Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bahadirerengib

Enjeksiyon sonrası inflamasyon sorunu hk.

Önerilen İletiler

Arkadaşlar enjeksiyon yaptıktan sonra ciddi enflamasyon oluşuyor, bacaktan vurduğum için zor yürüyorum. İlk 2 hafta sadece haftalık 250mg testo alıyordum arkadaşım omuzdan vuruyordu herhangi bir sorun yaşamadım. şuan haftalık 250mg testo 200mg boldenon 200mg tren E alıyorum ve yapacak kimsem olmadığı için bacaktan kendime yapıyorum. doğru yere doğru şekilde yaptığıma eminim. bu 4. enjeksiyon yani 2 haftadır bacaktan vuruyorum. Bu neden oluyor olabilir acaba diğer komponentlere alerjim olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Perseu, 25 dakika önce yazdı:

İlaçların markası neydi?

Şuanda benelux pharma nın supermix ini kullanıyorum, bir arkadaşım yaklaşık 9 aydır kesintisiz alıyor bu ürünü, böyle birşey yaşamadı kendisi

tarihinde Bahadirerengib tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16
Bahadirerengib, 2 saat önce yazdı:

Arkadaşlar enjeksiyon yaptıktan sonra ciddi enflamasyon oluşuyor, bacaktan vurduğum için zor yürüyorum. İlk 2 hafta sadece haftalık 250mg testo alıyordum arkadaşım omuzdan vuruyordu herhangi bir sorun yaşamadım. şuan haftalık 250mg testo 200mg boldenon 200mg tren E alıyorum ve yapacak kimsem olmadığı için bacaktan kendime yapıyorum. doğru yere doğru şekilde yaptığıma eminim. bu 4. enjeksiyon yani 2 haftadır bacaktan vuruyorum. Bu neden oluyor olabilir acaba diğer komponentlere alerjim olabilir mi?

Bende bacaktan yapıyorum bazı şeylere dikkat etmez isem 2 gün yürütmüyor;

• Enjeksiyon uygulama süresi , pistonu ağır ağır ve uzun sürecek şekilde yapıyorum.
  • Enjeksiyon bittikten sonra hemen çıkartmıyorum 1 dk filan içerde tutuyorum.
  • Sokarken ve çıkartırken belli bir hızda çıkarıyorum çok yavaş olmayacak şekilde.
  • 2.5ml üstüne çıktığım zaman ağrı yapma ihtimali artıyor.
  • En önemlisi yeşil uç ile yaparsam her seferinde ağrı oluyor , kesinlikle siyah uç ile yapıyorum %80 içerde olacak şekilde.

Doğru bölgeye vuruyor isem , ilaçta da sorun yok ise bunlara dikkat ettiğimde 0 sorun. Kişisel tecrübelerim bu şekilde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

çok teşekkür ederim, ben turuncu uç kullanıyorum, aağır ağır veriyorum ilacı ve her seferinde 1ml kullanıyorum. tek fark enjeksiyon biter bitmez çıkartıyorum en fazla 5-6sn bekliyorum, yarın enjeksiyon günüm bir de o şekilde denerim ama pek fark edeceğini sanmıyorum. en güzeli kalçadan aslında ama onu da beceremem diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    92

Bu konuda geçen püf noktalar belki bundan sonraki enjeksiyonlarında yardımcı olur Bahadır hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ, 1 saat önce yazdı:

Bu konuda geçen püf noktalar belki bundan sonraki enjeksiyonlarında yardımcı olur Bahadır hocam.

konuyu açmadan önce bunu okumuştum sağolun gönderdiğiniz için, bu yüzden acaba alerjim mi var diye düşündüm, hangi yağ kullanılıyor bilmiyorum ilaçta, krem vs bahsedilen ilaçları da deneyeceğim, ama tabi öncelikle bu neden oluyor onu çözmek istedim sonuçta ağrıyı ortadan kaldırsam da bi sıkıntı varsa tedbir almak lazım diye düşündüm. valla o kadar sıkıntılı bir dönem ki şuan mentali mi çözeyim ağrıyı mı sivilceyi mi çok darlandım :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Bahadirerengib, 1 saat önce yazdı:

konuyu açmadan önce bunu okumuştum sağolun gönderdiğiniz için, bu yüzden acaba alerjim mi var diye düşündüm, hangi yağ kullanılıyor bilmiyorum ilaçta, krem vs bahsedilen ilaçları da deneyeceğim, ama tabi öncelikle bu neden oluyor onu çözmek istedim sonuçta ağrıyı ortadan kaldırsam da bi sıkıntı varsa tedbir almak lazım diye düşündüm. valla o kadar sıkıntılı bir dönem ki şuan mentali mi çözeyim ağrıyı mı sivilceyi mi çok darlandım :D

