Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Kür dönemi idrar renginde oluşan farklılık hk.

Önerilen İletiler

the_escobar    181

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Suyuma, sodyum dengeme dikkat etmeye çalışıyorum ama genelde hep sarımsı bir renkte çıkıyor.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron
  • Rimobolan
  • Oxandrolone

İlaçlarla ilgili olabilecek normal bir durum mu, endişelenmeli miyim?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    181
pablito1616, 10 dakika önce yazdı:

arada benimde sarı oluyor süreklilik arz etmiyorsa normal bence

Tablet kullanıyor muydun hocam? Ben ona bağlıyorum biraz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    6
the_escobar, 7 dakika önce yazdı:

Tablet kullanıyor muydun hocam? Ben ona bağlıyorum biraz

yok hocam ben hiç kür yapmadım haftaya başlamayı düşünüyorum bi ara bende de sarı idrar oluyodu ama kendi kendine düzeldi şöyle bi bilgi var Normal idrarın rengi sarının her tonudur. İdrara rengini veren, ürokrom maddesidir. Açık sarı veya suya yakın renk çok sıvı tüketildiğini ve idrar yoğunluğunun en düşük seviyede olduğunu gösterirken, en koyu sarı ise sıvının az tüketildiğini veya böbreğe az sıvı geldiğini işaret etmektedir.

tarihinde pablito1616 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

sadece sabahları mı oluyor yoksa devamlı mı?

sabah fix oluyor, gün içinde de çoğunlukla. İlaçlara başladığımdan beri bembeyaz hiç görmedim nerdeyse

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    728
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

sabah fix oluyor, gün içinde de çoğunlukla. İlaçlara başladığımdan beri bembeyaz hiç görmedim nerdeyse

acth, billirubin, egfr, kreatinin hormonlarını doktorundan iste dostum ardından burada paylaş daha kesin cevaplar alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

acth, billirubin, egfr, kreatinin hormonlarını doktorundan iste dostum ardından burada paylaş daha kesin cevaplar alırsın.

tamamdır, kan tahlili 2 haftaya vereceğim bunlarıda eklerim.

Beypazarı10, 6 dakika önce yazdı:

Benimde oluyo su az içiyorsan normal 4_5 litre içiyorum ben

3.5 rahat içiyorum bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

3.5 rahat içiyorum bende

3,5 çok az dostum sen onu 5 litreye çıkar büyük ihtimal az su tükettiğinden oluyor bu durum. Ben tren kullanırken az su tüketince oluyor aynı şekilde 6-7 litre içmeye başladığım vakit bembeyaz geliyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: donk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşırı aktif mesane varmış bende çok idrara çıkıyordum ve toreda kullanıyorum bir tık rahatlattı.
      SORULARIM:
      Bu hastalık sertleşme problemi yapar mı? Geçici hastalık mı? Bu hastalığı yaşayan varsa ne gibi problemler yaşadı düzeldi mi? Tüm cevap ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: lgdali
      Herkese iyi günler,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş: 19 kilo: 78 boy: 180 yağ oranı: %10 15 mg ligandrol kürümün 5. Haftasını bitirmek üzereyim şu ana kadar herhangi bir yan etkiyle vs. Karşılaşmadım.
      MCT GRUPLARIM:
      nac1200 milk thistle artichoke ashwagandha magnezyum d3k2 omega 3 Sayın abilerime danışmak istediğim bir konu var öncelikle;
      İdrar rengimi her idrara çıktığımda kontrol ediyorum ve genelde açık sarı-şeffaf arası tutmaya çalışıyorum sadece sabah uyandığımda koyu sarıya kayar gibi oluyor ve günlük su tüketimim 5-6 l arasını buluyordur.
      Bundan dolayı mesela dersteyim ya da otobüsteyim sürekli bi idrar ihtiyacı doğuyor lavabo bulduğumda koşarak gidiyorum.Sizce aynı devam edeyim mi ya da su içmemi kısayım mı bir tık ama o zamanda koyu sarıya kayma eğiliminde oluyor siz sayın abilerimin düşüncelerini bekliyorum😊
    • Yazan: FiiQZ
      Saygıdeğer arkadaşlar, selamlar.
      4 senedir doğal şekilde vücut geliştirme ile uğraşan biriyim. İdrar testi sonuçlarım ve fiziğim ekteki şekildedir. Baba tarafında kronik böbrek rahatsızlığı olduğundan ötürü doğal yapmama rağmen aile isteği nedeniyle test veriyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      19 yaşında 195 boyunda 115 kg SORULARIM:
      Değerlerde sıkıntılı gördüğünüz herhangi bir durum var mıdır? Var ise bu durumu nasıl düzeltebilirim? TEST VE GÜNCEL FORM:

• Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Küründe enjeksiyondan 4 saat sonra ve ertesi gün e sarkacak şekilde idrarda farklı bir koku geliyor.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron propionat Masteron Tren acetat Sebebi ne olabilir, özellikle tren acetat kullandığım zamanlar geldiğini hissediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.