Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mchnkkc

Antrenman esnasında kalpte tekleme oluyor sizce normal mi?

Önerilen İletiler

mchnkkc    6

Merhaba,

Arladaşlar 2 günde 1 full body antrenman yapmaktayım, antrenman öncesi 1 ölçek preworkout aldığımı belirtmek isterim, sorunum şu şekilde örneğin biceps setindeyim ve 20. Tekrarda tükenişe geliyorum tam tükenişteyken zorlayıp tükenişin son noktasına mesela 25 tekrarda tükeneceksem 23 te bırakıyorum, bıraktığım anda kalbimde bir defa tekmeleme oluyor, sadece 1 defa sert vuruyor bırakıyor, bunu her setin sonunda mutlaka yapıyor, ortasında başında veya gün içerisinde asla olmuyor ( kafeinin dozunu kaçırmamışsam tabi ) kan yoğunluğundan deyip coraspin kullandım etki etmedi size sormak istedim yaşayan eden çözüm bulan konu ile alakalı destek olabilecek dostlardan yardım bekliyorum.

Not: Tükenişe gidip kendimi zorlamazsam bu yaşanmıyor, kafeinden şüphelenip preworkout kullanmadan denedim yine oldu, zorlandığımda yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    273
mchnkkc, 8 dakika önce yazdı:

Merhaba,

Arladaşlar 2 günde 1 full body antrenman yapmaktayım, antrenman öncesi 1 ölçek preworkout aldığımı belirtmek isterim, sorunum şu şekilde örneğin biceps setindeyim ve 20. Tekrarda tükenişe geliyorum tam tükenişteyken zorlayıp tükenişin son noktasına mesela 25 tekrarda tükeneceksem 23 te bırakıyorum, bıraktığım anda kalbimde bir defa tekmeleme oluyor, sadece 1 defa sert vuruyor bırakıyor, bunu her setin sonunda mutlaka yapıyor, ortasında başında veya gün içerisinde asla olmuyor ( kafeinin dozunu kaçırmamışsam tabi ) kan yoğunluğundan deyip coraspin kullandım etki etmedi size sormak istedim yaşayan eden çözüm bulan konu ile alakalı destek olabilecek dostlardan yardım bekliyorum.

Not: Tükenişe gidip kendimi zorlamazsam bu yaşanmıyor, kafeinden şüphelenip preworkout kullanmadan denedim yine oldu, zorlandığımda yapıyor.

Sana tavsiyem kafein kullanma fakat bundan da önemlisi 25 tekrar biceps curl yapma 6-8 tekrar kas gelişimini için ideal hadi maximum 12 diyelim üzeri artık dayanıklılık tarzı kardiyovasküler egzersize giriyor. Bir harekette 25 tekrar yapabiliyorsan kullandığın ağırlıklarıı degistirmeni tavsiye ederim. Muhtemelen bahsettiğin şey ritim bozukluğu ya da spora bağlı sinüs aritmi. Bir çok sebebi var kalp/damar sağlığı, sodyum/potasyum/su dengesi vb.. Neticede: EKG çektir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchnkkc    6
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Sana tavsiyem kafein kullanma fakat bundan da önemlisi 25 tekrar biceps curl yapma 6-8 tekrar kas gelişimini için ideal hadi maximum 12 diyelim üzeri artık dayanıklılık tarzı kardiyovasküler egzersize giriyor. Bir harekette 25 tekrar yapabiliyorsan kullandığın ağırlıklarıı degistirmeni tavsiye ederim. Muhtemelen bahsettiğin şey ritim bozukluğu ya da spora bağlı sinüs aritmi. Bir çok sebebi var kalp/damar sağlığı, sodyum/potasyum/su dengesi vb.. Neticede: EKG çektir.

Hocam benim eklemler sıkıntılı olduğu için fazla ağır kilolara girmekten çekiniyorum bazen banamısın demezken bazense anlamsızca sakatlayıp 1 haftamı çöp ediyor eklem ağrım, çünkü çok basit sakatlanan bir insanım, bende kiloyu ve zorlanmayı 20 25 tekrar aralığında tutarak eklemlerime zarar vermeden gelişim yolu geliştirdim. :)

Ritim bozukluğu olsa normal gün içerisinde de sorun yaratmaz mıydı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
mchnkkc, 1 dakika önce yazdı:

Hocam benim eklemler sıkıntılı olduğu için fazla ağır kilolara girmekten çekiniyorum bazen banamısın demezken bazense anlamsızca sakatlayıp 1 haftamı çöp ediyor eklem ağrım, çünkü çok basit sakatlanan bir insanım, bende kiloyu ve zorlanmayı 20 25 tekrar aralığında tutarak eklemlerime zarar vermeden gelişim yolu geliştirdim. :)

Ritim bozukluğu olsa normal gün içerisinde de sorun yaratmaz mıydı?

Gün içinde olacak diye bir kaide yok anlık kan basıncına göre, aldığın nefesin temposuna ve aralığına göre değişir. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchnkkc    6
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Gün içinde olacak diye bir kaide yok anlık kan basıncına göre, aldığın nefesin temposuna ve aralığına göre değişir. 

Tamamdır o halde bi hastaneye gidip göstermek daha sağlam olacak, teşekkürler, gelişme olunca konudan yazarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
mchnkkc, 5 saat önce yazdı:

Merhaba,

Pre workoutun içeriğinde dmaa var mı ? Varsa o yapıyordur

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchnkkc, 7 saat önce yazdı:

Merhaba,

Kafeinle alakalı bi durum olabilir kanka eskiden preworkout kahve içip giderdim çok verim alırdım içtiğim bi fincan kahve bile fark ettirirdi artık plesebo mu bilmem ama şuan içtiğim bi bardak kahve bile farkedyor 😀 antrenman sırasında nabzım öok yüksekiyo çok terliyorum istediğim performansı alamıyorum bu yüzden kahve içmeyi bıraktım kafeini mümkünse sıfıra indir bi süre pre falanda kullanma

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
testis torsiyonu, 2 saat önce yazdı:

Kafeinle alakalı bi durum olabilir kanka eskiden preworkout kahve içip giderdim çok verim alırdım içtiğim bi fincan kahve bile fark ettirirdi artık plesebo mu bilmem ama şuan içtiğim bi bardak kahve bile farkedyor 😀 antrenman sırasında nabzım öok yüksekiyo çok terliyorum istediğim performansı alamıyorum bu yüzden kahve içmeyi bıraktım kafeini mümkünse sıfıra indir bi süre pre falanda kullanma

Thirtyone diye bir marka var içeriğinde dmaa var çoğunluk alıyor ama bilmiyor çarpıyor adamı ben kullandım bende de aynisiydi

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar, 19.07.2025 - 20:26 yazdı:

Thirtyone diye bir marka var içeriğinde dmaa var çoğunluk alıyor ama bilmiyor çarpıyor adamı ben kullandım bende de aynisiydi

Dmaa jack3din yasaklanmasının sebebi değil miydi hocam bunu türk bi tiktokcu üretiyordu yanlış hatırlamıyorsam valla sıkıntı az kullanmak en iyis zamanla bağımlılık yapıyo ve tolerans üretiyor pre bende

tarihinde testis torsiyonu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchnkkc    6
Yasar, 19.07.2025 - 15:57 yazdı:

Pre workoutun içeriğinde dmaa var mı ? Varsa o yapıyordur

Yok DMAA diye bişey görmedim zannetmiyorum.

Bir tane hocaya danıştım net olmamakla birlikte eğer bir rahatsızlığın yoksa dedi konuyla alakalı, spor esnasında sen kendini fazla zorladığın zaman kan göğüs kafesi bölgene ve üst bölgelere toplanarak istemeden kendini sıktığın için orada sıkışıyor dedi, daha sonra hareketi bıraktığın anda kalbinin teklemesinin sebebi ise oradaki kanın yayılması, dolaşımın gerçekleşmesi için ekstra atım gerçekleştiriyormuş o ekstra atımlar da hissedilir seviyedeymiş. Yani bazen kalp dolaşımın yavaşladığını ve sıkıştığını hissedince ekstra atım vurarak dolaşımı sağlıyormuş.

Gerçektende çok zorladığımda ve nefesimi tutup kendimi kastığımda olduğunu fark ettim, bu doğru olabilir.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar,
      3 gündür baş ağrısı, bazen durduğum yerde sallanma, bazen kalp göğüs ağrısı yaşıyorum. Bu sabah acile gittim ekg ve kan alıp kalbimde bi sorun olmadığını söylediler , ben daha çok tansiyondandır diye düşündüm ama tansiyonum 12/7 çıktı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Trenbolone Gh Aşağıya kan sonuçlarımı bırakıyorum , 1 hafta küre ara vericem (gh kesmiyicem devam edicem bu süreçte) treni normalde hiç kesmek istemiyorum ama şu 3 gündür sıkıntılı şeyler yaşıyorum 1 hafta sonra tekrar devam edicem tren'e , tavsiyeniz var mı özellikle baş ağrıları göğüs ağrıları için?
      KAN SONUÇLARIM:

• Yazan: Bodici
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftalık 2 ml test enanth , 2 ml primobolan , 1 ml deca vuruyorum.2 haftamı tamamladım kürde.Bu gün sigara içerken aşırı çarpıntı yaptı.Nabız dinlenir vaziyette 99 a çıktı.İlk kürüm.1 senedir düzenli olarak spor yapıyorum.Boy:185 Kilo:83.
      Şu an hemen kürü kesmeli miyim?
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba herkese iyi günler,
      Bugün karın enjeksiyonu yaparken sol avuç içimde bir doluluk oldu enjeksiyondan hemen sonra.
      SORULARIM:
      İgf1 (des) veya steril su ile kurulan herhangi bir Peptid damara gelirse ne olur?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ardaesat
      5 gündür kalbin solunda ağrı oluyor, ağrı gelip gidiyor (sanki orayı birşey elektrikle bastırıyor gibi oluyor), ve bazen sol koluma da ağrı vuruyor, kalp sıkıntısı olanların kolu da ağrıyabilir diye biliyorum,  20 yıldır sigara içen biri olarak korktum, sorun akciğerde de olabilir dedim, bugün genel göğüs ve akciğer tomografisi çektirdim, Allah' a şükür temiz çıktı, sonra kardiyoloğa gittim, o da testler yaptı, efor testi vs, neyse o da temiz çıktı Hamdolsun.
      Yani sorun kalp ve akciğer de değilmiş, ikisi de iyi durumda, ciddi ciddi sigarayı bırakma kararı aldım. Neyse kalp ile akciğer de bir sorun yok, kan tahlilide yaptırcım genel olarak, testo lh fs  vs... sanırım kür için bir sıkıntı kalmayacak, böbrekleri kontrol ettirmedim, ona da baktırcam sol böbrekteki kist ne durumda. Kasları da çok zorlamadım hafif kilolar giriyorum özellikle göğüs antrenmanlarını dumbble ile hafif kilolarla gidiyorum ve bu hafta ağır girmeyeceğim. Neyse bunu sormak istemiştim,
      SORULARIM:
      Akciğer ve kalp civarında olan ağrı nedendir? Spordan dolayı olabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: trensetter
      Aşağıdaki kürden çıktım şuan sadece testo alıyorum (cyp 375mg) tekrar tren enant ile devam etmeyi düşünüyordum fakat göğüsüm de ağrı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum bugün ecopirin kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle. Ekstra olarak yazmayı unutmuşum; bazen ellerde uyuşma, göz damarlarında çatlama yaşıyorum.
      BİTİRDİĞİM KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron Boldenon Trenbolone Deca SORULARIM:
      Potasyumu nasıl düşürebilirim hızlıca? KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      3 gr omega 600 mg magnezyum 60 mg çinko dvit damla  bemiks  probiyotik kingsize black guardian KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.