Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hataylımes

Cinsel konuda isteksizlik sorunu yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

hataylımes    0

Öncelikle abiler kardeşler dostlar yazım biraz uzun olabilir vaktinizi aldığım için üzgünüm ben 160 kilodan düşmüş bir birey olarak Kas inşa etmeye çalıştım sarkmış derimi en azından Tolere edilecek seviyeye getirmeye çalıştım geçen yıl

Sustanon kullandım 250-500 arası yaklaşık 3 ay sonra bıraktım Pct yapmadan ara verdim sonra enatat geçtim ful only testo ilerledim en son yılbaşından sonra bir iki ay enatat kullanıp herşeyi bırakıp İstanbul'a gittim Pct yapmadım,ve şuan 2 ay fazladır testo almıyorum ve libidom yerlerde şöyle söyleyeyim önceden libidodan anternmana ara verdiğim olurdu şimdi Ankara'ya geldim macfite yazıldım abi öyle güzel kızlar var ki etekli metekli yani bir insan evladının etkilenmeme ihtimali yok ama gel gelelim bende tık yok bir arzu istek duyamiyorum

Tam bu sorunlarla cebellesirken bir hatun düştü hadi bakalım al başına belayı ama ben Pct yapmamisim testoda almıyorum 

Yani kendimi sartlandirmisim kesin orda bir sıkıntı olacak diye ilişki esnasında çünkü günlerdir sertlik problemleri çekiyorum,neyse iş başladı takım tavalavatlar elden geçiriyorum kızda Bizim elemanda hala tık yok baktım iş başa düştü mecbur artık belli bir pozisyonda devam ettim,ama pozisyon değişince tak diye Bizim eleman bayıldı kız uğraşıyor cart curt bana mısın demiyor en son sinirlendim kızın evinden çıktım engelledim kızı gururma yediremiyorum ama kendimi o kadar testo düşüklüğüne sartlandirmisim ki gidip bir tahlil vereyim dedim ve sonuçlar ortada napacagim ne edeceğim hic bilmiyorum 20 yasindayim daha önceden günde 4-5 mast isteği gelirken şimdi aklıma bile gelmiyor ama şöyle önemli bir detay vereyim aşağıya bıraktığım tahlil sonuçları 10 gün boyunca 50mg proviron alınmış ve 125mg 1 enjesiyon enatat vurulmuş hali yukarda anlattığım kızla iliski olacağını anlayınca böyle bir çözüm üretmeye calismistim kendimce şimdi yarin testonun haftası doluyo sizce 125mg 

TRT dozda ilerlemeye devammi edeyim yoksa benim cinsel problemim farklı birşeyden mi kaynaklı yardımcı olacak kişilere şimdiden tesekur ediyorum 

klty8r2.thumb.jpg.8fe500c6eba15d2070e12a602494f405.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    197

Testte ostrojen düsük sadece buda sertlesme libido kaybı yapar  serko hocamın bitkisel 1 veya 2 kürünü yap memnun kalırsın

tarihinde Ferdikra tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hataylımes    0
Ferdikra, Şimdi yazdı:

Testte ostrojen düsük sadece buda sertlesme libido kaybı yapar 

Referansta gözüksede bisey değiştirmiyormu,nasıl arttırarabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hataylımes    0
Ferdikra, Şimdi yazdı:

Kendisi artar zamanla testo kullanmazsan keten tohumu kullan yada günlük

Testo kullanmak istiyorum suanlik bilmiyorum o kadar boş hissediyorum ki hiç bir kizla iletsime bile geçmek istemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Steroide bulasmayım dersen bitkisel kür 2 yi yap libido sertlik tavan yapar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    850

1.5 aylık standart bir klomen ve tamoksifen kullanımı + bitkisel takviye, vitamin, mineral vs kullanımı ile toparlama ihtimalin yüksek ama kötü bir beslenmen varsa; alkol ve/veya antidepresan kullanımın varsa ve üstüne stresli bir yaşantıysa sahipsen toparlanma ihtimalini düşürmüş olursun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ibrahiw    5
Ferdikra, 16.09.2025 - 22:58 yazdı:

Steroide bulasmayım dersen bitkisel kür 2 yi yap libido sertlik tavan yapar

Bitkisel kür dediğin ne oluyor biraz açar mısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp