Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

omery

Kürde jinekomasti ameliyetı hk.

Önerilen İletiler

omery    0

Merhabalar 2.kürümdeydim lakin sonlara doğru jinekomastim cok belirginleşti bu durum beni rahatsız etti ve ameliyat düşünüyorum bu yüzden pct yaptım bitti denebilir.Ama jino ameliyatıma kafadan 1 2 ay var diyebiliriz bu yüzden kürede girmeyi düşünüyorum acaba kürdeyken ameliyatta kan değerlerinden sıkıntı olurmu ona göre doğal kalayım bide ameliyst olunca belli bi kaç hafta idmanda atamıyacağım bu yüzden ne önerirsiniz küre girmelimiyim yoksa gerek yokmudur şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Trenx    86

Geçmiş olsun, şu iki aya da kür sıkıştırmayı düşünüyorsan ameliyattan sonra da kesin küre gireceksin :D  jinekomasti oluşumuna hangi kür neden oldu? E2 ve prolaktini kontrol altında tutabilmeyi öğrendin mi? Ameliyat oldunca dikkat etmezsen tekrar aynı sıkıntıları yaşarsın haberin olsun. 2 aylık süreçte kür falan düşünme ne ara PCT yapacaksın hiç gerek yok. Belki E2 yükselecek yan etki yaşayacaksın takip edemeyeceksin ameliyat boşa çıkacak. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tatik    10

Kan değerleri hakkında birşey söyleyemem ama daha önce 3 ameliyat geçirdim ( bademcik, burun, apandist) . Ameliyattan sonra bir kaç hafta düzgün beslenemiuyorsun ve sürekli bir uyku hali, yorgunluk oluyor sanırım narkoz kaynaklı. Ameliyatın ve dikişlerin durumuna göre 2 hafta belkide 6 aya yakın(apandisit ameliyatımda böyle olmuştu. İç dikişler geç iyleşiyormuş) spordan uzak durmanı isteyecekler. 

Eski pct ve ameliyat günlerimi aklıma getirince kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü pct dönemi ister istemez bi depresiflik oluyor vücudun küçüldüğünü görünce bile canın sıkılıyor 😅 bunun üstüne ameliyat sonrası beslenme sporsuzluk eklenince kaybın artabilir bu senin canını daha çok sıkmaya başlar.

Bence hormonlarla fazla oynama 1-2 ay sabret ameliyata temiz gir. Ameliyat dönemi ve çok pct aynı ana denk getirmek çok zorlayabilir 

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Adilskywalker
      Herkese merhaba,
      8 aydır hiç bir madde kullanmıyorum fakat son 2 aydır jinekomasti oluştu, kan değerlerimi aşağıda paylaşacağım bilgi sahibi olan büyüklerim yardımcı olursa çok sevinirim, ürolog anormallik yok diyor elbette ben endokrine de çıkacağım. Bozuk olan değerler için fakat son 2 ayda olması en ufak beze yokken ilginç geldi.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
       
    • Yazan: RoCco
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      57 Kilodan 68 kiloya çıktım 5-6 Ay Gibi Bir sürede yağ mı Yoksa jinekomasti mi yardımcı olur musunuz ?
      ÖRNEK FOTOĞRAFLAR:
          
    • Yazan: guneyysimsek
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben define kürü yaptım ve ilaçları kestim.
      KÜR İÇERİĞİM: (3 AY)
      Testosteron Propionate Masteron Npp Göğüs uçlarımda fena kaşıntı var 3 haftadır 2 günde 1 arimidex alıyorum. Hala geçmedi ama sizce neden?
    • Yazan: Dokies
      Merhaba Arkadaşlar Bunda 3 gun once hastanye gittim hormon testi istedim jinekomasti için butun hormon seviyesi normal cıktı sadece vücudda östrojen seviyesi biraz yuksekimiş bundan dolayı hocadan novaldex istedim 20 mg 1 kutu yazdı 1. evrede jinekomastim bazı yabancı formlarda gordugum kadarı ile letrozol ile baya geciren olmus bunun hakkında bi fikri olan biri varmı doktor ameliyat ile tedavisi mumkun diyor bende oyle biliyorum, boşa paramı sizce alıp denemeye değermi yasım 18 150 tl civarı bi kutusu param kıstılı bilen kullan duyan hocarım yardım edebilirmi.
    • Yazan: Erencanns
      Total testom 220 cikti
      Ostrojenim 2 kat fazla 70 cikti
      1.5 senedir araliksiz spor yapiyorum jinekomastim var cinsel istegim az mutsuzum gelisemedigim icin ozguvenim yerlerde yanimdaki insanlar 1.5 sene araliksiz spor yapiyorum  deyince fizigime bakinca dalga geciyorlar piskolejim dahada bozuluyor memelerim gobegimdeki yaglar hic gitmedi en baba diyeti yaptim en baba sporu yaptim ve yapiyorumda hala yapiorum mesela en son bugun yaptim beslenmem bile munkemmel ama 1.5 senedir eksik olan birsey var oda testom ve ostrojenim yani artik steroid kullanmayi dusunuyorum.
      Diceksinizki doktora git urolojiye gittim teston normal biseyin yok dedi yolladi dahiliye gittim teston normal biseyin yok dedi endokrine gittim bayram diye doktor yoktu alanyada ozel hastanelerde endokrin yok yani alanyada sadecr 1 mi 2 tane doktor var ve siralar bana gelmeden doluyor yani calistigom icin %0 gitme ihtiimalim var. Simdi ben sustanon kullansam haftada 2 defa yada nebido kullansam yani kullansam bu steroidi kur sonu pct yapsam simdiki total testom 200 se kurden sonra 100 belki 150 olucak var olan kasimda pisikolejimde testomda mahvolucak hani bildiginiz ndokrin varaa uzaktan yardim olabilicek parasi neyse veriyim o durumda aciz bir durumdayim yada bana burda yardimci olabilicek gercskten bilgileri hocalarim varsa cok sevinirim sizin bana yarariniz buyuk olur ama benim size en fazla yararim dualarim olur.
      Hayirli gunler aktifim bu konuyu duzenli takip edecegim forumda zaten duzenli takip ediyorum sadece yeni uye oldum o kadar
          

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×