-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Mix içeriğe sahip sarms kullanacağım! bu ürün penis+kemik ve kıllanma gelişimi konusunda bana yardımcı olur mu? veya zararları nelerdir?
Oluşturan:
testis torsiyonu, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dengeli14
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
İlaç kullandığım dönemlerde kaval kemiğinin orasında 10 dakikadan fazla yürüdüğümde felaket bir ağrı oluşuyor mecbur bir yerde 2-3 dakika dinlenip yoluma devam etmek zorunda kalıyorum. İlacı bıraktığımda ise yaklaşık 3 hafta sonra falan düzeliyor ağrı falan kalmıyor. Şuan sadece testo alıyorum yaklaşık 3 haftadır tekrardan ağrı başladı ayağımda.
GEÇMİŞTE KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol Bu sizde de oluyor mu acaba?
-
Yazan: roper2001
4 yillik bi iliskim varda Simdilerde Hatun Boy ile sıkıntı yapmaya başladı Tip da herhangi bir tedavi yöntemi varmi eczaneden alabileceğim yada çok ameliyat olmak istemem ama uygun fiyatlı bir doktor filan ne gibi yol izlemiyleyim yani ortalama bir boy şuanda sukur
-
Yazan: Badid4646
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürdeyim ve ameliyat sorunu ile karşılaştım önümüzde ki haftaya ameliyat tarihi verildi sizce olmalımıyım çok büyük birşey değil ama fakat bilgisi olan arkadaşların yardımcı olursa sevinirim.
Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kreaks
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron enanthate 500 mg Boldenon 400 mg Küründeyim e2m düşük, bacağımı geçenlerde almıştım ama alışık olduğum şekilde uzamıyor kıllar ve yer yer uzamış yer yer kısalar sebebi ne olabilir? Kemer üstü lazer yaptırıyorum da alakasızdır muhtemelen.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: diorr
Merhaba,
Geçen ay ayağımın üzerine 20kg'lık bir dumbell düşürdüm ve tarak kemiğimi çatlattım sonuç olarak 1 ay boyunca spordan uzak kaldım ve doğal olarak bir miktar kas erimesi yaşadım ancak en büyük sıkıntı ayak bilek kemiğimin incelmesi ve güçsüzleşmesi oldu şuanda bilek kemiğimin ağırlığa tahammül edememesinden ötürü yürümekte zorluk çekiyorum herhangi bir steroid/sarm/vb bana yardımcı olabilir mi ? Diğer tavsiyelere de açığım.
-