Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    186
berkay16, 14 dakika önce yazdı:

Bugün elime geldi ilaçlar testo flakonunun biri boş flakon çıktı 😂 testonun rengi şeffaf hint testoları gibi körili değil dragon sustanon bitsin deniycem bakalım

nasıl boş çıktı ya, enteresan bir vaka 😅 Bende mct kullanıyorlar diye biliyorum, bi dene bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    414
the_escobar, 15.06.2026 - 20:56 yazdı:

nasıl boş çıktı ya, enteresan bir vaka 😅 Bende mct kullanıyorlar diye biliyorum, bi dene bakalım

Karıştırarak kullanayım diye boş flakon göndermişler sağolsunlar 😂 hgh group buy'ı patladı komple çinde growth üretimi patladı herkes 0 stok şuan sadece qsc'de ve lobsterın türkiye warehouse'unda var(türkiyeden türkiyeye göndermiyor kendinizi boşa yormayın)  fiyatlar fahiş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Karıştırarak kullanayım diye boş flakon göndermişler sağolsunlar 😂 hgh group buy'ı patladı komple çinde growth üretimi patladı herkes 0 stok şuan sadece qsc'de ve lobsterın türkiye warehouse'unda var(türkiyeden türkiyeye göndermiyor kendinizi boşa yormayın)  fiyatlar fahiş.

qscnin stoklarda an meselesi, bir oluyor sonra bir an da bi bakıyosun patlak. Bba'da aynı mı acaba? Benim bba siparişim yarın elimde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 3 saat önce yazdı:

qscnin stoklarda an meselesi, bir oluyor sonra bir an da bi bakıyosun patlak. Bba'da aynı mı acaba? Benim bba siparişim yarın elimde

Bba'da da az stok var ama bba'dan indirim olmadan almam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 23 saat önce yazdı:

Bba'da da az stok var ama bba'dan indirim olmadan almam 

Şöyle ufak bir göz şenliği olsun. Bir de sen bacları, liyofilize peptidleri nerde muhafaza ediyordun? Oda sıcaklığı veya dondurucuda durmasının çok bişey değiştirmediğini söylemişti janoshik ama çok bilgi var ortada

IMG_7407.jpeg IMG_7405.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Şöyle ufak bir göz şenliği olsun. Bir de sen bacları, liyofilize peptidleri nerde muhafaza ediyordun? Oda sıcaklığı veya dondurucuda durmasının çok bişey değiştirmediğini söylemişti janoshik ama çok bilgi var ortada

Maşşallah liyofilize peptidleri buzlukta kullanmadığım bacları oda sıcaklığında muhafaza ediyorum soğuk bac + soğuk peptid karışınca peptidin jel olma riski daha yüksek hem peptid hem bac oda sıcaklığında çözdürmek daha güvenli dondurucudan çıkardığın peptidi mutlaka 10dk oda sıcaklığında beklet, deldiğin bacı peptid gibi buzdolabına koy.

Liyofilize peptidler oda sıcaklığında bile inanılmaz yavaş bozuluyor ama buzluk varken neden oda sıcaklığında saklayayım.

the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Unique primolar kaça geldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414

Ultimalar 43,5 dolara geliyor son batchleri sağlam gelicek batchi sorucam lab testi olan batchse 30 flakon primo sipariş edicem hen pip derdi olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 30 dakika önce yazdı:

Maşşallah liyofilize peptidleri buzlukta kullanmadığım bacları oda sıcaklığında muhafaza ediyorum soğuk bac + soğuk peptid karışınca peptidin jel olma riski daha yüksek hem peptid hem bac oda sıcaklığında çözdürmek daha güvenli dondurucudan çıkardığın peptidi mutlaka 10dk oda sıcaklığında beklet, deldiğin bacı peptid gibi buzdolabına koy.

Liyofilize peptidler oda sıcaklığında bile inanılmaz yavaş bozuluyor ama buzluk varken neden oda sıcaklığında saklayayım.

Unique primolar kaça geldi

Yani peptidlerin hepsini buzluğa atayım, çözmeden önce oda sıcaklığına gelmesini bekleyeyim. Dışardaki bac ile çözüp bacla beraber dolaba atayım. Doğru anladıysam.

Unique'ler 59€ pek ucuz değil ama hem domestic hem de her batchini satış öncesi test ediyor. Böyle çok büyük olmayan markalar her zaman daha kaliteli oluyor. Bunlar göz önüne alınınca fiyat iyi geldi bana. Bende denemelik aldım, gso pip yapmazsa çok iyi olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Yani peptidlerin hepsini buzluğa atayım, çözmeden önce oda sıcaklığına gelmesini bekleyeyim. Dışardaki bac ile çözüp bacla beraber dolaba atayım. Doğru anladıysam.