İlacın yağı hafifse yoğun değilse yüksek ihtimalle mct dir değilse diğer yağların pek iyi olduğunu söyleyemicem en hafifi mct bana göre. bacağın hangi bölümünden yapıyorsun ? kimi ilacın yağı çözücüsü filan ağrı yapıyor bende miliumun treni ağrı yapıyordu humax masteronla birlikte karıştırıp vurunca sorun olmuyordu yağ kaynaklı mı ağır metal kaynaklı mı orasını bilmiyorum sterillikle ilgili bir durum değildi ama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, Bir saat önce yazdı:

İlacın yağı hafifse yoğun değilse yüksek ihtimalle mct dir değilse diğer yağların pek iyi olduğunu söyleyemicem en hafifi mct bana göre. bacağın hangi bölümünden yapıyorsun ? kimi ilacın yağı çözücüsü filan ağrı yapıyor bende miliumun treni ağrı yapıyordu humax masteronla birlikte karıştırıp vurunca sorun olmuyordu yağ kaynaklı mı ağır metal kaynaklı mı orasını bilmiyorum sterillikle ilgili bir durum değildi ama.

yağ baya ince bir yağ, yandan 90 derece ile bacağın orta dış kısmına vuruyorum. arkadaşım boşuna uğraşıyosun benim gibi subkütan vur dedi uzun süredir o şekilde vuruyor o, denedim inflamasyon daha az oldu ama bu sefer dışarıdan baya bi kızarıklık ve kaşıntı oldu. şuan öyle birşeyim yok sadece yoğun ağrım var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Bahadirerengib, 5 dakika önce yazdı:

yağ baya ince bir yağ, yandan 90 derece ile bacağın orta dış kısmına vuruyorum. arkadaşım boşuna uğraşıyosun benim gibi subkütan vur dedi uzun süredir o şekilde vuruyor o, denedim inflamasyon daha az oldu ama bu sefer dışarıdan baya bi kızarıklık ve kaşıntı oldu. şuan öyle birşeyim yok sadece yoğun ağrım var. 

subkütan enjeksiyonu ben sevmiyorum mantıklıda gelmiyor şahsen. İlaç kaynaklıdır yüksek ihtimalle markayı değiştiğinde aynı sorun var mı bakarsın ben o markayı hiç kullanmadım ondan bilemicem sürekli aynı yere enjeksiyon yapıyorsan adele sertleşip ilaca doyuyor ondan kaynaklı da ağrı vs olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

Ağrıyı inflamasyon belirtisi olarak görmüşsün. İğne ucu olayında da ilk şırıngaya çektiğin ucu kaldırıp atman ve başka bir iğne takman gerekli rengi sana kalmış. Bacaktan yapılan iğnede kimi zaman ayak ucuna kadar kimi zaman kalçaya kadar vuran bir ağrı olabiliyor. Daha önce bir süre kullandığım İlaç çalışması %40 50 hijyeni gayet iyi. iğne ucu hasar görüyor ilk dolum sırasında o değiştirilirse bir süre sonra vücudunda alışacaktır ilaca tepki vermeyecektir. Ama bazen bu ağrı az yada çok bazende hiç olmayacak. İşin doğası bu. 6 ay sonra boldenonu çıkarıp masteron eklediğinde yine başa dönebilirsin ağrı olayında. Yokmuş gibi yap devam et. 

İltihaplanma ödem olsa anlarsın diye düşünüyorum. Hiç yaşamadım şu an kadar. Kas doyumuna henüz ulaşmamıştır bacak.  doyunca ilacı kusabilir bazen kanla beraber kusar. Kusmazsa da ödem gibi dokununca ağrır. Sırf meraktan dün iğne yaptığım noktayı yokladım bastırdım evet minik bir ağrı var. Paniğe gerek yok.

mix kullanmıyorsan eğer şunu deneyebilirsin. treni başa bölgeye yap. Boldenon testo başka bölgeye yap. Hangi taraf ağlıyor bak bakalım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp