Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emrey0y0

Kürüme trenbolone dahil ettiğimde kaç hafta kullanmalı ve koruyucu olarak ne kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

Emrey0y0    4

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 750 mg
  • Boldenon 600 mg

Şeklinde ilerliyordum kürüme tren acetate eklemeye karar verdim 4 aydır kürdeyim koruyucu kullanmadım hiç  sadece vitaminlerimi alıyorum koçum koruyucularında yan etkisi olduğunu kan değerleri sonucuna göre koruyucu ekleyeceğimizi söyledi şu anlık gerek yok dedi fakat ben kürüme tren ekleyeceğim için sıkıntı olabileceğini düşünüyorum sizce tren ekleyince haftalık kaç mg vurayım bide koruyucu almalı mıyım?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    771

Koçun kan testi yaptırdı mı çok merak ediyorum ? Kan testi sonucunu paylaş ona göre ekleyebilir misin karar verilir kan değerlerin kötüyken tren ekleminin anlamı yok maks devam ediceğin 1 ay olur. daha fazla da edersinde ilerde sıkıntısını çekersin.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

Koruyucu derken ne koruyucusu? Koruyucular zaten vitaminler oluyor spesifik bir şey kullanmıyorum ben tren kullanırken. Sadece su tüketimini diğer ilaçlara göre daha fazla arttırıyorm 6-7lt günde kolestrol değerlerine göre omega3 arttırıyorum vb.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    4
deluxes, 5 dakika önce yazdı:

Koruyucu derken ne koruyucusu? Koruyucular zaten vitaminler oluyor spesifik bir şey kullanmıyorum ben tren kullanırken. Sadece su tüketimini diğer ilaçlara göre daha fazla arttırıyorm 6-7lt günde kolestrol değerlerine göre omega3 arttırıyorum vb.

Karaciğer koruyucu vs bu arada kaç mg tren kullandım zamanında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Emrey0y0, 6 dakika önce yazdı:

Karaciğer koruyucu vs bu arada kaç mg tren kullandım zamanında

500mg tren e kullanıyorum şuan. Karaciğer koruyucu olarak 1200mg nac alıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    4

1 ay önce evogen  kullandım boştu o ilaç o yüzden öyle şu an dragon kullanıyorum

ardas, 3 saat önce yazdı:

markası ne ilaçların?

Dragon testo bodytech bolde

deluxes, 3 saat önce yazdı:

500 mg çok değil mi ya

deluxes, 3 saat önce yazdı:

Koruyucu olarak sadece nacmi alıyosun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

demir takviyesi al e2 prolaktin de var mı ? black guardian alabilirsin sabah 1 akşam 1 servis.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Emrey0y0, 2 saat önce yazdı:

1 ay önce evogen  kullandım boştu o ilaç o yüzden öyle şu an dragon kullanıyorum

500 mg çok değil mi ya

Omega3, d vit, magnezyum, nac, saw palmetto, a  vit alıyorum. 500mg çok gibi duruyor ama düşük test yüksek tren yapıyorum o yüzden mecbur. Psikolojik etkileri en iyi şekilde dengeliyor tamamen ortadan kaldırmasa bile. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Emrey0y0, 3 saat önce yazdı:

500 mg çok değil mi ya

dragonu yeni kullanmaya başladıysan o zaman bence ekleme yada bolde testoyu kıs bu dozlarla tren eklersen uzun süre götüremezsin kürü boldenonu kullanmanın bi anlamı da kalmaz bu sefer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    4
ardas, 24 dakika önce yazdı:

dragonu yeni kullanmaya başladıysan o zaman bence ekleme yada bolde testoyu kıs bu dozlarla tren eklersen uzun süre götüremezsin kürü boldenonu kullanmanın bi anlamı da kalmaz bu sefer.

koruyucu almıyorum dozajları 400 bolde 500 testoya düşürmeyi planlıyorum haftalıkta 100 mg tren

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Emrey0y0, 16 dakika önce yazdı:

koruyucu almıyorum dozajları 400 bolde 500 testoya düşürmeyi planlıyorum haftalıkta 100 mg tren

koruyucu alıncada sabit kalmıyor zaten değerler düşmesi zaman alıyor sadece böbrek değerlerin zaten bozulmaya başlamış bide tren ekliceksin. Bence ekleme bu ilaçları kullanmaya başlayalı 1 ay olduğu için değerlerin böyle şuan koruyucu eklesende değerler çakıldıktan sonra cruise a geçmeden toparlaması zor. İlla eklicem diyorsanda ekle sen bilirsin 100mg gereksiz ama.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    4

Yorumlarınız için teşşekür ederim biraz araştırdım tren kullanmamaya karar verdim zaten yeterince agresifim katil olmaya gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    4
pablito1616, 19 saat önce yazdı:

kür başlangıcı veya sonrasında arimidex aldınız mı hocam yada almanıza gerek kaldı mı

Dostinex aldım köşede duruyor henüz kullanmadım vücutta östrojen artışı hissetmiyorum duygu diye bir şey yok vücutta 1 hafta sonra kan testi verip baktırıcam ama yinede

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ZIBORCU
      Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750mg Deca 500mg GH 4 iu Insulin 4 iu SORULARIM:
      Sizce gerekli mi? Ne önerirsiniz? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp