Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BBurak

Kürüme trenbolone ve masteron dahil edeceğim! değişiklikler konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

BBurak    280

Selam arkadaşlar,

Yaklaşık 7 haftadır testosteron enanthate ve boldenone içeren bir kür uyguluyorum. İlerleyen haftalarda kürümü trenbolone enanthate ve masteron propionate ile desteklemeyi planlıyorum.

Devamında aşağıdaki dozajları uygulamayı düşünüyorum:

• 240 mg testosteron enanthate
  • 240 mg trenbolone enanthate
  • 240 mg masteron propionate
  • 225 mg boldenone undecylenate

Sizce bu dozajlarda nasıl bir değişiklik yapabilirim? Özellikle bileşiklerin sinerjisi, yan etki potansiyeli ve estrojen/androjen dengesi açısından fikirlerinizi merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.082

dostum boy kilo kür geçmişi vs paylaşırsan daha detaylı yardımcı oluruz sana 

masteron ve tren dışındaki dozajlar çok az ve neden hepsi 240 mg ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
SERKO, 32 dakika önce yazdı:

dostum boy kilo kür geçmişi vs paylaşırsan daha detaylı yardımcı oluruz sana 

masteron ve tren dışındaki dozajlar çok az ve neden hepsi 240 mg ? 

Selam hocam ilk kürüm küre başladığımdan beri 260-270 mg kadar boldenon alıyorum haftalık testosteron bundan biraz yüksek tabii 7 hafta içinde çok güzel geri dönüş aldım karaciğer, böbrek değerlerim vs referansta çıktı o yüzden bir şeyler ekleyeyim dedim temel basei bozmadan. Amacım yağ yakmak boyum 178 kilom 89 son 10 gündür katı diyet uyguluyorum 4 kilo kadar verdim. Küre başlayalı psikolojik olarakta herhangi bir sorun hissetmedim her şey yolunda gidiyor ve biraz risk almak istediğim için tren eklemek istedim ayrıca yağ yakım döneminin sonunu bulk başına bağlamak istediğim için uzun ester treni mantıklı buldum. Merak ettiğim şey uzun esterlerde oran nasıl olmalı 1:1:1 tarzında mı yoksa 2:1:1 gibi mi? Bİ opsiyon olarak treni de düşürebilirim 120-150 mglara. Tüm içeriği pzt-çarşmba-cuma 3 e  bölüp enjekt edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

bence enant formu yerine haftalık 200 mg acetat eklemen daha faydalı olur hem yan etki bakımından hem yağ yakmak istediğinden dolayı

• pazartesi
  • 0,5 ml testo e +0,5 ml acetat +0,5 ml masteron +1 ml boldenon
  • çarşamba 
  • 0,5 ml testo e +1 ml acetat +1 ml masteron
  • cuma 
  •  0,5 ml testo e +0,5 ml acetat +0,5 ml masteron +1 ml boldenon

toplamda 

• 375 mg testo e 16-24 hafta 
  • 200 mg acetat 8-10 hafta
  • 200 mg masteron o 16-20 hafta
  • 500 mg boldenon 16-20 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280

Eline sağlık hocam boldenon dozunu testodan düşük tutmam gerekiyor benim e2 mi çok baskılıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

1,5 2 ml bolde ya ekle yada hiç kullanma boldenon öyle üst düzey bir ilaç değil bence kullanılmaması gereken yegane ilaçtır.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640

Bence hiç gerek yok. Bu şekilde hem dengesiz bir düzen oluşacak hem yan etki artacak. Testo bolde yanına illa bir İlaç ekleyeceksen npp olabilir. Önermem eme tren e veya parabolan olabilir. Başka bir ilaç eklemeye gerek yok. Çok ilaç çok kas anlamına gelmiyor. Tam aksine fazla ilaç fazla yan etki yaratacağı için vücut o kadar yüksek stres altındayken kas yapımın düşecektir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
Askabar, 12.07.2025 - 21:07 yazdı:

Bence hiç gerek yok. Bu şekilde hem dengesiz bir düzen oluşacak hem yan etki artacak. Testo bolde yanına illa bir İlaç ekleyeceksen npp olabilir. Önermem eme tren e veya parabolan olabilir. Başka bir ilaç eklemeye gerek yok. Çok ilaç çok kas anlamına gelmiyor. Tam aksine fazla ilaç fazla yan etki yaratacağı için vücut o kadar yüksek stres altındayken kas yapımın düşecektir. 

Hocam çalıştığım koç: ''trenden maximum verimi almak için masteron şart'' diyor. Bu konuda ne düşünüyorsun? Bende sadece tren e eklemekten yanayım yoksa enjeksiyon hacmi de çok büyük oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
BBurak, 5 saat önce yazdı:

Hocam çalıştığım koç: ''trenden maximum verimi almak için masteron şart'' diyor. Bu konuda ne düşünüyorsun? Bende sadece tren e eklemekten yanayım yoksa enjeksiyon hacmi de çok büyük oluyor. 

Şartmıymış peki sebebi neymiş neden şartmış anlattı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
BBurak, 6 saat önce yazdı:

İlaç satıyorsa şart :) hiç gerek yok. Tren çok ağır bir ilaç. Ayrıca zaten testo bolde kullanıyorsun e2 zaten artmayacak üstüne birde masteron ve tren e2 dibe mi vursun istiyor 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
SPECTRE, 7 saat önce yazdı:

Şartmıymış peki sebebi neymiş neden şartmış anlattı mı?

Libido ve diğer ilaçların verimi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: impulse101
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüme masteron eklemek istiyorum fakat uzun esterini değil kısa esterini bulabildim malum kısa esterde iki günde bir vurulması daha doğru gibi görünüyor yarılanmaya bağlı. Fakat ben iki günde bir değil de testosteron enanthate enjeksiyonlarıma eklesem yani hafta 2 gibi.
      İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250mg (4 haftadır) Masteron (eklemeyi düşünüyorum) SORULARIM:
      Bu kısa esteri gün aşırı değil de hafta 2 vursam sorun olur mu?
    • Yazan: MainEK
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: Hakandmn
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp