Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trenbolonavcısı

Kür içi libido, halsizlik, duygusallık ve özgüven eksiliği sorunları yaşıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

ArdaKarakurt    32
trenbolonavcısı, 20 dakika önce yazdı:

ustam pct yaptim ama sistem acılmadı o yüzden tekrardan küre girdim ve hayatıma ilaçlarla devam etmek mecburi gibi bişey oldu fakat ilaç kullanmama rağmen vücudun kullanmaması garip yoksa bende pct yapıp kurtulmak istiyorum ama sistem acılmıyor daha öncesindede böyle sorunlarım vardı çocuklukta testosteronla ilgili 

Kanka sistem açılmıyor olayını ben defalarca yaşadım. İnan seninle aynı sorunları yaşadım. Peki ne yaptım nasıl iyileştim. Önce hiç bişi kullanmadım 4 hafta sonunda gittim en düşük degerlerimle bir test yaptırdım. Sonra pct uyguladım pct içinde testleri yaptırdım. Örnek choriomon 5000 tek seferde vurdum 1 gün sonra test. Orallara başlamadan önce test oralları kullanırken test ve orallar bittikten 1 ay sonra test yaptırdım. Sonuç peki ne oldu dersen benim fsh oralları kullanırken 10’lu seviyelere kadar çıktı ama her ne olursa olsun tekrar 0.4’lere tekrar düştü. Kendimi kısıt kaldım diye psikolojik olarak yedim bitirdim günlerce belki ağladım depresyondan çıkamadım. Sonra gittim bu kadar psikolojim yerlerdeyken sperm testi yaptırdım. Doktor birazcık sperm kaliten kötü ve sayı olarak az ama şuanda bile gayet iyisin çocuğun olur eger eşinle hemen çocuk yapmak istiyorsan günaşırı 50 mg klomen al 40 gün yeterli olur dedi. İnan yüreğime su serpildi. Benim doğuştanmı bilmiyorum fsh hep kapalı son 10 yıldır ama sperm üretimim çok iyi. 6 aydır kürdeyim ortalama haftalık 1-2 gr arası ilaç aldım şuanda bile her sabah ereksiyonlarımla uyanıyorum. Sana en büyük tavsiyem benim yaptıgım gibi bir protokölmyap kendi vücudunu tanı sonra seni hiç bir şey korkutamaz geçmiş olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ArdaKarakurt, 2 saat önce yazdı:

Kanka sistem açılmıyor olayını ben defalarca yaşadım. İnan seninle aynı sorunları yaşadım. Peki ne yaptım nasıl iyileştim. Önce hiç bişi kullanmadım 4 hafta sonunda gittim en düşük degerlerimle bir test yaptırdım. Sonra pct uyguladım pct içinde testleri yaptırdım. Örnek choriomon 5000 tek seferde vurdum 1 gün sonra test. Orallara başlamadan önce test oralları kullanırken test ve orallar bittikten 1 ay sonra test yaptırdım. Sonuç peki ne oldu dersen benim fsh oralları kullanırken 10’lu seviyelere kadar çıktı ama her ne olursa olsun tekrar 0.4’lere tekrar düştü. Kendimi kısıt kaldım diye psikolojik olarak yedim bitirdim günlerce belki ağladım depresyondan çıkamadım. Sonra gittim bu kadar psikolojim yerlerdeyken sperm testi yaptırdım. Doktor birazcık sperm kaliten kötü ve sayı olarak az ama şuanda bile gayet iyisin çocuğun olur eger eşinle hemen çocuk yapmak istiyorsan günaşırı 50 mg klomen al 40 gün yeterli olur dedi. İnan yüreğime su serpildi. Benim doğuştanmı bilmiyorum fsh hep kapalı son 10 yıldır ama sperm üretimim çok iyi. 6 aydır kürdeyim ortalama haftalık 1-2 gr arası ilaç aldım şuanda bile her sabah ereksiyonlarımla uyanıyorum. Sana en büyük tavsiyem benim yaptıgım gibi bir protokölmyap kendi vücudunu tanı sonra seni hiç bir şey korkutamaz geçmiş olsun.

hocam daha önce actığım konuda var pct yaptım ama sistem acılmıyor klomenden tut ovitrelle pregnyl kullanmadığım şey kalmadı sıkıntı yok ben ilaçla devam etmek istiyorum ama sorunum şu vurduğum ilaç vücuduma zerk etmiyor tek derdim o kullanmaktan cekinmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
trenbolonavcısı, 2 saat önce yazdı:

hocam daha önce actığım konuda var pct yaptım ama sistem acılmıyor klomenden tut ovitrelle pregnyl kullanmadığım şey kalmadı sıkıntı yok ben ilaçla devam etmek istiyorum ama sorunum şu vurduğum ilaç vücuduma zerk etmiyor tek derdim o kullanmaktan cekinmiyorum

Kullandıgın ilacı değiştir ayrıca reseptörler çok dolu olduğu için iyi tepki almıyodabilirsin. 150-200 testo ile 3-4 ay git sonra tekrar kürüne başla. Full dht kürü denemeni öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şuan düşüklüğünün tüm yan etkilerini yaşıyorum kürde.

• Dhea-s çok fazla bu hormonla ilgili bilgi yok ama uzun süreli kürlerde bu değer düşüyor veya baskılanıyor mu?
  • Dhea takviyesini kullansam yararı olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kafkasli    8

Merhaba arkadaşlar, selamlar. (tekrardan)

• Clomid kullanmadan pct yapabilir miyim?
  • Bu seviyeler için bu hasarı göze almaya değer mi yada fikirleriniz neler?

NOT:

Göz ve beyindeki östrojen reseptorlerini bloke ediyormuş , zaten doğal testosteronum 350 civarında, östrojenimde 22 civarında lh seviyem 1.7 civarında düşük olduğu için seviyeler yerine hızlı gelir tahminimce hcg de kullandım zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yapılır. Nolvadex mono therapy yapabilirsin. Yada Enclomiphene mono therapy yapabilirsin. 

clomid = Enclomiphene + Zuclomiphene

clomid’in Pct’de senin işine yarayan kısmı Enclomiphene ve Zuclomiphene ihtiyacın yok. Clomid olarak alınca ciddi yan etkileri var. 

Enclomiphene mono therapy yani tek başına Enclomiphene kullanmak son araştırmalarsa harika sonuçlar veriyor. Üstelik clomid’in yan etkilerinden kurtuluyorsun. Aynı şekilde Nolvadex mono therapy de Nolvadex + Clomid ikilisi ile aynı derecede başarı gösteriyor. 
son dönem araştırmaları clomid’in amacını sorguluyor zaten. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40
trenbolonavcısı, 25.08.2025 - 22:34 yazdı:

Şuan düşüklüğünün tüm yan etkilerini yaşıyorum kürde.

• Dhea-s çok fazla bu hormonla ilgili bilgi yok ama uzun süreli kürlerde bu değer düşüyor veya baskılanıyor mu?
  • Dhea takviyesini kullansam yararı olur mu?

Dostum son durum nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.