-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jöhtürk
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron Enanthate 500mg (iran ve overdose) Boldenon 500mg (overdose, glin) Kürümün 9.haftasından beri overdose bolde testo, glin bolde ve iran testo kullanıyorum. yaz mevsiminin gelmesi ile iştahım kesildi. çocukluğumdan gelen bir lanet olası hastalık diyelim. yaz başladığından beri mecburiyetten kürümde kas hacmi ve yağ yakımı definasyon olarak ilerliyorum. 3000 kalori sabit alıyorum. kan testlerime göre durumlar nasıl? kürü gittiği yere kadar devam ettirmek istiyorum ya da 24 hafta sonunda 1 ay only testo gidip kış sezonuna doğru deca testo kürüne girmek istiyorum. bu yüzden boş yere pct yapmak istemiyorum.
Son 5 gündür ilk idmanımı dün hafiften atabildim. güneş yanığı sebebiyle antrenman yapamadım, crp değeri bu yüzden yüksek olabilir, hala yanık yaraları ve su toplaması var.
ilaçlara gelirsek ne ağrı ne ödem sorunu yaşıyorum. bundan önce science pharmachem kullanıyordum, ödem yapmıyordu ama 3 gün topal geziyordum. overdose, glin ve İran testoda ne ağrı ne ödem yaşadım. bacaktan turuncu uç ile enjeksiyon yapıyorum.
Kan testine göre dikkat etmem, düzeltmem gereken yerler nelerdir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: parabellum
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron Enanthate Boldenon Kürümün 12. haftasındayım. Son 2 haftadır Boldenon bittiği için kullanmıyorum. Testosteron Enantat da bittikten sonra 1 hafta ara verip, Testosteron Propionat, Winstrol ve Masteron içeren yeni bir kürle definisyona geçmeyi planlıyorum.
DOZAJLAMA DETAYLARI:
İlk enjeksiyona başladığımda haftalık 400 mg Testosteron Enantat ve 500 mg Boldenon kullanıyordum. Ancak daha sonra marka değiştirdiğimde, yeni Boldenon 250 mg/ml yerine 200 mg/ml olduğu için dozları 400 mg Testosteron ve 400 mg Boldenon şeklinde dengeledim. @metinav @SERKO @Askabar
SORULARIM:
Bu sonuçlarda eksik ya da anormal bir durum var mı? Varsa bu duruma karşı neler yapmam gerekir? NOT ve HİSSEDİLEN YAN ETKİLER.:
Yüzümde yağlı cilt oluşumu ve sivilcelenme yer alıyor. Ayrıca sol kolumun üst kısmında cilt pütürlü hâle geldi ve sürekli kaşınıyor. Son günlerde genel bir yorgunluk ve halsizlik hissediyorum. 2 Haziran tarihinde yaptırdığım kan tahlilinde serbest testosteron seviyem 113,2 ng/L. Referans aralığı ise, 8,7–54,7 ng/L. KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: StBadAss
Selamlar Arkadaşlar,
1 Senedir spor yapıyorum bu kan tahlillerim 5. ayda yaptırmıştım gelecek ay tekrar yaptırmayı düşünüyorum o zaman dâhiliyedeki doktor bana üroloji bölümüne de gözükmem gerektiğini söylemişti vakit bulup gidemedim şimdi tekrardan kan verdiğimde büyük ihtimalle tekrar git diyecek acaba sıkıntılı bir durum var mı sizin tecrübelerinizden yola çıkarak bi yorumlama imkanınız var mı?
28 yaşındayım, yağ oranımda %25lerde filandı yanlış hatırlamıyorsam. omega3 - d3 k2 - multivitamin - magnezyum ve çinko sabit kullanıyorum halen.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: patr0n35
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 7. haftasındayım ve sonuçlar aşağıda paylaştığım gibidir. Chatgpt ye göre östrojenim çok düşmüş deca kullanımında yükselmesini beklerken.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg Testesterone Enanthe 500 mg Boldenon 500 mg Deca NOT:
Günlük 1 tab. proviron kullanıyorum!
SORULARIM:
Östrojenin düşük çıkmasının sebebi ne olabilir eksisi ne olabilir?
KAN TESTLERİM:
-