Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aytacwll

Kürümün 7. hafta kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

aytacwll    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 5 haftadır haftada 250mg iran testosterone kullandım. 6.hafta 500'e çıkardım 7.haftada ise enjeksiyondan 2 gün sonra kan testi verdim sonuçlarım aşağıdaki gibi.

SORULARIM:

1. Ben mi yanlış bakıyorum yoksa total testo referans düzeyinin altında mı ?
  2. Östrojen hakkında ne önerirsiniz?

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_6722.jpeg IMG_6721.jpeg IMG_6720.jpeg IMG_6723.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aytacwll    1
Fuhrer, Şimdi yazdı:

haftada kaç enjeksiyon yapıyorsun?

2 salı ve cuma

Salı enjeksiyonu oldum bu sabah testi yaptırdım sonuç bu şekilde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    804
aytacwll, 3 dakika önce yazdı:

2 salı ve cuma

Salı enjeksiyonu oldum bu sabah testi yaptırdım sonuç bu şekilde

ürünler boş olma ihtimali yüksek, ancak estradiol böyle çıkmaz. Bazıları dolu bazıları boş olabilir. Ancak yağ oranını belirtirsen biraz daha üzerinde konuşabiliriz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll    1
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

ürünler boş olma ihtimali yüksek, ancak estradiol böyle çıkmaz. Bazıları dolu bazıları boş olabilir. Ancak yağ oranını belirtirsen biraz daha üzerinde konuşabiliriz. 

%19 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll    1
SPECTRE, 44 dakika önce yazdı:

Kür öncesi testlerin nerede?

Ekleyemiyorum şu an kabul etmiyor ancak hepsi referans düzeyinde gözüküyor

Anabolic_Machine, 39 dakika önce yazdı:

Meme ucunda hassasiyet,şişme varmı?

Evet hassasiyet var ufak bi şişlikte mevcut

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll, 1 dakika önce yazdı:

Evet hassasiyet var ufak bi şişlikte mevcut

Erken gyno belirtisi,Test dozunu 250 mgya düş, Anastrozol kullan 10–14 gün sonra tekrar kan testi yap

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll    1
Anabolic_Machine, 3 dakika önce yazdı:

Erken gyno belirtisi,Test dozunu 250 mgya düş, Anastrozol kullan 10–14 gün sonra tekrar kan testi yap

Sağ olun teşekkürler peki bu testonun düşük çıkmasıyla alakalı yorumunuz nedir kafam takıldı baya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll, 3 dakika önce yazdı:

Sağ olun teşekkürler peki bu testonun düşük çıkmasıyla alakalı yorumunuz nedir kafam takıldı baya

Teston düşük değil kanka tam tersi yüksek 15.18 → 1518 yapıyor.Normal aralık 300–1000 seninki referansın üstünde.Laboratuvar referans değerlerini karıştırmış sanırım

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll    1
Anabolic_Machine, 12 dakika önce yazdı:

Teston düşük değil kanka tam tersi yüksek 15.18 → 1518 yapıyor.Normal aralık 300–1000 seninki referansın üstünde.Laboratuvar referans değerlerini karıştırmış sanırım

😂 başkan harbi senin dediğin gibi sanırım çok sağ ol peki anastrozolu nasıl kullanmamı önerirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

500 mgda 1500 çıkıyorsa ilaç bomboş muhtemelen, ben de iran testo kullanıyorum 500 mg kullanıyorken 4600 altını hiç görmedim tahlillerde

magaraadami109, 6 dakika önce yazdı:

500 mgda 1500 çıkıyorsa ilaç bomboş muhtemelen, ben de iran testo kullanıyorum 500 mg kullanıyorken 4600 altını hiç görmedim tahlillerde

+ arimidex kullanmıyor musun? Benim vücudum da çok çabuk aromatize oluyor östrojene çok dönüştürüyor ama ben 500 mg kullanırken enjeksiyon günlerinin gecesi 0.5 mg arimidex alıyordum (haftada 2 kez 0.5 toplam 1 mg) 1 yıldır steroid kullanıyorum jinekomastim yok göğüs hassasiyeti yanması vs hiç olmadı, vücudumu tanıyorum ne kadar steroid sokarsam ne kadar arimidex almam gerektiğini biliyorum

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll, 6 dakika önce yazdı:

😂 başkan harbi senin dediğin gibi sanırım çok sağ ol peki anastrozolu nasıl kullanmamı önerirsin 

Ne demek,0.25 mg gün aşırı al iki hafta filan sonra test ver hala yüksekse 0.5 mgya çıkar sonra testle ayarla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Batarya
      Herkese iyi günler sağlıklı günler arkadaşlar,
      Öncelikle geçen hafta Balkan Cup Yarışmasında Musculer Fizik kategorisinde 2. Lik elde ettim bu başarımın altında hepinizin emeği var buradaki konulardan çok faydalandım çok bilgilendim elimden geleni yaptım hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim. Yarışmam biteli 1 hafta oldu ve bugün kan testi verdim sonuçlarını yorumlar mısnız ona göre bir yol planı çıkaracağım. Teşekkür ederim.

• Yazan: Playmakers
      38 yaşındayım ve uzun dönem blast-cruise şeklinde düşünüyorum bu yüzden dozajlar düşük. 4 yıl doğaldan sonra ilk defa kullanıyorum , 3 ay bu dozlardan sonra ki 3 ay 125 testo,2iu hgh seklinde devam edeceğim. @berkay16 @Komutan @GHOST @hectordoyle @Fuhrer
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 Testo - Noxy Lab 150 NPP - Noxy Lab 2iu Somatropin Her şey yolunda gözüküyor fakat sizin de fikrinizi almak istedim.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: 62cmbiddelt
      Kürümün 6. hafta kan testi sonuçlarına bakıldığında nasıl yorumlamalıyım süreci?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 460mg Trenbolone acetat 140mg Oxandrolone 40mg Retatrutide 2mg MCT GRUPLARIM:
      1gr magnezyum c vitamini 2 mg milk thistle 1.2 g 100 mg q10 600mg NAC 10mg accutane 2.5mg minoxidil KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.