Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bunuyazanTosun

Bizim ürünler neden etkisiz ? ithal supplementler neden bu kadar iyi ?

Önerilen İletiler

Selam değerli dostlarım. Ülkemizde ki şuan mevcut  olan tüm pre warkoutları, burnerları denedim diyebilirim.Hiçbiri  beni tatmin etmedi.(Bavul ticareti ile gelen ithalleri hiç denemedim)

-Polonyadan-pre warkout  Amerikadan-burner  geçti elime. Bu 2 ürün arabaysa bizde ki ürünler bisiklet bile değil o derece fark hissettim kesinlikle psikolojik değil.

Farkın sebebi sizce  nedir ? Gerçekten çok merak ediyorum ? Ya hammadde kalitemiz düşük yada formülasyon da bir problem var.

-Bu 2 ürün de Yasaklı madde içermiyordu bizzat kendi ülkelerinden alınmıştı, bir internet sitesinden almadım %100 orjinal yani.Etiket İçerikleri hemen hemen aynı bizdekilerle ama etkiler kesinlikle aynı değil... Fiyatlar bile neredeyse aynı ama etki aynı değil.

-Bu 2 ürünün tadını aldım ya  bir daha supplement almayı düşünüyorum, bavul ticareti ile geldiği söylenen ithal ürünlere de güvenemiyorum galiba artık supplement kullanmayacağım.

İran'a gitmiştim oradaki supplementleri de beğenmedim.Bulgaristanda ki  aswahangayı beğenmiştim. Başka da çok tecrübem yok ama eskiden ülkemizde çok daha kaliteliydi buna %100 eminim, hafızam yanılmaz.

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bazı uluslararası takviyelerin türkiye'de satılan versiyonlarının içerikleri yurtdışındaki versiyonlardan farklı. bu değişikliklerin başlıca nedeni, türkiye’deki tarım ve orman bakanlığı'nın 4-5 sene önce uygulamaya koyduğu kısıtlamalardan kaynaklanıyor. örneğin pre workoutların içeriğindeki citrulline miktarı ülkemizde maksimum 1 gram olarak belirlenmiş ve bunun üzerine çıkılamıyor. citrulline malatı ayrı da alsanız üzerinde 1 servis olarak 1 gram yazar. oysa olması gereken 6-8 gr civarıdır.
türkiye'de satılan animal pak ürünü ile amerika'da satılan arasında çok belirgin içerik farkları var. aynı üretici bakanlık kısıtlamaları nedeni ile iburada sattığı ürünün içeriğini düşürmek zorunda kalıyor.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    50

ve aleykumun selam, üstadım benım düşüncem ülkedeki herşeyde böyle. Burda yediğin bir yiyecek içecek kesinlikle yurt dışındaki gibi değil. Gerekse kullandığımız ilaçlar gerekse kullandığım ekstralar kesinlikle diğer ülkeler gibi değil. Ülkemizde sürekli bi hammadden kısıtlama, ücret olarak fahişlik var. Kısa ve net olarak diyebilirim ki; İsviçre Fiyatına Hindistanda Yaşıyoruz.

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    26

Kesinlikle öyle, benim de bir kere ürün getirme imkanım oldu. Özellikle eaa, whey gibi ürünlerde ciddi fark var. İçmeseniz  bile tozun dokusundan, yapısından bile hammadde kalitesi anlaşılıyor abartısız

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    430

Bu mevzu Türkiye'de a dan z ye bütün sektörlerde aynıdır en basit örnek heinz ketçapları made in turkey yazılı olanları file markette hollandadan gelen heinz ketçabıyla kıyasladım tadı, rengi dokusu, kokusu her şeyi çok ama çok farklıydı

bir kaç firma var kaliteli hammadde kullanan hiq, nutrade(preleri) aklıma gelen yerli markalar

tarihinde EmreGundi tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    133

Türkiyede gümrük yasaklarından en fazla faydalanan sektörlerden biri takviye şirketleri. Maalesef böyle. Sağlıği koruyolar diye reçetesiz takviye sokmayıp sağlığımızı daha fazla tehlikeye atıyolar.

Screenshot_20250604_124010_X.jpg

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnold ciwardanegezer, 7 saat önce yazdı:

bazı uluslararası takviyelerin türkiye'de satılan versiyonlarının içerikleri yurtdışındaki versiyonlardan farklı. bu değişikliklerin başlıca nedeni, türkiye’deki tarım ve orman bakanlığı'nın 4-5 sene önce uygulamaya koyduğu kısıtlamalardan kaynaklanıyor. örneğin pre workoutların içeriğindeki citrulline miktarı ülkemizde maksimum 1 gram olarak belirlenmiş ve bunun üzerine çıkılamıyor. citrulline malatı ayrı da alsanız üzerinde 1 servis olarak 1 gram yazar. oysa olması gereken 6-8 gr civarıdır.
türkiye'de satılan animal pak ürünü ile amerika'da satılan arasında çok belirgin içerik farkları var. aynı üretici bakanlık kısıtlamaları nedeni ile iburada sattığı ürünün içeriğini düşürmek zorunda kalıyor.

Dediğiniz önemli ama farklı bir şey.

Türkiye'de ki = 200mg kafein+200mg yeşil çay+5 mg kırmızı biber

Yurtdışı=200mg kafein+200mg yeşil çay+5 mg kırmızı biber

İçerikler böyle %95 aynı  ben kalkıpta içinde yohimbine+efedrin+dmaa içeren ürünleri bizim ürünlerle kıyaslamadım ki. İçerik aynı fiyat aynı her şey aynı ama etkiye gelince müthiş fark var öyle böyle değil.

bloodiamond, 6 saat önce yazdı:

Kesinlikle öyle, benim de bir kere ürün getirme imkanım oldu. Özellikle eaa, whey gibi ürünlerde ciddi fark var. İçmeseniz  bile tozun dokusundan, yapısından bile hammadde kalitesi anlaşılıyor abartısız

Ben onları denemedim ama 10 yıl önce MHP markasının whey proteini ülkemiz de vardı. İçerik kötüydü ama ömrümde bir daha bu kadar lezzetli bir çikolata aroması denk gelmedi gerçekten aroma bile aşırı fark ediyor. Bizim normal şekerli  sıcak çikolata tozları varya onlardan  daha lezzetliydi. 100 Gr da 56gr proteini vardı ama.

EmreGundi, 6 saat önce yazdı:

Bu mevzu Türkiye'de a dan z ye bütün sektörlerde aynıdır en basit örnek heinz ketçapları made in turkey yazılı olanları file markette hollandadan gelen heinz ketçabıyla kıyasladım tadı, rengi dokusu, kokusu her şeyi çok ama çok farklıydı

bir kaç firma var kaliteli hammadde kullanan hiq, nutrade(preleri) aklıma gelen yerli markalar

Hocam ama bakın ordaki ketçapın domates püresi sallıyorum %90 bizde %40 tabiki de fark olucak. Ama benim dediğim ürünlerin etiketleri hemen hemen aynı. İki üründe de uyarıcı olarak 200mg kafein var ama biri uçuruyor, diğeri 0 etki.

Hammadde kalitesi ve en önemlisi bence formülasyon. Ben ülkemde hepsini denedim hiçbiri elime geçen ithaller gibi değildi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.