Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hakan8901

Satın aldığım zphc medicine'ler orijinal mi?

Önerilen İletiler

hakan8901    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

1 hafta önce ekteki ürünleri aldım ve ilk enjeksiyonları bu hafta yaptım sitedeki ufak araştırmalar sonucunda zphc medicine yazanların fake olduğu yazıldığını gördüm daha tecrübeli arkadaşlar durumu bildirebilir mi ? Ayrıca isteyen olursa iler ki zamanlarda artış seviyesini vs. anlatabilirim.

ÜRÜN GÖRSELLERİ:

dafsd.thumb.jpg.7d2f1de59359700a2b52b2d91b63bac0.jpg gfdg.thumb.jpg.650d973f91ea96e2038d828bf4a82a8a.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    277

Medicine yazan ürünler sahte orjinaller zphc.hk ve zphc.com baskılı oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55

Ürünler sahte ama dendiği gibi doluluğuna kesin bir şey diyemem. @SERKO hocam tren’in orijinalinden daha iyi çalıştığını söylüyordu :D. Bu arada ne kadar para verdin? En azından ordan bir kurtarır yanı olsun.

tarihinde Perseu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
Perseu, 4 dakika önce yazdı:

Ürünler sahte ama dendiği gibi doluluğuna kesin bir şey diyemem. @SERKO hocam tren’in orijinalinden daha iyi çalıştığını söylüyordu :D. Bu arada ne kadar para verdin? En azından ordan bir kurtarır yanı olsun.

Sahtesinin trenleri orjinaliden daha iyi tecrübe ettim :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakan8901    0

İlk enjeksiyon sonrası kalçamda çok fena bi ağrı ve hareket kısıtlılığı oldu daha önce defalarca kalçadan enjeksiyon yapmama rağmen ya yanlış yere vurdum ya da ilaçlardan oldu. 2 gündür yaşlı dedeler gibi yürüyorum. Ne yapmalıyım kas içinde ödem olduysa vs nasıl geçiririm ? Ayrıca acile gittim doktor muayene bile etmeden 2 tane hap yazıp gönderdi. ilk vurduğum gün antrenman yapana kadar ağrı nerdeyse hiç yoktu antrenmandan sonra çok fena ağrımaya başladı yürüyememeye başladım. yardım edin.

Perseu, 11.08.2025 - 10:00 yazdı:

2 ürüne toplam 2400 tl verdim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ricardo    0

Merhaba arkadaşlar

Ben de bir arkadaşımdan aldım bu markadan ilk defa elime geçti bu marka. Benim sorum daha ilginç olacak ürünlerin kodlarını sitesinden kontrol ettiğimde orijinal dedi ama exp. Date 2035 gözüküyor bana hiç normal gelmedi bilgisi olan var mıdır ? Elle değiştirilmiş diyeceğim ama kutusunda da flakonda da tırnak ile kazınmıyor kutuya ve cama işlenmiş şekilde. 

IMG_2290.jpeg IMG_2289.jpeg IMG_2288.jpeg IMG_2236.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakan8901    0
Ricardo, 22 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar

Ben de bir arkadaşımdan aldım bu markadan ilk defa elime geçti bu marka. Benim sorum daha ilginç olacak ürünlerin kodlarını sitesinden kontrol ettiğimde orijinal dedi ama exp. Date 2035 gözüküyor bana hiç normal gelmedi bilgisi olan var mıdır ? Elle değiştirilmiş diyeceğim ama kutusunda da flakonda da tırnak ile kazınmıyor kutuya ve cama işlenmiş şekilde. 

hocam sizdeki orijinal site zphc.tk zphcmedicine olanlar sahte yani bendekiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ricardo    0
hakan8901, 12.08.2025 - 20:02 yazdı:

hocam sizdeki orijinal site zphc.tk zphcmedicine olanlar sahte yani bendekiler

Hocam kusura bakma geç cevaplıyorum yeni gördüm. 2035 exp. Date beni çok ikilemde bıraktı o yüzden kullanmadım zydex marka aldım ekstra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
SPECTRE, 12.08.2025 - 12:52 yazdı:

@hakan8901 ödem için 

Altta kremler var onlara bak dene

Reisim heryere bunu atıyonuzda bende bi işe yaramadı kremler daha doğrusu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.180
Melihcdmr, 14 dakika önce yazdı:

Reisim heryere bunu atıyonuzda bende bi işe yaramadı kremler daha doğrusu 

Konuda 100 madde var krem gelene kadar bambaska sebepler yazıyor oradaki sebepler dışında olma ihtimali yok sen niye kremlere kitledin ki? :D kremler sadece bir sebep. Bambaska seyler yazmis hoca orada onlara odaklan o zaman.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

Konuda 100 madde var krem gelene kadar bambaska sebepler yazıyor oradaki sebepler dışında olma ihtimali yok sen niye kremlere kitledin ki? :D kremler sadece bir sebep. Bambaska seyler yazmis hoca orada onlara odaklan o zaman.

HERŞEYİ DENEMEME RAĞMEN HALA AĞRI VE APSE VAR NE YAPABİLİRİM?
şu cümleye kadar yaptım ondan sonra kremlere geçtim zaten evigen varken olmuyodu evigen muadili bi ilaç lazım bulamıyorum şuan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnsr    2
hakan8901, 12.08.2025 - 12:22 yazdı:

İlk enjeksiyon sonrası kalçamda çok fena bi ağrı ve hareket kısıtlılığı oldu daha önce defalarca kalçadan enjeksiyon yapmama rağmen ya yanlış yere vurdum ya da ilaçlardan oldu. 2 gündür yaşlı dedeler gibi yürüyorum. Ne yapmalıyım kas içinde ödem olduysa vs nasıl geçiririm ? Ayrıca acile gittim doktor muayene bile etmeden 2 tane hap yazıp gönderdi. ilk vurduğum gün antrenman yapana kadar ağrı nerdeyse hiç yoktu antrenmandan sonra çok fena ağrımaya başladı yürüyememeye başladım. yardım edin.

2 ürüne toplam 2400 tl verdim 

Hocam selam, ağrılar olmaya devam etti mi zphcmedicine yazanları kullandıktan sonra? Yani ona mı bağlı imiş? Sterilize olmama ihtimali yüksek tabi de sende durum ne oldu mesela aşırı karaciğer enzimi artması, yan etki, ağrı apse falan devam etti mi? Yanıtlayabilirsen sevinirim

mnsr, 1 saat önce yazdı:

Hocam selam, ağrılar olmaya devam etti mi zphcmedicine yazanları kullandıktan sonra? Yani ona mı bağlı imiş? Sterilize olmama ihtimali yüksek tabi de sende durum ne oldu mesela aşırı karaciğer enzimi artması, yan etki, ağrı apse falan devam etti mi? Yanıtlayabilirsen sevinirim

@SERKO  hocam selam kusura bakma bu konunun sahibi arkadaş pek aktif gibi görünmüyor o yüzden sana da danışmak istedim. Sen kullandıysan bu durumları yaşadın mı üstte sorduğum?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ysntnc    3

Valla onu bunu bilmemde arkadaşım zphcmedicine kullandı testo +tren+oxan baya gelişti ilk küründe… çözemedim hangisi sahte hangisi değil

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.