Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kosedekibalici

Biolab vs lawless labs mı tercih etmeliyim?

Hangi markayı tercih etmeliyim?  

12 oy

1. 1. Hangi markayı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Önümüzdeki ay yurtdışından bir tanıdığım gelecek. Yanında getirmesi için kendisine Cardarine, Rad140 ve SR9009 getirtmeyi düşünüyorum. Biolab'dan alırsam 113 Euro gibi bir fiyata geliyor hepsi 30ml. Birde Lawless lab var.. Sizce yurtdışından getirtip o kadar süre gelmesini beklemeli miyim yoksa biraz daha fazla ödeyip buradan Lawless mi temin etmeliyim ?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.144

Lawless dostum ürünleri gayet iyi bio yu bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    158

güzel markalar sana göre hangisi daha uygunsa onu seç fiyat. zaman .... vs açısından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 33 dakika önce yazdı:

Lawless dostum ürünleri gayet iyi bio yu bilmiyorum

Lawless alırsam mecbur TR den alıcam, Avusturya'ya kargoları yok. Türkiye'deki satılan malzemelerden o kadar soğudum ki adamlar resmi satıcı dediği halde halen güvenemiyorum ne yapsam bilemedim.

Valhallaxd, 27 dakika önce yazdı:

güzel markalar sana göre hangisi daha uygunsa onu seç fiyat. zaman .... vs açısından

Biolab çok uyguna geliyor. Birde direk üreticiden aldığım için orjinal olmama ihtimali yok. Mesela cardarine GW 30mg/ml  30 ml yani servis sayısı aşırı yüksek. 5 mg başlayıp 10 mg devam etsem bile servis sayısı çok fazla. Bir yandan da Lawless erişmesi daha kolay ve devamını temin etmek de mümkün olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    54

biolab denemedim ama sağlam marka olduğunu biliyorum. Lawless'dan o kadar verim alamamıştım ama boş da diyemem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    158

biliyorum hocam markayı ben de genellikle oradan alıyorum peptidlerimi. sadece son aldığım fragmentlerde dolapta 10 günden sonra böyle pıhtılaşmalar oluştu sise içinde böyle tane tane .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Osman059    3

Şu anda BioLab kullanıyorum çok iyi avrupa'da çok tercih edilen bir marka, direk sitesinden alıyorsan kesinlikle öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    985

biolab tabiki ama kendileri türkiyeye ürün göndermediğini söyledi satan bi kaç kişi varda gerçek biolab mı orasını bilmiyorum @Osman059 nın dediği gibi yurtdışınaysan sitesinden alabilme imkanın varsa alabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

%15 indirim kodu da gelince BIOLAB dan siparişi geçtim. Anladığım kadarıyla Lawless ürünleri de dolu fakat underdose genel olarak kağnı bu yönde. İlerleyen dönemlerde denenebilir. Herkese teşekkürler.

WhatsApp Görsel 2025-06-21 saat 09.55.34_495e8bd3.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kosedekibalici, Bir saat önce yazdı:

%15 indirim kodu da gelince BIOLAB dan siparişi geçtim. Anladığım kadarıyla Lawless ürünleri de dolu fakat underdose genel olarak kağnı bu yönde. İlerleyen dönemlerde denenebilir. Herkese teşekkürler.

Sarms lardan streoid etkisi beklemeyin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    158
kosedekibalici, 2 saat önce yazdı:

cardarine ve stenabolic tatları kötüdür haberin olsun :D . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    27
Valhallaxd, 46 dakika önce yazdı:

cardarine ve stenabolic tatları kötüdür haberin olsun :D . 

Tadı iyi olan SARMs duymadım hiç :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    30
kosedekibalici, 5 saat önce yazdı:

Dün gece basladım ben de cardarine 3 te birini yere döktüm sabah idrarım cardarin gibi kokuyordu aynı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu, 11 saat önce yazdı:

Tadı iyi olan SARMs duymadım hiç :D

Likit sarmlar berbat  hapta tabi böyle dett yok tadı gelmesin diye boğaza sıktım 2-3 gün , boğuluyodum az kalsın dile devam mecbur tada katlanıcaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mamo
      Merhabalar,
      Fransa'dan Hgh Fragment getirteceğim fakat hangi markayı temin etmem konusunda kararsız kaldım. Siteden akrabamın evine sipariş vereceğim ve onlarda bana ulaştıracaklar. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
      Biolab tercih edecektim fakat TrustPilot yorumları aklımı karıştırdı. 
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba dostlar,
      Lawless labs cardarine kullanan var mı? Nasıl etkileri oldu bilgilendirirseniz sevinirim.
    • Yazan: krygenvalor
      Bir supplement sitesi lawless labs ürünleri satıyor, yetkili distribütor olduğunu iddaa ederek. Ben bpc-157 tb500 ve cardarine (likit) olarak alışveriş yapmayı planlıyorum. Kullanan var mı, bu ürünler dolu mu? Aynı websitesi hi-tech in Cardarine ürününü de satıyor fakat hi-tech markası cardarine üretmiyor, o yüzden siteye çok güvenemedim.
    • Yazan: Mr360
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Lawless labs rad-140 Lawless labs Enclomiphene Sipariş ettim tr de yurt dışı malları satan bi sayfadan. Enclomiphene e 8 hafta sonra aralıklı 12,5 mg olarak almayı planlıyorum pct için sizce yeterli olur mu ekstra bir şeyler eklemeli miyim? Ekstra himalaya karaciğer koruyucu ekledim. Lawless labs ın kendisine sorduğumda tr deki firmanın gerçekten distribütör olduğunu öğrendim ondan sonra alışverişi yaptım.

• Yazan: ktpx
      Merhaba arkadaşlar daha önce biolab markasının herhangi bir ürününü kullanan oldu mu ingiltere markası birinci elden getirteceğim. Fragmentini kullanmayı düşünüyorum daha önce steroid veya peptidini kullananlar yada herhangi ürününü kullananlar bilgilendirirse firmanın durumunu sevinirim 
      EDİT: Türkiyede biolab isiml bir sağlık kuruluşu var onunla karıştırılmasın.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.