Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MeviTM

Enjeksiyonu bacaktan yaptığım zaman ağrı oluyor! diğer bölgelerde sorun olmuyor! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

MeviTM    0

Merhabalar iyi günler,

Siyah uç ile bacağıma 2 mllik ilaç vuruyorum ama bu ağrı sadece bacağımda oluyor nedenini bilen var mı acaba kalçadan yaptığımda ağrı yok omuzdan 1ml 1ml bölüp yaptığımda ağrı yok ama bacağa ne zaman vursam bir gün sonra sanki o bölgeyi çalışmışım gibi kas ağrısı oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    182

aynısını yaşıyorum siyah uçla 2mlde bile ağrı yapıyor. Kalçayıda bi çözemedim ama kime sorsam bacakta ağrı normal diyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MeviTM    0
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

aynısını yaşıyorum siyah uçla 2mlde bile ağrı yapıyor. Kalçayıda bi çözemedim ama kime sorsam bacakta ağrı normal diyor

yani normalse sıkıntı değil de ekstrem bir durum mu var diye düşündüm bende 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
MeviTM, 4 dakika önce yazdı:

Merhabalar iyi günler siyah uç ile bacağıma 2 mllik ilaç vuruyorum ama bu ağrı sadece bacağımda oluyor nedenini bilen var mı acaba kalçadan yaptığımda ağrı yok omuzdan 1ml 1ml bölüp yaptığımda ağrı yok ama bacağa ne zaman vursam bir gün sonra sanki o bölgeyi çalışmışım gibi kas ağrısı oluyor

Kişiden kişiye göre değişir, kas kıütlene göre değişir. Ben 2 haftadır bacaktan 2ml yapıyorum hafif ağrı oluyor ama günde 2.5-3 saat kardiyo yaptığım bir dönemdeyim ona rağmen dinlendirmek gerekmedi. Apse ödem yoksa zamanla alışırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MeviTM    0
BBurak, Şimdi yazdı:

Kişiden kişiye göre değişir, kas kıütlene göre değişir. Ben 2 haftadır bacaktan 2ml yapıyorum hafif ağrı oluyor ama günde 2.5-3 saat kardiyo yaptığım bir dönemdeyim ona rağmen dinlendirmek gerekmedi. Apse ödem yoksa zamanla alışırsın.

daha ilk enjeksiyonumu yaptım bu hafta sol bacaktan geçen hafta sağ bacaktan kısa ester olduğu için ilaçlar dönüyorum ama umarım geçer bu ağrı ilerleyen enjeksiyonlarda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
MeviTM, Şimdi yazdı:

daha ilk enjeksiyonumu yaptım bu hafta sol bacaktan geçen hafta sağ bacaktan kısa ester olduğu için ilaçlar dönüyorum ama umarım geçer bu ağrı ilerleyen enjeksiyonlarda

2:1 evigen kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MeviTM    0
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

2:1 evigen kullanabilirsin.

enjeksiyona karıştırıp değil mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
MeviTM, 1 dakika önce yazdı:

enjeksiyona karıştırıp değil mi

Evet örneğin ilaç bazında enjeksiyon hacmin 1 ml ise 0.5 evigen çek ek olarak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MeviTM    0
BBurak, Şimdi yazdı:

Evet örneğin ilaç bazında enjeksiyon hacmin 1 ml ise 0.5 evigen çek ek olarak.

anladım çok teşekkür ederim 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92

Bacak enjeksiyonunu çözene kadar günlerce topal gezdiğim hatta oturup kalkmakta sorun yaşadığım oldu :D Ben vastustan enjeksiyon yapıyorum ama bacak tam 90 derece olmamalı çünkü o formda kas gergin olup sert kalıyor, bacak formu 120-150 derecede olduğunda vastus kası yumuşacık oluyor 2ml ilaç turuncu uçla bile su gibi akıp gidiyor. Enjeksiyon yapacağın kas yumuşak olduğu sürece (İlaç steril/orijinal ve Wins hariç) hem enjeksiyon anı ve sonrası ağrısız geçiyor hem de ilaç çok kısa süre içerisinde zerk ediliyor.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchnkkc    6
Trenx, 21 dakika önce yazdı:

Bacak enjeksiyonunu çözene kadar günlerce topal gezdiğim hatta oturup kalkmakta sorun yaşadığım oldu :D Ben vastustan enjeksiyon yapıyorum ama bacak tam 90 derece olmamalı çünkü o formda kas gergin olup sert kalıyor, bacak formu 120-150 derecede olduğunda vastus kası yumuşacık oluyor 2ml ilaç turuncu uçla bile su gibi akıp gidiyor. Enjeksiyon yapacağın kas yumuşak olduğu sürece (İlaç steril/orijinal ve Wins hariç) hem enjeksiyon anı ve sonrası ağrısız geçiyor hem de ilaç çok kısa süre içerisinde zerk ediliyor.

Hocam vurduğun nokta ve açıyı tarif edecek bir resim ekleyebilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Trenx, 2 saat önce yazdı:

hocam aynı anlattığın gibi yapıyorum. Özellikle kası iyice elimle kontrol edip gergin olmayan şekilde yapıyorum ama yok. Her seferinde akşama geliyor ağrısı. Ben siyah ucu tam sokuyorum onunla ilgisi var mıdır? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    1

Enjeksiyonu yaptıktan sonra iğneyi çıkartmadan 30 saniye kadar bekle.ben böyle çözdüm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

hocam aynı anlattığın gibi yapıyorum. Özellikle kası iyice elimle kontrol edip gergin olmayan şekilde yapıyorum ama yok. Her seferinde akşama geliyor ağrısı. Ben siyah ucu tam sokuyorum onunla ilgisi var mıdır? 

Bacaklar yağlı ve kalınsa tam sokmak en güvenlisi eğer yağsızsan kapak kesebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Bacaklar yağlı ve kalınsa tam sokmak en güvenlisi eğer yağsızsan kapak kesebilirsin.

turuncu uç aşı enjektörü deneyecem bu hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

turuncu uç aşı enjektörü deneyecem bu hafta

Kas içine yaptığına emin ol yoksa 1-2 günlük ağrıdan daha fazla sorunla karşılaşırsın: apse, ödem, iltihap gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
BBurak, 10 dakika önce yazdı:

Kas içine yaptığına emin ol yoksa 1-2 günlük ağrıdan daha fazla sorunla karşılaşırsın: apse, ödem, iltihap gibi.

bacak çok yağlı ve çok kalında değil, heralde turuncu ulaşır kasa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92
mchnkkc, 5 saat önce yazdı:

Hocam vurduğun nokta ve açıyı tarif edecek bir resim ekleyebilir misin?

Şu an çalışıyorum hocam en kısa süre içinde görsel eklerim.

the_escobar, 3 saat önce yazdı:

Obez değilsen o kadarına gerek yok hocam turuncu ucu dene ne girdiği belli ne de çıktığı onu tamamen sokabilirsin sorun olmaz. Kullandığın ilacın yağından kaynaklı da olabilir elinde başka marka varsa markayı değiştirerek de deneyebilirsin. Mesela Overdose kiminde ödem/apse yaparken kiminde hiç sorun oluşturmuyor. Ben bi ara spectrum cypionat kullanmıştım ve yaşattığı ağrıları tarif edemem. Aburaihan/Nessie/Humax/Canada kullanımında doğru enjeksiyonla çok hafif tatlı ağrılarla enjeksiyon sürecini takip ettim. Forumda bazı konularda ilaçların yağı kişiden kişiye göre ağrı/ödem yapabilir deniyordu da başıma gelene kadar inanmamıştım :D 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: 6arrows
      omuz enjeksiyonu sırasında kan kontrolünde enjeksiyona kan gelirse farklı bir noktaya aynı ilacı kan ile beraber enjekte etmek doğru mu? yoksa o ampül çöp mü oluyor
    • Yazan: Altay1995
      Arkadaşlara merhaba,
      4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
      AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.