Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

berkay16    413
onuri, 16 dakika önce yazdı:

Jel olma problemini zphc 4 mg x 5 kitte de yaşadım ben, zar zor iğneye çekiliyor

jel olduysa kullanma zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onuri    1
berkay16, 14 dakika önce yazdı:

jel olduysa kullanma zaten

Peki niye jel olur bunlar, kurulum vs hep aynı şekilde yapıyorum. Zphc mots-c de olmadı retada oldu mesela

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
onuri, 42 dakika önce yazdı:

Peki niye jel olur bunlar, kurulum vs hep aynı şekilde yapıyorum. Zphc mots-c de olmadı retada oldu mesela

Tam sebebi bilinmiyor galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Group buy ile reta 30 90$'a alınabiliyor elimde reta var hala 5 flakon rt20 5-6 flakon da rt10 var alıcağım zaman stoklu alıcam group buyla. Qsc'den aldıysan da güzel fiyat hatta bence qsc daha iyi lobsterın son gönderdiği h24'lerde jel olma problemi vardı.

Evet lobsterın o mevzusunu forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyosam. Daha yeni qsc güncel batch primo yayınlamış. 200lük primo acayip ucuza geliyor 10lu alınca. Testo da 15$ ama alınır mı acaba primo 200? EO vs yokmuş yani diğer çin yağları gibi değil, temiz duruyor. yine de pip sorunu olur mu acaba bide elimizde patlamasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, Şimdi yazdı:

Evet lobsterın o mevzusunu forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyosam. Daha yeni qsc güncel batch primo yayınlamış. 200lük primo acayip ucuza geliyor 10lu alınca. Testo da 15$ ama alınır mı acaba primo 200? EO vs yokmuş yani diğer çin yağları gibi değil, temiz duruyor. yine de pip sorunu olur mu acaba bide elimizde patlamasın

primo 200 ler çıtır pip yapıyor ama bu fiyata alınır diğer steroidlerle beraber seyreltip vurunca pip baya hafif oluyor benim arkadaş wwb primo 200 ve pharmaqo 175 denedi ikisinde çıtır pip oluyor para kalmadı valla kalsa kesin alırdım daha yeni 1000 euroluk sipariş verdim unique'den.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

primo 200 ler çıtır pip yapıyor ama bu fiyata alınır diğer steroidlerle beraber seyreltip vurunca pip baya hafif oluyor benim arkadaş wwb primo 200 ve pharmaqo 175 denedi ikisinde çıtır pip oluyor para kalmadı valla kalsa kesin alırdım daha yeni 1000 euroluk sipariş verdim unique'den.

bende de durum aynı çok para gitti. 700 dolar daha çıkarmam zor primo için 😅 Unique'de primo yok, olsa bende bütçeyi ayarlayıp direkt toplu alıcam 1klık test mast rimo falan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 27 dakika önce yazdı:

bende de durum aynı çok para gitti. 700 dolar daha çıkarmam zor primo için 😅 Unique'de primo yok, olsa bende bütçeyi ayarlayıp direkt toplu alıcam 1klık test mast rimo falan

rimo 1k da 55 dolar oluyor 3k'lık sipariş etmek lazım unique den alıcaksan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 35 dakika önce yazdı:

rimo 1k da 55 dolar oluyor 3k'lık sipariş etmek lazım unique den alıcaksan.

3k sipariş etmek akıl kârı değil 165k para yapıyor 😁 Qscden bir ihtimal denemelik 2 flakon primo alabilirim öyle de 250$a gelir yani 100mg 62.5 yapıyor. Neredeyse unique ile aynı fiyat euroyu dolara çevirdiğinde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

3k sipariş etmek akıl kârı değil 165k para yapıyor 😁 Qscden bir ihtimal denemelik 2 flakon primo alabilirim öyle de 250$a gelir yani 100mg 62.5 yapıyor. Neredeyse unique ile aynı fiyat euroyu dolara çevirdiğinde. 

Primo 200, 100 ile aynı paraya geliyorsa 100 almak her türlü daha mantıklı 200 ün amacı ucuz olması tabi haftada 1.5gr fln vurucaksan da 200 tercih edilebilir şuan iyi günlerimiz kurdaki baskı kalkarsa ilaçların fiyatı 2 katına çıkar bizim için şuan kredi çekilip stok yapılcak zaman valla 😂.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 13 dakika önce yazdı:

Primo 200, 100 ile aynı paraya geliyorsa 100 almak her türlü daha mantıklı 200 ün amacı ucuz olması tabi haftada 1.5gr fln vurucaksan da 200 tercih edilebilir şuan iyi günlerimiz kurdaki baskı kalkarsa ilaçların fiyatı 2 katına çıkar bizim için şuan kredi çekilip stok yapılcak zaman valla 😂.

tabi 100 mantıklı olan hatta zaten unique primodan çok memnunum sıfır pip. 200 almanın olayı maksat test etmiş olmak, denerim eğer sorun çıkmazsa 10lu sipariş veririm unique'in tam yarı fiyatına primo çekmiş olurum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 19 dakika önce yazdı:

tabi 100 mantıklı olan hatta zaten unique primodan çok memnunum sıfır pip. 200 almanın olayı maksat test etmiş olmak, denerim eğer sorun çıkmazsa 10lu sipariş veririm unique'in tam yarı fiyatına primo çekmiş olurum

mantıklı denemeden 200 sipariş etmek riskli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

mantıklı denemeden 200 sipariş etmek riskli

aynen 250$ nerde 700 nerde.. Bakalım stoğu hızlı bitmezse sipariş edicem 2 flakonluktan. Eğer sağlam çıkarsa 1 kit alırım, zaten nerdeyse 1 sene yeter o bana

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    364
berkay16, 3.08.2026 - 17:48 yazdı:

Driadanın boş çıktığını hiç görmedim deuslar da full boş değil şuana kadar sadece 1 batchinde drostanolone enanthate farklı ilaç çıktı o kadar ben başka boş deus testi görmedim deus/astera'nın nisan ayı lab testleri de var her ürün için asterada boldenone cypionate var bir dahaki kürümde boldenone cyp denemeyi düşünüyorum çok enteresan ürünler var asterada 😂

TR’den mi buldunuz Deus’u? Ben zamanında piyasanın altını üstünü getirdim bulamamıştım. Yoksa resmi sitelerinden mi aldınız? Ben şu son gündemde ki gümrük durumlarından dolayı yurtdışından bir ürün getirmeye içim el vermiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
AREN, 34 dakika önce yazdı:

TR’den mi buldunuz Deus’u? Ben zamanında piyasanın altını üstünü getirdim bulamamıştım. Yoksa resmi sitelerinden mi aldınız? Ben şu son gündemde ki gümrük durumlarından dolayı yurtdışından bir ürün getirmeye içim el vermiyor 

Yurtdışından almıştım aldığım ilk ilaçlar deustu test e, hgh ve hcg almıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp