlı olduğu için şu sana uygundur veya değildir demek yanlış olur ama tahminimce bpc veya tb kullanmana engel bir durum olduğunu düşünmüyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: shX648
      Abiler Decadick hakkında bayadır araştırma yapıyorum fakat hala adam akıllı bi kaynak yada elle tutulur bir referansa bilgiye ratlayamadım sizin bu tarz anabolizanlar hakkında bir geçmişiniz olduğundan size sorma gereğinde bulundum 
      tren yada deca kaynaklı bir dick sendromunu
      igf1 yada gh ile tedavi edebilirmiyiz ?
      okuduğum bir iki doktor yazısında bu tarz pepdit yapılı ilaçların sertleşmeye iyi geldiğini gördüm e bu tarz dick sendromları da hormonel bozuklukdan ziyade kişinin sertleşme sorunu yaşamasıyla ilgili olduğundan böyle düşündüm yanıtlarınızı bekliyorum hocalarım. @metinav
    • Yazan: Ouzhannn
      Tekrar Merhaba Abilerim Kardeşlerim,
      Öncelikle durumlar Kürüm olarak söyle;
      15 Hafta Tren+Testo Devam Edildi 10 Hafta Kadar Only Testo SÜREÇ:
      Ve Şimdi Son olarak 10 hafta Deca+Testo Devam Etmekteyim. Yaklaşık 10 Ay toplam Kür Sürem olmuş olacak Öncelikle gelişimimi takip edip önerilerini sunan destek veren herkese teşekkür ederim ama tabi bir insan var ki iyiki tanımışım dediğim tek insan olan @Loving burak hocama burdan herşey için 7/24 saat kaç olursa olsun müsait olduğu an iletişimi hiç koparmamasından beni hep motive etmesinden sonuna kadar desteğini esirgememesinden orjinal ürün desteği ve bana çoğu doğru zannettiğim yanlışları gösterip doğru yönlendirmesinden dolayı burdan herkesin huzurunda teşekkür ediyorum resmen değişimim herkesi göreni şaşırtmakta ben bile kendime artık inanmıyorum nasıl bu hale geldim diye resmen bir kertenkeleden timsaha simdide ejderhaya dönüşüyorum kürümün sonunda ne olacağını hala daha merak ediyorum 
      ürün öyle bir durumda ki 3.haftaya girmek üzereyim decada ama aşırı pumptan antreman atamaz kolumu bile kaldıramaz hale geliyorum ilk girişle antreman sonu ve ortaları vucüdüm resmen 3 katı büyüyor ama pump aşırı derecede çok fena oluyor antreman çok zorlanıyorum ama bırakmak yok sonuna kadar devam 

Tren Başlangıç Ve Bitiş

Ve Deca 3.Hafta Başı

• Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar,
      Bir süredir forumda aktif değildim. Bunun sebebi iş güç kovalamam, bir yandan da spor ve sınavlarımla uğraşmamdan ötürüydü. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu ana kadar 2 tane kür yaptım. İkinci kürüm olan cut cycle’da artık takır takır oblik gördüğüm için ve süreçten çok bunaldığım için, 6–7 hafta sonunda kısa ester ürünleri bırakıp uzun bir TRT süreci geçirdim (yaklaşık 8 hafta).
      3. kür planlamamda ise artık daha ciddi dozlarla ilerlemek ve farklı bir şeyler denemek istediğim için, daha önce hiç çıkmadığım seviyelere çıkıyorum. Benim her zaman amacım sağlığı koruyarak küçük kazanımlarla ilerlemekti. Yoğun suplement kullanımım mevcut. Yeni kür planımı aşağıya bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Güncel kilom: 82, hedef kilom ise 95-100 civarı. Kür sürecimi gidişata kadar belirleyeceğim fakat bu bileşiklerle kafadan 20 hafta giderim.
      Haftalık İlaç Protokolüm
      Testosteron Enanthate: 600 mg Boldenon: 600 mg Deca: 300 mg Anapolon: 350 mg Proviron: 175 mg Günlük 1 tablet tamoksifen ( kan testine kadar) Kullandığım Suplementler
      Günlük 2–3 ölçek whey protein 2000 mg balık yağı Multivitamin Demir takviyesi Magnezyum Grizone Day/Night D3 + K2 Arginin with ZMA (Nutrade) Post Workout (Nutrade) Güncel Form:

• Yazan: neON
      Herkese iyi formlar,
      Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 Test enanthate 200 Deca 200 Masteron Enanthate SORULARIM:
      Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması) Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: m4a1
      Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.