Unique'ler 59€ pek ucuz değil ama hem domestic hem de her batchini satış öncesi test ediyor. Böyle çok büyük olmayan markalar her zaman daha kaliteli oluyor. Bunlar göz önüne alınınca fiyat iyi geldi bana. Bende denemelik aldım, gso pip yapmazsa çok iyi olacak.

Aynen ben o şekilde yapıyorum, sanmam gso'nun pip yapacağını. Küçük markaların daha kaliteli olduğuna kesinlikle katılıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

Ultimalar 43,5 dolara geliyor son batchleri sağlam gelicek batchi sorucam lab testi olan batchse 30 flakon primo sipariş edicem hen pip derdi olmaz.

Bana ultima oxy bedavaya geldi, yoksa ultima için para verir miyim sanmıyorum. Batch testi yapılmış olsa da ben güvenemiyorum. Bunların malum patlamasında daha önce test edilmiş batchli flakonların bir kısmının da tamamen boş olduğu ortaya çıktı. Yani marka xxx batchini test ettiriyor, teste göre ürün süper dolu ama kullanıcı aynı batchli flakonu teste gönderiyor ve boş çıkıyor. O yüzden sadece ultima değil, böyle çok satan markalarda batchin test edilmiş olması %100 güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. En iyisi elindeki ürünü kendin teste göndermen

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

Bana ultima oxy bedavaya geldi, yoksa ultima için para verir miyim sanmıyorum. Batch testi yapılmış olsa da ben güvenemiyorum. Bunların malum patlamasında daha önce test edilmiş batchli flakonların bir kısmının da tamamen boş olduğu ortaya çıktı. Yani marka xxx batchini test ettiriyor, teste göre ürün süper dolu ama kullanıcı aynı batchli şişeyi teste gönderiyor ve boş çıkıyor. O yüzden sadece ultima değil, böyle çok satan markalarda batchin test edilmiş olması pek güvenilir değil. En iyisi elindeki ürünü kendin teste göndermen

Test kullanıcı tarafından yapılmış ultimanın kendi testi değil ondan biraz daha güvenilir de şuan piyasada primo bulmak imkansız gibi bi ultima var bide primus ray lab var en son lab testi 2018'de yapılmış 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 21 dakika önce yazdı:

Test kullanıcı tarafından yapılmış ultimanın kendi testi değil ondan biraz daha güvenilir de şuan piyasada primo bulmak imkansız gibi bi ultima var bide primus ray lab var en son lab testi 2018'de yapılmış 😂

Aynen çok marka yok. Globallerden güvenilecek pharmacom var ama onda da stok her zaman yok, olsa bile ucuz değil. Valla bazı spesifik ürünlerde domestic kaynaklara yönelebilirsin, biraz daha tuzlu ama her şeyi ordan almayacaksın sonuçta. iyi bi araştır denk gelirsin sağlam markalara. Aslında venom lab diye bi yer var, daha şeffaf bir marka görmedim, adam herşeyi kendi pişiriyor ve her şey çok açık. Bu adamdan aldığım ürünü gözüm kapalı kullanırdım ama 1 primo 90€ 😅 şimdi bu unique'e başlayayım bi, deneyimlerimi söylerim, belki yardımcı olur sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

Aynen çok marka yok. Globallerden güvenilecek pharmacom var ama onda da stok her zaman yok, olsa bile ucuz değil. Valla domestic kaynaklara yönelebilirsin, iyi bi araştır denk gelirsin sağlam markalara. Aslında venom lab diye bi yer var, daha şeffaf bir marka görmedim, adam herşeyi kendi pişiriyor ve her şey çok açık. Bu adamdan aldığım ürünü gözüm kapalı kullanırdım ama 1 primo 90€ 😅 şimdi bu unique'e başlayayım bi, deneyimlerimi söylerim, belki yardımcı olur sana

Gecen unique group buy'ı vardı 45$'dı primo benim para lobsterdaydı stoğu bitti ya primo alıcam ya da bekleyip hyb'den gh alıcam, primo çok elzem değil bolde varken ama primo kullanırsam böbrekler konusunda kafam rahat olur kan testleri yükselmese bile glomerüllerde ne olduğu belli olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    185
the_escobar, 3 saat önce yazdı:

Hocam unique pharma iyimidir sizce benimde önüme geldide 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 18.06.2026 - 21:03 yazdı:

Gecen unique group buy'ı vardı 45$'dı primo benim para lobsterdaydı stoğu bitti ya primo alıcam ya da bekleyip hyb'den gh alıcam, primo çok elzem değil bolde varken ama primo kullanırsam böbrekler konusunda kafam rahat olur kan testleri yükselmese bile glomerüllerde ne olduğu belli olmaz.

45 acayip iyimiş görsem affetmezdim.

Rma, 18.06.2026 - 21:06 yazdı:

Hocam unique pharma iyimidir sizce benimde önüme geldide 

İlk defa kullanıcam ama iyi araştırdım. Kaliteli marka için rahat olsun. Nerde gördün, tr'ye mi getirmişler?

@berkay16 ilk flakon bitmek üzere, 6ıu hiç karpal tünel falan yapmadı. Bu konuda şanslıyım heralde ama belki ilerde çıkar erken konuşmayalım 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 18.06.2026 - 17:17 yazdı:

Unique yağları denedin mi gso nasıl ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 21 saat önce yazdı:

Unique yağları denedin mi gso nasıl ?

Gayet başarılı, şuana kadar denediklerimden pip'i en az olan yağ diyebilirim. Şuanlık favori markalarımdan biri oldu bakalım. Şuan primo, mast e, tren e kullanıyorum unique'den. E2 değerim hayatımda ilk defa bu kadar yüksek çıktı 200lerde. Ama sonucun aksine E2 yüksek gibi hissetmiyorum fena kurudum. Tren'in sağlamlığını E2'den anlayabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Gayet başarılı, şuana kadar denediklerimden pip'i en az olan yağ diyebilirim. Şuanlık favori markalarımdan biri oldu bakalım. Şuan primo, mast e, tren e kullanıyorum unique'den. E2 değerim hayatımda ilk defa bu kadar yüksek çıktı 200lerde. Ama sonucun aksine E2 yüksek gibi hissetmiyorum fena kurudum. Tren'in sağlamlığını E2'den anlayabiliriz.

çok iyi ben de unique den almayı planlıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 25 dakika önce yazdı:

çok iyi ben de unique den almayı planlıyorum 

ne almayı düşünüyosun? Genel olarak ucuz marka değil ama ben böyle verim aldığım sürece 3e 5e bakmam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 12 dakika önce yazdı:

ne almayı düşünüyosun? Genel olarak ucuz marka değil ama ben böyle verim aldığım sürece 3e 5e bakmam

Bulk alıcam çevremde ürün istemeye başlayan insanlar oldu her şeyden 10-15 tane alıcam masteron ve primo hariç primo stoğu yok zaten masteron da bende var 1000€+ alım yapınca fiyatlar güzel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    46
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Bulk alıcam çevremde ürün istemeye başlayan insanlar oldu her şeyden 10-15 tane alıcam masteron ve primo hariç primo stoğu yok zaten masteron da bende var 1000€+ alım yapınca fiyatlar güzel

Hocam Driada nın bulgaristana gönderimi varmış ağustos sonu varna ya gideceğim aslında 5-6 kutu Primobolan 2 kutu da anavar alıp dönesim var ülkeye dönüşte sorun yaşayacağımı zannetmiyorum ama değer mi acaba.

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
klorsex, 25 dakika önce yazdı:

Hocam Driada nın bulgaristana gönderimi varmış ağustos sonu varna ya gideceğim aslında 5-6 kutu Primobolan 2 kutu da anavar alıp dönesim var ülkeye dönüşte sorun yaşayacağımı zannetmiyorum ama değer mi acaba.

Driada güzel marka ama indirim yokken alınca biraz pahalıya geliyor primo alacaksan en güvenilir seçenek ama kesinlikle.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 7 saat önce yazdı:

bende ara sıra veriyorum çevreye. Bba retasını verdiğim adam gözümün önünde nasıl değişti inanamazsın. Bulk fiyatlarını bilmiyorum test e ne kadara geliyor öyle mesela

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
the_escobar, 31 dakika önce yazdı:

bende ara sıra veriyorum çevreye. Bba retasını verdiğim adam gözümün önünde nasıl değişti inanamazsın. Bulk fiyatlarını bilmiyorum test e ne kadara geliyor öyle mesela

Bolde deca 18, test npp 17, tren ace 20, tren e 21.5 1000€ için fiyatlar, 3000€ da 1 euro daha düşüyor bence 1000€ için çok iyi fiyatlar çok yüksek bir miktar değil 1000€.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 24 dakika önce yazdı:

Bolde deca 18, test npp 17, tren ace 20, tren e 21.5 1000€ için fiyatlar, 3000€ da 1 euro daha düşüyor bence 1000€ için çok iyi fiyatlar çok yüksek bir miktar değil 1000€.

çok iyimiş harbiden, tam yarı yarıya düşüyor neredeyse. Belki bende 1000lik bir alım yapabilirim ileride. Şimdi ilacım çok, masrafım da çok gh falan almam lazım daha

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp