Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crizbi01

12 haftalık trt doz kür sürecimin sonuna geldim! nasıl pct yapmalıyım?

Önerilen İletiler

crizbi01    0

Merhabalar abilerim hocalarım,

10-12 Haftalık TRT doz sayılabilecek ilk 1 ay Toplam 150 MG Propionat pazartesi-carşamba-cuma 50-50-50. Sonra ise70-70-70 Toplam 12 hafta civarında testosteron kullandım. Kürü Bırakmayı ve kışa daha güzel başlamayı düşünüyorum. Allah izin verirse.

PCT İçin hiç bilgim yok yardımlarınıza ihtiyacım var. :)

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

685f0f6431df6_WhatsAppGrsel2025-06-28saat00_38.26_21fb9356.thumb.jpg.2536a63dd0b86e9541847fe0563271ea.jpg 685f0f63cc1e6_WhatsAppGrsel2025-06-28saat00_38.27_21aa0998.thumb.jpg.3bed72a248eb41153bd5f70165f3f335.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

crizbi01    0
Perseu, 19 saat önce yazdı:

Son enjeksiyonunu ne zaman yapmıştın?

Son cumartesi günü yapıyorum ve bitiriyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
crizbi01, 16 dakika önce yazdı:

Son cumartesi günü yapıyorum ve bitiriyorum. 

Son enjeksiyonundan 7-10 gün sonra LH, FSH ve Total Testosteron testini ver o zaman daha sağlıklı bir pct planı yaparız bu arada haftalık 210mg testosteron alan birine göre total test değerin düşük ilaçların hangi markaydı?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
Perseu, 23 saat önce yazdı:

Son enjeksiyonundan 7-10 gün sonra LH, FSH ve Total Testosteron testini ver o zaman daha sağlıklı bir pct planı yaparız bu arada haftalık 210mg testosteron alan birine göre total test değerin düşük ilaçların hangi markaydı?

Propionat Cybertech enjeksiyondan sonra 3. gün kan testi verdim yarılanma ömründen dolayı sanırım 3. günde düşüş oluyor kan testini verip 2-3 saat sonra ejneksiyon olmuştum. Doktorla konuşacağım tekrar alır mı bilmiyorum. Almaz ise testi ne yapabiliriz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kemal yel    0

Bende Mk677-rad140-mk2866-snisheer testo booster kombinine başlıyacam ama rad 140 ciddi testo baskılanmasına neden oluyor  nasil bir yol izlemeliyim sizce 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
crizbi01, 17 saat önce yazdı:

Propionat Cybertech enjeksiyondan sonra 3. gün kan testi verdim yarılanma ömründen dolayı sanırım 3. günde düşüş oluyor kan testini verip 2-3 saat sonra ejneksiyon olmuştum. Doktorla konuşacağım tekrar alır mı bilmiyorum. Almaz ise testi ne yapabiliriz?

Özelde yaptırabilirsin şahsen ben devlet doktorlarına rica minnetle iş yaptıracağıma özelde yaptırıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0

Merhabalar TRT Doz ortalaam 200 MG Haftalık Propionat 3 aylık kullanım öncesi ve sonrası Kan testim 15 Gün Clomen kullandım. Yapabileceğim başka bir şey var mı? 

2. Si sol testisimde sanıyorum varikosel damarlanma var gibi. Cuma günü kontrol yapılacak.

Ve merak ettiğim asıl şey TRT Doz gibi 200-250 MG Haftalık testo propionat yada iran testo gibi bir şeyi uzun süreli kullanırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Yıl başında tekrar düşünüyorum. Bilgiler için teşekkür ederim.

68a3c0e9379b5_WhatsAppGrsel2025-08-19saat03_00.17_31628b37.jpg.7f402b98c4bc01c1b0770913f4828d75.jpg 68a3c0e87611b_WhatsAppGrsel2025-08-19saat03_00.17_519bef09.thumb.jpg.626284ff7be971141963d1851e36a78d.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
steroidnediryahu, 11 saat önce yazdı:

Neye gore 15 gun pct yaptiniz

Forumda genel de kullanan arkadaşlara baktım hocalarımız ilaça göre de değerlere göre de İlk gün 1 diğer günler yarım clomen ile PCT yapılabileceğini yazıyorlardı. Testislerde toparlanma oldu ve eski haline gelmesede kür içindekine göre testisler büyüdü. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
Kemal yel, 5.07.2025 - 17:21 yazdı:

Bende Mk677-rad140-mk2866-snisheer testo booster kombinine başlıyacam ama rad 140 ciddi testo baskılanmasına neden oluyor  nasil bir yol izlemeliyim sizce 

Bence bi testo ekle bunların yanına arkadaşın yaptığı gibi 200 mg haftalık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
Melihcdmr, 14 saat önce yazdı:

Bence bi testo ekle bunların yanına arkadaşın yaptığı gibi 200 mg haftalık

Şuan PCT Mi yaptım ama uzun sürelü 9-10 Ay testo kullanmayı mesala 1 ay dinlendirmeyi düşünüyorum. Bana bunun zararı ne olur? Testislerimin sol tarafında varikosel varsa ne yapmam lazım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
crizbi01, 1 dakika önce yazdı:

Şuan PCT Mi yaptım ama uzun sürelü 9-10 Ay testo kullanmayı mesala 1 ay dinlendirmeyi düşünüyorum. Bana bunun zararı ne olur? Testislerimin sol tarafında varikosel varsa ne yapmam lazım. 

Varikosel için korktuğum zamanlarda basit bi ameliyatı var demişti ürolojici ben testoyu sarms kullanıcak arkadaş için demiştim sen bence baya uzun bi süre kullanma 1 ay dinlendirceksen pct yapma sistem aç kapa aç kapa olmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
Melihcdmr, 3 saat önce yazdı:

Varikosel için korktuğum zamanlarda basit bi ameliyatı var demişti ürolojici ben testoyu sarms kullanıcak arkadaş için demiştim sen bence baya uzun bi süre kullanma 1 ay dinlendirceksen pct yapma sistem aç kapa aç kapa olmaz 

Sistemi kapattık şimdi dinleniyorum. Yıl başı gibi tekrar başlamayı düşünüyorum HCG de bulup stok yapacağım. İran a gidip gelen arkadaşlardan Testo aldırmayı düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
crizbi01, 4 saat önce yazdı:

Uzun süreli bu kadar düşük dozlarda testosteron kullanmak boş iş bence özellikle gh ve insülin planlaman yoksa. İlaçlarının dolu ve steril olduğunu varsayarsak bozacağı en önemli kan değerleri muhtemelen: ldl kolestrol ve düşük ihtimalle e2, prolaktin olur. Yine de alt, ast, üre, kreatinin gibi değerleri de doğrudan ya da dolaylı olarak bozabilir. Belki biraz tansiyon değerlerin değişir onun dışında ciddi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama ciddi bir gelişim de yaşamayacaksın. Natural olarak yaptığın süreçten %15-20 daha hızlı gelişirsin belki. En azından 250 testosteronun yanına 200 deca/200 parabolan gibi güçlü anabolikler eklersen çok daha farklı sonuçlar alırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
BBurak, 1 saat önce yazdı:

Uzun süreli bu kadar düşük dozlarda testosteron kullanmak boş iş bence özellikle gh ve insülin planlaman yoksa. İlaçlarının dolu ve steril olduğunu varsayarsak bozacağı en önemli kan değerleri muhtemelen: ldl kolestrol ve düşük ihtimalle e2, prolaktin olur. Yine de alt, ast, üre, kreatinin gibi değerleri de doğrudan ya da dolaylı olarak bozabilir. Belki biraz tansiyon değerlerin değişir onun dışında ciddi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama ciddi bir gelişim de yaşamayacaksın. Natural olarak yaptığın süreçten %15-20 daha hızlı gelişirsin belki. En azından 250 testosteronun yanına 200 deca/200 parabolan gibi güçlü anabolikler eklersen çok daha farklı sonuçlar alırsın. 

Bu 3 aylık süreçte şöyle bir şey fark ettim. Normale göre kendimi çok iyi hissediyorum. Daha kararlıyım ve duygusal acıdan daha dirençli oluyorum. Bununla birlikte 2 tane güzel iş bitirdim kararlılığım sayesinde kendimi tanıyorum. Sadece spor olarak değil bence hayat kalitesini arttırıyor :) Bunu hocalarımız uzun süre kullanan kişiler tabiki daha iyi bilirler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dortmunt
      Evet muhtemelen yeni başlayanların yaptığı gibi çoğu kişinin genel hatası olarak farkettiğim bir durumu sizinler paylaşmak istiyorum. Bu durum yurt dışında TRT protokolünde çok sıklıkla yapılan ve haftaya bölünen testosteronun yan etki profilini ciddi oranda azaltmakta ama neden?
      Vücut tek seferde üretemeyeceği 200-250mg> ve daha fazla mg testosteron vücut içerisine aldığında yaşanan durum büyük bir kaos ve dalgalanmalardan oluşan bir ŞOK dalgasını atlatmaya çalışmakta ciddi oranda afallama ve vücudun alarm moduna sokmakta ve kan testi profilinde en sık görülen kardiyovasküler problemlerde aslında burada yatıyor haftalık tek dozaj ve büyük yemek yani tek dozaj yüksek mg Testo!
      Neden mikro dozajlama?
      Aslında vücudun üretim kapasitesinden bir tık daha fazla Testo enjeksiyonu vücudu büyük bir strese sokmadan yavaşça hormonu yükseltmektir insülin iğnesi ile kas içine enjeksiyon gerekmeden deri altında kasa girmeden küçük dozajlama yapmak hem enjeksiyon rahatlığı sağlar hemde kan profilinde anlık yükselme yaşamadan tüm eko-sistemi kontrol altına alabiliriz!
      Haftada 1 değil ise kaç günde 1 ?
      En çok merak edilen durumlardan biride belki bu haftada 1 değilse ne kadar sık olmalı Testo öğününü kaça bölmeliyiz? İşin en güzel tarafı enjektörün küçük olması ve can acıtmaması bu yüzden 1 gün arayla ml enjektörlere bölerek streril bir şekilde muhafaza edebilir haftalık anabolik menünüzü ayarlayabilirsiniz en sık tavsiye edilen metot günlük en çok tercih edilen 1 gün enjeksiyon 1 gün off olacak şekilde haftaya testoyu bölmek.
      Gerçek anlamda ne kadar fayda görülür?
      Östrojen dengesinden tutun kan yoğunlaşmasının azalmasına kadar bir çok profilin ne kadar düzlediğini ruhsal anlamda dengesizliğin ciddi anlamda azaldığını daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde süreci devam ettirdiğinize sizde şaşıracaksınız vücudun döngüsünü taklit etmek alacağınız yan etkiyi ciddi oranda düşürecektir. Elbette ki bu sadece bir dozajlama protokolünün önerisidir bilinçli olan sporcu veya TRT yapan kişilerin kendi kurallarınca ilerlemesi daha doğrudur amaç genel kitleyi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler 🙏🏻
    • Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: skyG
      Merhaba arkadaşlar, 19.03.2026 tarihinde Rad140-Mk677 kürümü bitirdim. 8 Hafta boyunca günlük 15mg-15mg kullandım. Kan tahlillerinde doktorum ne yazık ki Fsh ve Lh değerlerini istememiş. Tahlil ve kür bitiş tarihi arasında 11 gün var. Kan tahlillerim hakkında yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 22 Boy: 173 Kilo: 75 Tahmini Yağ Oranım: 14% Hissettiğim Etkiler:
      Aşırı Yorgunluk Üşüme Hissi Aşırı Stres Aşırı Enerji Düşüklüğü Zor Uyuma fakat 10 Saat Üstünde Uyku Libido Problemi Kemik Ağrıları Kür Öncesi Kan Tahlillerim:

Kür Sonrası Kan Tahlillerim:

• Yazan: SİYAHKUN
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 24 hafta önce only testosteron kullanmıştım 18 hafta kadar aktif kullanıp kür bitimine müteakip 3 hafta bekleyip pct yaptım.
      PCT PROTOKOLÜM:
      İlk 5 gün boyunca - 100 mg klomen 40 mg tomoksifen İlk 20 gün boyunca - 50 mg klomen 20 mg tomoksifen  Son 5 gün ise - 25 mh g klomen  10 mg tomoksifen  Pct yaptıktan 4 ay geçtikten sonra hormon değerlerime baktırmak istedim ve sonuç aşağıdadır.
      GÖZLEMLERİM:
      Total testosteron bayağı yüksek çıkmış sebebi ne olabilir? E2 ise diplerde! Ne yapılmalı bu durumda? GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: emre_0_1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürü bitirdim 3 hafta sonra prengly başladım günlük 500 iu 1 hafta onu kullandım 5000 lik şişe bitti sonrasında  sonraki hafta pct ye başladım clomen 10 gün boyunca 100 mg tamoksifen 10 gün boyunca 20 mg olarak son 10 gün clomen 50 mg tamoksifen 10 mg kullandım ve bitirdim aradan 1 hafta geçti kan testi yaptırdım ama çıkan sonuçlarda hala lh ve fsh düzelmemiş gözüküyor ne yapmalıyım hocalarım?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (28 hafta) Boldenon 500mg (28 hafta) Npp 300mg (12 hafta) Dianabol (ilk ve son 4-5 hafta) KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.