Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Murat1837

Testosteron+masteron+oxandrolone kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Murat1837    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

100 kilo ve çok yağlı şekilde başladım vücudumun kür için çok kötü olduğunun farkındayım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Cypionate
  • Materon propionate
  • Oxandrolone

MCT GRUPLARI:

• 4 hepa
  • Proviron 
  • Multi
  • C
  • Omega 3
  • Magnezyum
  • D3 k2
  • Creatin
  • Glutamine

GÜNCEL FORM:

IMG_20250712_100214.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    198

Proviron almanı tavsiye etmem gereksiz yeterince dht var kürde 300 testo 300 masteron yeterli daha fazlası aromatize olur 500 testo yerinde olsam creatin de kullanmazdım bana göre su tutuyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640

Ox a gerek yok zaten zayıf bir ilaç sen şuan alsan bile bir etki hissetmezsin. Testo masteron devam et. Bulabilirsen masteron enanth öneririm enjeksiyon kolaylığı için 375 testo 400 masteron ile ilerle. Düzgün planlanmış bir diyet ve haftada 5 gün ağırlık idmanı 5 gün 30-40 dk kardiyo ile 8-10 haftada güzel bir seviyeye gelirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18

Masteron senin yağ oranında çalışacak bir ilaç değil tabakanın altında etkisini bile hissetmezsin AI için desem küründe çok e2 yükselme durumu da görmüyorum. Masteronu niye ekledin ?

Bu fizikler beslenme fizikleridir hocam diyet fizikleridir bu yüzden güzelce diyetini kardiyonu oluşturup kürünü uzun ester yapmanı öneririm ox da lüzumsuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murat1837    0

Merhabalar 24 haftalık kür planimin 2.haftasindayım kür planim için öneri ve birkaç sorum olacak

• 500 testesteron enant
  • 300 mg masteron prop

Kullanıyorum haftada 4 haftalık bir değişiklik yapmayı düşünüyorum 

• 400 testesteron enant
  • 200 masteron prop
  • 200 trenbolone acetat

kullanmayi düşünüyorum. Sorum da şuan göğüs ucu hassasiyetim var trene geçtiğim zamanda arimidex ve tamoxifen kullanmam kürde etki olarak bir sorun yaratır mı ve E2 duzenlememde yardımcı olur mu dozajı ne şekilde yapmalıyım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.100

Bu nasıl bir değişiklik dostum? 2. haftadan seni tatmin edemeyen ne oldu da trenbolone kullanacaksın? Hızlı gelen hızlı gider, bunu asla unutma. 

Yaş, spor geçmişi, form, ilaç markası, kürden beklentilerini bizimle paylaşır mısın? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murat1837    0
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

Bu nasıl bir değişiklik dostum? 2. haftadan seni tatmin edemeyen ne oldu da trenbolone kullanacaksın? Hızlı gelen hızlı gider, bunu asla unutma. 

Yaş, spor geçmişi, form, ilaç markası, kürden beklentilerini bizimle paylaşır mısın? 

Efendim şöyle anlatayım 2.kurume giriyorum şuan ve ilk krukmden sonraki zamanda vücuttaaki yağ oranim 20 ye kadar cikicak şekilde bı abartma dönemim oldu masteron da bu yağ oranında referans altı çalıştığı i çin kısa bir süre 4-5 hafta kadar tren ekleyip form gelip treni bırakıp masteron testesteron ile devam etmek istiyorum

Yas 22 1.5 yıldır son 5 ay harici düzenli spor yapıyor idim optimum pharma tercih ediyorum arkadaş önerisi ile kurden beklentim öyle aman aman değil tren ekleyeyim patır patır olayım değil sadece trenle peak atıp masteronun en azından etkisini görebilmek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.100
Murat1837, 22 dakika önce yazdı:

Efendim şöyle anlatayım 2.kurume giriyorum şuan ve ilk krukmden sonraki zamanda vücuttaaki yağ oranim 20 ye kadar cikicak şekilde bı abartma dönemim oldu masteron da bu yağ oranında referans altı çalıştığı i çin kısa bir süre 4-5 hafta kadar tren ekleyip form gelip treni bırakıp masteron testesteron ile devam etmek istiyorum

Yas 22 1.5 yıldır son 5 ay harici düzenli spor yapıyor idim optimum pharma tercih ediyorum arkadaş önerisi ile kurden beklentim öyle aman aman değil tren ekleyeyim patır patır olayım değil sadece trenle peak atıp masteronun en azından etkisini görebilmek 

masteron yağ oranında referans altı falan çalışmaz dostum, masteronun en büyük efektif etkilerinden olan kas sertliği ve adele doluluğunu bu yağ oranında hissdemezsin sadece. Trenden beklentin bu ise kullanma, yağ oranını düşürmek istiyorsan antrenman yap, kardiyo yap, diyet yap. Onun dışında sana hiç bir anabolic steroid yardımcı olmayacaktır. Efektif olarak sana en iyi yardımcı olacak ilaçlar tirzepatid, semaglutid gibi ilaçlardır. Bence bunların orjinalını aramak yerine GH kullan, günlük 3-4 iu ve aç karnına sabah 45 dakika kardiyo yap GH enjeksiyonu sonrası.

Optimum pharma diyorsan dostum bırak trenbolonu metribolon bile kullansan etki alamazsın, o kadar berbat markalar ki söylediklerin 1gr tren vurunca belki anca etki alırsın ama o bile muamma. Bunlar yerine kaliteli markalar aramaya bak. Trenbolon yağ yakımına yardımcı olmayacak dostum, bu aklı kim verdiyse onunla her şeyini kesmelisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12

Dostum aynı fizikte aynı yağ oranında ilaç kullanmaya başlamış biri olarak hayatının hatasını yapıyosun karın kasların hafiften görünene kadar diyet yap güzel bi beslenme programı oluştur ilaç hiç bi işe yaramaz söyliyim 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Herhalde uzun boylusun 100 kilo olduğun çok belli olmuyor. Arkadaşlar sana gerekeni söylemişler zaten @Fuhrer hocanın dedigi gibi GH kullanmak senin için en hayırlısı. Günde 4 iu altına düşme. Paran yoksa sadece testo masteron ile yola devam. Hızlı forma girmek için 4 hafta çok sert bi diyet yapabilirsin. 0 karbonhidrat ve mümkün olduğunca en dip seviyede yağ tüketerek yani örnek senin kilonun yarısı kadar günlük en fazla 50 gr yağ ve 300 gr protein ile 4-6 hafta diyet yap maximum 1300 kalorilere felan çık, günlük en az 1 saat kardiyo yap. Ben kendim çok zor durumda kaldığımda hızlı form yakalamak için bi kaç defa yaptım çok güzel sonuçlar almıştım. Diyetin bitince sonra tekrar beslenmeni düzeltirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp