Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gurbetlifting

Yurtdışından ilaç temini hk. hangi markayı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Erenim    4
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Eroidsteki sitelere bakabilirsin fakat kargo işleri uzun sürüyor 20-25 güne yetişir mi meçhul düzenli gidiyorsa akraban o gitmeden sipariş vermelisin.

1 hafta oldu daha kargo takip no atacak PMR aveli gelir inşallah hayırlısıyla 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.189

Eroids bakabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Erenim, 10 saat önce yazdı:

1 hafta oldu daha kargo takip no atacak PMR aveli gelir inşallah hayırlısıyla 😄

Benimkiler geldi bu arada başta kargonun beklemesinin sebebi aslında kargonun çinden geliyo oluşuymuş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cbenn    6
Gurbetlifting, 17.10.2025 - 22:58 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İnternetten dragon pharma  ve balkan pharmanın ürünlerini buldum fakat bpnin kapandığını biliyorum  farklı adlar ile satılıyor cipandrol gibi bodypharm gibi marklarda var hangilerini önerirsiniz ve bayerin rimosu bitmiş stoklarda onun yerine ne önerirsiniz bir de driox diye bir marka var çok uzattım anlatabilmişimdir umarım.

Pharmacom var ab de arkadaşım kullanıyor gayet geçerli ilaç. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    4
berkay16, 19.01.2026 - 08:21 yazdı:

Benimkiler geldi bu arada başta kargonun beklemesinin sebebi aslında kargonun çinden geliyo oluşuymuş 

Pmr’den mi sipariş etmiştin, kaç günde geldi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Erenim, Bir saat önce yazdı:

Pmr’den mi sipariş etmiştin, kaç günde geldi?

Evet geçen ayın 26 sında trackingi paylaştılar dün dağıtıma çıktı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    4
berkay16, 10 saat önce yazdı:

Ben 11 ocakta sipariş verdim 16’sında sadece etiket oluşturdu numara var ama kargo verilmemiş görünüyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 21 saat önce yazdı:

Teslimat adresin Turkiye mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
levinkevrone, 59 dakika önce yazdı:

Teslimat adresin Turkiye mi ?

Hayır Bulgaristan

Erenim, 11 saat önce yazdı:

Ben 11 ocakta sipariş verdim 16’sında sadece etiket oluşturdu numara var ama kargo verilmemiş görünüyor. 

Benim 3-4 günde takip numarası gelmişti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    45
SPECTRE, 18.01.2026 - 23:37 yazdı:

Eroids bakabilirsin

Hocam Bir Zphc in satıcısı ile konuştum eroids sitesinde kullananlar baya övmüş sizce alınır mı 10 ml testosu 50 dolar 10 ml 200 mg tren e yi 85 dolara satıyor sipariş versem türkiyeye gelir mi hocam daha önce getirttiniz mi hiç sorun oldu mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
hascey27, Bir saat önce yazdı:

Hocam Bir Zphc in satıcısı ile konuştum eroids sitesinde kullananlar baya övmüş sizce alınır mı 10 ml testosu 50 dolar 10 ml 200 mg tren e yi 85 dolara satıyor sipariş versem türkiyeye gelir mi hocam daha önce getirttiniz mi hiç sorun oldu mu

trye sokman direkt imkansız. yurtdışındayken airbnbye sipariş edip alabilirsin ancak sanırım. bide o fiyata trdede var zphc

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7

Sırbıstana sipariş eden olsu öı hiç ? Arkadaş orada. Uçakta gelirken sorun olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
Seffa, 19 saat önce yazdı:

Sırbıstana sipariş eden olsu öı hiç ? Arkadaş orada. Uçakta gelirken sorun olur mu ?

tek tükse sorun olmaz muhtemelen ama 2 3 flakondan fazlaysa problem yaratabilir. en iyisi hiç uğraşmamak bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Seffa, 22 saat önce yazdı:

Sırbistan yakın otobüsle gelsin dünyaları geçirir 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
sven, 6 saat önce yazdı:

tek tükse sorun olmaz muhtemelen ama 2 3 flakondan fazlaysa problem yaratabilir. en iyisi hiç uğraşmamak bence

1 flakon için yurtdışı ile uğraşmak saçma tabi.  

berkay16, 2 saat önce yazdı:

Sırbistan yakın otobüsle gelsin dünyaları geçirir 😂

Haha mantıklı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
Seffa, 6 dakika önce yazdı:

1 flakon için yurtdışı ile uğraşmak saçma tabi.  

Haha mantıklı. 

genel olarak farklı bi ürün aramıyorsan manası yok. yani test boldenone tren falan alacaksan trde zaten oldukça kaliteli ve ucuzları var. farklı peptidler deneysel şeyler için olabilir ama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    45
sven, 15 saat önce yazdı:

genel olarak farklı bi ürün aramıyorsan manası yok. yani test boldenone tren falan alacaksan trde zaten oldukça kaliteli ve ucuzları var. farklı peptidler deneysel şeyler için olabilir ama.

hocam sen ne marka kullanıyorsun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
hascey27, 1 saat önce yazdı:

hocam sen ne marka kullanıyorsun ?

humax tercih ediyorum. zphcde kullanıyorum özellikle 30mllikleri ama 30mlik ve bazı ürünler dışı full humax bide iran testo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 10 saat önce yazdı:

humax tercih ediyorum. zphcde kullanıyorum özellikle 30mllikleri ama 30mlik ve bazı ürünler dışı full humax bide iran testo

Humax hakkında son zamanlarda çok olumsuz şey yazılıyor aktif kullanıyor musunuz ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
burakyildirim, 3 dakika önce yazdı:

Humax hakkında son zamanlarda çok olumsuz şey yazılıyor aktif kullanıyor musunuz ? 

kullanıyorum nedense böyle bi olay var haberdarım sanırım ilaçların flakonlarını değiştirip satıyolar.çevremdekilerede kullandırıyom herkes memnun açıkcası boş seri muhabbeti bi bana denk gelmedi ya da birileri dediğim gibi sahte ya da benzer şeyler yapıp piyasaya sokuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 1 saat önce yazdı:

kullanıyorum nedense böyle bi olay var haberdarım sanırım ilaçların flakonlarını değiştirip satıyolar.çevremdekilerede kullandırıyom herkes memnun açıkcası boş seri muhabbeti bi bana denk gelmedi ya da birileri dediğim gibi sahte ya da benzer şeyler yapıp piyasaya sokuyor.

Ben de kullanmayı düşünüyorum humax veya zphc liste bu şekilde zphc de çoğu ürünü zaten bulamıyorum hiçbir satıcıda bulamadım humaxla alakalı da bu söylenenlerden sonra içime kurt düştü açıkçası siz aktif ne kullaniyordunuz hocam ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
burakyildirim, Bir saat önce yazdı:

Ben de kullanmayı düşünüyorum humax veya zphc liste bu şekilde zphc de çoğu ürünü zaten bulamıyorum hiçbir satıcıda bulamadım humaxla alakalı da bu söylenenlerden sonra içime kurt düştü açıkçası siz aktif ne kullaniyordunuz hocam ? 

hocam açıkcası ben humaxlardan memnunum aktif boldenonenu kullanıyorum humaxın. 500 test 250bolde alıyorum ona rağmen 25 30 e2 çıkıyor kan testinde. ben açıkcası söylenenlerin partilerinde flakon değişimi sahtelik vs tahmin ediyorum.elimde trenide var bi kaç ay sonra onada başlicam arkadaşım felaket form tuttu treni ile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 1 dakika önce yazdı:

hocam açıkcası ben humaxlardan memnunum aktif boldenonenu kullanıyorum humaxın. 500 test 250bolde alıyorum ona rağmen 25 30 e2 çıkıyor kan testinde. ben açıkcası söylenenlerin partilerinde flakon değişimi sahtelik vs tahmin ediyorum.elimde trenide var bi kaç ay sonra onada başlicam arkadaşım felaket form tuttu treni ile

fiyat nasıl sence hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
burakyildirim, 13 dakika önce yazdı:

fiyat nasıl sence hocam

hocam oldukça ucuz o para dandik merdiven altı markalar var trde. tavsiye ederim fiyat iyi piyasada 20 30 dolara kadar üstüne marj koyanlar var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 1 saat önce yazdı:

hocam oldukça ucuz o para dandik merdiven altı markalar var trde. tavsiye ederim fiyat iyi piyasada 20 30 dolara kadar üstüne marj koyanlar var.

Humax tam gaz devam hocam 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Arnoldswazz
      Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum 
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese Merhaba,
      Uzun senelerdir amatör olarak bu spor ile ilgileniyorum. Yaş 32 belli bir yaşa geldik bazı şeyleri de deneyimlemek ve biraz kendime artı katmak için bu yola gireceğiz fakat sorum şu ;
      Çok bilindik önde gelen hocalarımızdan birisi ile çalışıyorum , yurtdışından Türkiye ye ilaç sokmanın net bir şekilde imkansız olduğunu, tüm hammaddelerin çinden geldiğini burda üretildiğini söylüyor. Dolayısıyla gelen hammaddeleri üreten kişiler bile içeriğini ölçemiyor. Bu sebeple içersinde ağır metaller bulunması ve burada steril olmayan ortamda üretilmesi sebeplerden dolayı cok ilerleyen yaşlarda alzheimer vs gibi hastalıklara bile sebep olabilir bilgisini aldım. Ülkeye üretilmek üzere giren hammadde dışında hiç mi eczane ürünü , veya hiç mi orjinal üretim labaratuvar ürünü yok testosteron anlamında sizce konu hakkında fikir alışverişi için açtım net bilgiye dayalı cevap verenlere teşekkürler.
    • Yazan: Jamaica
      Bir arkadaşım yakın zamanda İngiltereye gidicek Onunla beraber hangi ilaçları  getirtebilirim bilen biri varmı Şimdiden teşekkürler 
    • Yazan: gokalaf
      Arkadaşlar merhaba,
      6 aydır falan testo kullanıyorum, testoyu kesesim de yok hiç iyi kütle aldım. 1,2 aya falan iş için sırbistana gidicem kürü burada bitirip pct mi yapmalıyım yoksa sırbistanda eczanede pct ilaçları bulabilir miyim veya testoya devam etmek istesem orada testo bulabilir miyim sizce ne yapmalıym? kürü bitirip pct yapıp mı gideyim, orada ilaç bulup devam mı etmemi önerirsiniz?
    • Yazan: Tunch
      Merhabalar, bu konuda çok bilgim yok ondan konu açma gereği duydum, internete bazı markalara denk geldim ama emin değilim hala, o yüzden sizin tecrübelerinizi de duymak istedim. İngiltere'ye 1 haftalığına gideceğim orda bulabileceğim kaliteli orijinal çalışır dediğiniz özelikle Testosteron Enanthate satan markalar kimdir fikrinizi almak isterim. Belki yanında Anavar da olabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.