Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

testis torsiyonu

Mix içeriğe sahip sarms kullanacağım! bu ürün penis+kemik ve kıllanma gelişimi konusunda bana yardımcı olur mu? veya zararları nelerdir?

Önerilen İletiler

Arkadaşlar selam,

19 yaşındayım erken başlayan yavaş ilerleyen ergenliğim var bu teşhisi sakal bıyık ses kalınlaşması ve penis gelişimi açısından kendim koydum ergenlikteki genel testosteron eksikliğinden ötürü yaşanıyor bu durum daha önce bir kutu lawless mk677 kullandım 25 mg kutuda yazdığına göre, ama etki aldım 2. Haftanın sonunda acıkma başlamıştı ve uyku kalitemde aşırı artış oldu ek olaraktan browridge ve elmacık kemiklerimde büyüme daha belirginleşme gözlemledim markadan memnun kaldım ve godzilla sipariş ettim daha başlamadım kullanmaya genel bir vitamin pct planı yaptım iki ay kullanacağım beraberinde 1200 nac libido düşüşü olursa 25 mg proviron ve göğüste hassasiyet olursa 4 günde bir 1 mg arimidex kullanacağım boy uzama plaklarım kapandı.

NOT:

Kürden sonra daa ashwagandha tonkgat ali çinko bakır ve kan tahliline göre 1-1.5 ay tamoksifen kullanacağım 

SORULARIM:

• Penis gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu?
  • Kemik gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu?
  • Kıl yapısı açısından faydası veya ekstrem zararı olur mu?

ÜRÜN GÖRSELİ:

84356D29-2CC1-4676-B6F5-D0E150D2EA94.thumb.jpeg.23a9b3f5d3795c2bcbe23be88a3c5263.jpeg

Tüm cevap veya öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak, 12 dakika önce yazdı:

Yazıda neredeyse mantıklı hiçbir şey yok.

Doğrusu nedir hocam düzeltir misiniz? Şuan test oranım referans içinde eskiden beslenme eksikliğim depresyon d vitamini eksikliği ve hareketsizlik vardı kısacası testesteron düşmanı herşeu ama şuan aşırı iyi ereksiyon kalitesi libido artışı kıllanma falan yaşıyorum sesimde baya kalınlaştı kendimce tedavi ettim muhtemelen eksiklikleri düzelterek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala, 7 dakika önce yazdı:

dostum semptomlar o kadar ciddiyse kendi kendine recete yazma iyi bir doktora gorun 

Ciddi bi semptom yok aslında hocam çevrenizde düşük testesteronlu görünen biraz feminen erkekler vardır ya öyleydim şuanda hareketliliğim arttı düzgün beslenmeye başladım düzeldim aşırı sağlık sorunum yok boyum uzun ama penisim bana göre kısaydı türkiye ortalamasına göre iyiydi erken başlayan geç ilerleyen ergenlik teşhisinide buna göre koydum aslında pek doğru değil biliyorum ama şuanda tam erkekliğimi hissetmeye başladım genelde toplumda pasif kalan biriydim baya zarganaydım kilo alınca biraz daha güç kuvvet yerine oturunca daha özgüvenli hissetmehe başladım

tarihinde testis torsiyonu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    36

Bu yaşlarda problem ettiğin şeyleri 30 sonrası ne hayatındaki ne sen aklına bile getirmeyeceksin :D Ama bu yaşlarda yok penis yok kıl yok sakal ergenlik tripleri tamamen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn, 46 dakika önce yazdı:

Bu yaşlarda problem ettiğin şeyleri 30 sonrası ne hayatındaki ne sen aklına bile getirmeyeceksin :D Ama bu yaşlarda yok penis yok kıl yok sakal ergenlik tripleri tamamen.

Hocam ben asıl olarak kütle koymak yağ yakmam için alacağım pct sonrası 3-4kg kas kütlesi korumak mümkünmüş ben hep progressive overload yapıyorum beslenme uyku düzgün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
densaxis    7

hicbirine faydasi olmaz ustune kendi dogal sistemini baskılayacaksın, karacigerini yoracaksin daha ne gibi yan etkiler bu sarmslar herkeste farkli farkli etkileri var.... ve tamoksifen kullanicam diyorsun tamoksifen igf1 i de baskilayacak 19 yasindayiz nerden baksan mantikli degil bence ve gidip arimidex falan da kullanicam diyorsun bence en bastan her seyi kafandan silip ya cok ciddili bir arastirma yapman lazim veya illa kullanicam diyorsan bu isi bilen birisinden destek almalisin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
densaxis, 15 dakika önce yazdı:

hicbirine faydasi olmaz ustune kendi dogal sistemini baskılayacaksın, karacigerini yoracaksin daha ne gibi yan etkiler bu sarmslar herkeste farkli farkli etkileri var.... ve tamoksifen kullanicam diyorsun tamoksifen igf1 i de baskilayacak 19 yasindayiz nerden baksan mantikli degil bence ve gidip arimidex falan da kullanicam diyorsun bence en bastan her seyi kafandan silip ya cok ciddili bir arastirma yapman lazim veya illa kullanicam diyorsan bu isi bilen birisinden destek almalisin 

