-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Mix içeriğe sahip sarms kullanacağım! bu ürün penis+kemik ve kıllanma gelişimi konusunda bana yardımcı olur mu? veya zararları nelerdir?
Oluşturan:
testis torsiyonu, in Sarm Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: khantheros
Arkadaşlar steroid kullanımının penis boyuna olumlu olumsuz etkisi varmıdır ?
var olan genişlil ve uzunluğunu büyütebilme şansımız varmıdır ? Varsa ne ile ?
gh kullanımının etkisi olur mu ?
-
Yazan: hexxc
Bu forumu bulana kadar birkaç kişiyle konuştum ve güvenemedim birisi tablet olarak bir mix ve cardarin diğeri ise Probexx isimli bir firmanın damla halinde satılan monster mix'ini yazdı. Damla mix şu şekilde Yk 11= 10mg rad 140= 9mg mk 677= 10mg ıgf 1= 1mg. Daha önce bir kür veya sarms geçmişim yok bunlar iyi midir, böyle şeyler yapılıyor mu?
-
Yazan: Blasterjaxx
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi mix sarmslar hakkında ne düşünüyorsunuz bütçe dostu olarak görüyorum bir kaç farklı sarms’ı tek bir şişede sunuyor. Bu aralar karşıma özellikle İnstagramda Saiztech marka Monster mix cut mix ürünleri çıkıyor karşıma ve güzel çalıştığını gösteren müşteri geri dönüşleri var. Acaba gerçekten söylenildiği gibi içerikleri gerçek sarms mıdır yoksa araya danabol falan sıkıştırılmış mıdır merak etmiyor değilim.
-
Yazan: dengeli14
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
İlaç kullandığım dönemlerde kaval kemiğinin orasında 10 dakikadan fazla yürüdüğümde felaket bir ağrı oluşuyor mecbur bir yerde 2-3 dakika dinlenip yoluma devam etmek zorunda kalıyorum. İlacı bıraktığımda ise yaklaşık 3 hafta sonra falan düzeliyor ağrı falan kalmıyor. Şuan sadece testo alıyorum yaklaşık 3 haftadır tekrardan ağrı başladı ayağımda.
GEÇMİŞTE KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol Bu sizde de oluyor mu acaba?
-