Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fr0s1y

Peptid kurulumu için kullanılan serum fizyolojik su hk.

Önerilen İletiler

fr0s1y    0

Merhaba, Ben ingiltereden BPC-157 getirttim yalnız yanında bakteriostatik su satın almadım. Türkiyede bunun alternatifi olarak serum fizyolojik önerildiğini gördüm ama insanlar diyor ki serum fizyolojik kullanılırsa ilaç 3-4 günde bozulur bu doğru mudur acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tam buna benzer bir konu açacaktım, açılmış zaten :) benim de önceden aldığım peptidlerden kalan son flakonları kullanacağım ama karışım suyu bitti. Satıcı eksik gönderdi ya da ben fazla karıştırmışım. Naısl tedarik edebilirim, en azından bu suyu eczaneden bulma şansım var mı? Aldığım şahıs benden farklı bi ilde ve sadece suyu için kargo yaptıramam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.517

Ben uzun zamandır Peptid kullanıyorum ve hep serum fizyolojik su ile sulandırıyorum. Dediğin gibi bir bozulma hiç yaşamadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fr0s1y    0
Askabar, 2 saat önce yazdı:

Ben uzun zamandır Peptid kullanıyorum ve hep serum fizyolojik su ile sulandırıyorum. Dediğin gibi bir bozulma hiç yaşamadım. 

Peki peptidle karıştırmadan önce serum fizyolojik suyu da gerekli soğukuğa (2-6 derece) arasına getirip buz dolabında öyle karıştırmak mantıklı mıdır?a

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.517
fr0s1y, 23 dakika önce yazdı:

Peki peptidle karıştırmadan önce serum fizyolojik suyu da gerekli soğukuğa (2-6 derece) arasına getirip buz dolabında öyle karıştırmak mantıklı mıdır?a

Tabi ki önce dolaba koyup sogutmak şart 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fr0s1y    0
Askabar, 21 dakika önce yazdı:

Tabi ki önce dolaba koyup sogutmak şart 

koyduğum ml'nin önemi var mıdır abartmadıkça mesela 10ml gibi, sonuçta 5mg var bende. çünkü geçmişte omnitrope yaparken insülin iğnesiyle hep 0.05ml kalıyordu boşta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.517
fr0s1y, 2 saat önce yazdı:

koyduğum ml'nin önemi var mıdır abartmadıkça mesela 10ml gibi, sonuçta 5mg var bende. çünkü geçmişte omnitrope yaparken insülin iğnesiyle hep 0.05ml kalıyordu boşta

Yani çok bir esprisi yok ama ben ne kadar az ml enjekte edersem o kadar iyi mantığındayım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xCurl, 6 saat önce yazdı:

Sağlık kabininden rica etseniz onlarda sulandiracaktir

Hocam normal kas içi enjektörle flakonlara su basıp karıştırmıştım önceki flakonları tüketmeden önce. sağlık kabinine ihtiyaç olan bi mevzu varsa bilmiyorum valla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    29
dips enjoyer, 4 dakika önce yazdı:

Hocam normal kas içi enjektörle flakonlara su basıp karıştırmıştım önceki flakonları tüketmeden önce. sağlık kabinine ihtiyaç olan bi mevzu varsa bilmiyorum valla

Bu attığım 1ml lik ampuller halinde geliyor barkod numarasıyla isteyebilirsin ürünü yoksa bile depodan getirtirler artık flakonlar pek kalmadı eczanelerde olanlar da hazır suyuyla geliyor ondan pek olmuyor eczanelerde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: fatandbroke
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaptığım araştırmalarda BPC-157’nin yan etkilerinin çok düşük, iyileştirici etkilerinin ise oldukça güçlü olduğunu gördüm. Daha önce hiç PED kullanmadığım için ilk döngümde bu ürünü diğer bileşiklerle karıştırmadan tek başına kullanarak etkilerini net bir şekilde gözlemlemenin doğru olacağına dair tavsiyeler alıyorum.
      Sizce BPC-157’yi yalnızca tek başına bir döngüde denemek mantıklı mı? Ayrıca PCT gerektirememesi de benim için önemli bir avantaj. Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
    • Yazan: berkay16
      Merhaba dostlar,
      Benim sağ kolumda karpal tünel sendromu başlangıcı var.
      Sizce Bpc+tb500 bu peptidler karpal tünele iyi gelebilir mi ? @Diver @SantoR @metinav
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: h4runx
      Merhaba,
      Koşarken dizimi sakatladım, sadece 5 gün Bpc 157 kullanma imkanım var, Günlük 2mg kullanacağım.
      Herhangi bir fayda görür müyüm? @SantoR  @Diver
    • Yazan: TheExecutioner
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yurt dışında bazı araştırmalar var bpc 157 nin erektil disfonksiyon üzerinde kullanıldığına dair. İçindeki aminoasitler orda ki ereksiyon kabiliyetinin artmasına sebep oluyor gibisinden bir yazı okudum sizce ne kadar doğrudur ? Deneyip fayda gören oldu mu ? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Titpep
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizlere bazı sorularım var:
      Bpc enjeksiyonu nereye yapılır? Herhangi bi kas içi yada yağ dokusu olur mu? Yoksa illa sakatlığın olduğu bölgedeki kas grubuna mı yapılmalıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.