Hocam arimidexi hassasyete göre ve tahlile göre kullanıcam 0.25mg düşük doz e2yi sıfırlamaz asıl sorum kütle koymak istiyorum gelişime çok aşırı zararı olur muydu aslında ama yanlış açıkladım sanırım ai tamoksifen aşırı bi baskılama yapmaz diyor ibutamoren zaten igd arttıracağı için bence çok referansı aşmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    220

Penis gelişimine faydası olmaz, kemik gelişimi için seneler boyu kullanmak gerekli kısa sürede olacak birşey değil, kıl gelişimi için androjenik hormonlar gerekli. Yaptığın planlama hedeflerin için baştan aşağı yanlış, kendi kendine teşhis koymak da yanlış. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 5 dakika önce yazdı:

Penis gelişimine faydası olmaz, kemik gelişimi için seneler boyu kullanmak gerekli kısa sürede olacak birşey değil, kıl gelişimi için androjenik hormonlar gerekli. Yaptığın planlama hedeflerin için baştan aşağı yanlış, kendi kendine teşhis koymak da yanlış. 

Ai aracılığında yaptım bu planlamayı herşeyi anlattım referans olmadığı için herhangi bir hocaya güvenemedim çünkü birçoğunun verdği bilgi ainin verdğini aşmıyacak ve daha öncesinde sarms satan bi ptden mk aldım boş hap çıktı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    220

Senin amacın yanlış anlamadıysam yüz olsun, vücut olsun genel olarak daha maskülen görünmek. Bunun yolu kas kütlesi kazanmak ve düşük yağ oranlarına sahip olmaktan geçer. İlaçlar bunları çok daha fazla geliştirir orası doğru ama sarmslar değil anabolikler yapar. Onlarda 1-2 kürle değil yine uzun yıllar kullanım sonucu yavaş yavaş artarak maskülen görüntü hem vücut hem yüz üzerinde ortaya çıkar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 15 dakika önce yazdı:

Senin amacın yanlış anlamadıysam yüz olsun, vücut olsun genel olarak daha maskülen görünmek. Bunun yolu kas kütlesi kazanmak ve düşük yağ oranlarına sahip olmaktan geçer. İlaçlar bunları çok daha fazla geliştirir orası doğru ama sarmslar değil anabolikler yapar. Onlarda 1-2 kürle değil yine uzun yıllar kullanım sonucu yavaş yavaş artarak maskülen görüntü hem vücut hem yüz üzerinde ortaya çıkar.

Hocam asıl hedef yaz ortasına kadar kütle koymak ama bunu geri dönülebilir bir şekilde (hormom)ve koruyabileceğim bir şekilde yapmak bu yüzden sarmlara yöneldim beni sarmlara iten bi diğer şeyde lawlessi kullanıp denemiş olmaktı aşırı uçuk fiyata sahip değil yüzüm anlamadığım bi şekilde maskülen zaten hedef kütle  şuanda 75 kiloyum 183üm 85 kilo cıvarına çıkmak istiyorum 2-2.5 ayda  çok imkansız bir hedef değil ama bunu temiz yapmak istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    667
testis torsiyonu, 8 saat önce yazdı:

SORULARIM:

• Penis gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu?
  • Kemik gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu?
  • Kıl yapısı açısından faydası veya ekstrem zararı olur mu?

Şimdi sırayla cevaplayayım elimden geldiğince, attığın şeyin orijinal olduğunu kabul ederek cevaplıyorum (yüksek ihtimal orijinal değil orası ayrı konu)

• Penis gelişimi olayı genel anlamda o bölgedeki yağ oranının düşmesi ve kan akışının artmasıyla alakalı bir durum. Nadir de olsa testosteron, trenbolon, HCG veya diğer steroidleri kullanıp penis boyunda ve kalınlığında kalıcı artış yaşayan kişiler var. SARMlar da vücuttaki kan dolaşımını arttırır. Bu da geçici olarak penis boyunda olumlu artış sağlar. Belli bir süre sonra testosteronu baskılayacağı için ve vücutta testosteron üretilmeyeceği için bu yarar zarara doğru kayar.
  • Aynı şekilde SARMlar kemik dokusu yoğunluğunu da arttırır. Ekstrem bir zararı yok.
  • SARMlar steroidler gibi kıllanmaya neden olmuyor. En azından olsa bile bir testosteron kadar olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    24

Sen androjenik etki arıyorsun ama sarmsların olayı minimum androjenik etki maks anabolik etki. Gelişiminde sorun olmasının bir sürü sebebi olabilir vücüdunda 5 alfa redüktaz enzimi az olabilir en basitinden testosteronunu 800+ olup çok erkeksi durmayabilirsin bunu etkileyen çok faktör var. Erektil disfonksiyon veya 10cm'nin altında bir penis boyun olmadığı sürece bir doktorun tedavi uygulayacağını sanmıyorum. Sakal çıkarmak için topikal minoksidil kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Sen androjenik etki arıyorsun ama sarmsların olayı minimum androjenik etki maks anabolik etki. Gelişiminde sorun olmasının bir sürü sebebi olabilir vücüdunda 5 alfa redüktaz enzimi az olabilir en basitinden testosteronunu 800+ olup çok erkeksi durmayabilirsin bunu etkileyen çok faktör var. Erektil disfonksiyon veya 10cm'nin altında bir penis boyun olmadığı sürece bir doktorun tedavi uygulayacağını sanmıyorum. Sakal çıkarmak için topikal minoksidil kullanabilirsin.

Öncelikle teşekkürler minoxidl dermaroller ile bir süre kullandım saç dökülmes vardı hafif onundurdurdu ama yeni saç çok aşırı çıkarmadı yüzümdeki sakal kendiliğindende hızlı uzuyordu pek değişen birşey olmadı ama uzunluğunu koruyor ve uzayan kıl koyu siyah değil dolayısıyla uzatınca çirkin bir görüntü oluyor penis boyu dediğinizin üstünde ama testesteron baskılanınca uzayacağı varsa bile uzaması durur mu o kafama takıldı penis boyu dht ile ilgisi de var rad140 yanına dht bazlı nirşey eklemeyi düşündüm proviron gibi

hectordoyle, 9 saat önce yazdı:

Şimdi sırayla cevaplayayım elimden geldiğince, attığın şeyin orijinal olduğunu kabul ederek cevaplıyorum (yüksek ihtimal orijinal değil orası ayrı konu)

• Penis gelişimi olayı genel anlamda o bölgedeki yağ oranının düşmesi ve kan akışının artmasıyla alakalı bir durum. Nadir de olsa testosteron, trenbolon, HCG veya diğer steroidleri kullanıp penis boyunda ve kalınlığında kalıcı artış yaşayan kişiler var. SARMlar da vücuttaki kan dolaşımını arttırır. Bu da geçici olarak penis boyunda olumlu artış sağlar. Belli bir süre sonra testosteronu baskılayacağı için ve vücutta testosteron üretilmeyeceği için bu yarar zarara doğru kayar.
  • Aynı şekilde SARMlar kemik dokusu yoğunluğunu da arttırır. Ekstrem bir zararı yok.
  • SARMlar steroidler gibi kıllanmaya neden olmuyor. En azından olsa bile bir testosteron kadar olmaz.

Teşekkürler hocam bu yardımcı oldu peki penis boyunun kendiliğinden uzayacağı varsa bile t baskılanınca uzaması durur mu ? Rad 140 ve ligandrol var mix içeriğinde gün aşırı 25 mg proviron eklesem mantıklı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dengeli14
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      İlaç kullandığım dönemlerde kaval kemiğinin orasında 10 dakikadan fazla yürüdüğümde felaket bir ağrı oluşuyor mecbur bir yerde 2-3 dakika dinlenip yoluma devam etmek zorunda kalıyorum. İlacı bıraktığımda ise yaklaşık 3 hafta sonra falan düzeliyor ağrı falan kalmıyor. Şuan sadece testo alıyorum yaklaşık 3 haftadır tekrardan ağrı başladı ayağımda.
      GEÇMİŞTE KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol Bu sizde de oluyor mu acaba? 
    • Yazan: roper2001
      4 yillik bi iliskim varda Simdilerde Hatun Boy ile sıkıntı yapmaya başladı Tip da herhangi bir tedavi yöntemi varmi eczaneden alabileceğim yada çok ameliyat olmak istemem ama uygun fiyatlı bir doktor filan ne gibi yol izlemiyleyim yani ortalama bir boy şuanda sukur
    • Yazan: Badid4646
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürdeyim ve  ameliyat sorunu ile karşılaştım önümüzde ki haftaya ameliyat tarihi verildi sizce olmalımıyım çok büyük birşey değil ama fakat bilgisi olan arkadaşların yardımcı olursa sevinirim.
      Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: kreaks
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron enanthate 500 mg Boldenon 400 mg Küründeyim e2m düşük, bacağımı geçenlerde almıştım ama alışık olduğum şekilde uzamıyor kıllar ve yer yer uzamış yer yer kısalar sebebi ne olabilir? Kemer üstü lazer yaptırıyorum da alakasızdır muhtemelen.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: diorr
      Merhaba,
      Geçen ay ayağımın üzerine 20kg'lık bir dumbell düşürdüm ve tarak kemiğimi çatlattım sonuç olarak 1 ay boyunca spordan uzak kaldım ve doğal olarak bir miktar kas erimesi yaşadım ancak en büyük sıkıntı ayak bilek kemiğimin incelmesi ve güçsüzleşmesi oldu şuanda bilek kemiğimin ağırlığa tahammül edememesinden ötürü yürümekte zorluk çekiyorum herhangi bir steroid/sarm/vb bana yardımcı olabilir mi ? Diğer tavsiyelere de açığım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.