Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trenbolonavcısı

Kür içi libido, halsizlik, duygusallık ve özgüven eksiliği sorunları yaşıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Herkese iyi forumlar Arkadaşlar,

Öncesinde tren,deca,gh kürleri yapmış biri olarak şuan sadece Haftalık Pazartesi günleri 100mg Testo Cyp kullanıyorum ama 4 aydır birkaç problem yaşıyorum.

YAŞADIĞIM PROBLEMLER:

• Hiç libidom yok.
  • 1.5 haftada bir ereksiyon oluyorum.
  • Kadın gibi sürekli duygusalım.
  • Özgüvenim yok.
  • Çok basit şeylerde bile çok kaygılı ve endişeleniyorum.
  • Sürekli karamsar ve kafamın içinde bomboş bir doluluk var gibi.

SORULARIM:

• Sizce bunların sebebi ne olabilir?
  • Ve sadece 100mg only testodan bu kadar testosteron oranı çıkması normal midir?

NOT:

• Sanki vücutta hiç testo yokmuş gibi hissediyorum kan tahlilim ektedir.
  • Marka Oxygen Labs

KAN TESTİ SONUCUM:

IMG_0940.thumb.jpeg.5496270a14879b1b36c24d37090d68b3.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    226

Merhaba,

• Kürden önce ki doğal sonuçların var mı?
  • En son yaptığın kür neydi?
  • Dozajlar, ilaçlar vb. Kürden sonra PCT mi yaptın?
  • Yoksa cruise mi geçtin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 52 dakika önce yazdı:

Merhaba,

• Kürden önce ki doğal sonuçların var mı?
  • En son yaptığın kür neydi?
  • Dozajlar, ilaçlar vb. Kürden sonra PCT mi yaptın?
  • Yoksa cruise mi geçtin?

En son günlük 4iu Gh Testo 600 Masteron 300 yaptım. Cruise geçtim. Doğal sonuçlarda bunlar baya düşük 21 yaşında bir genç için

IMG_0943.jpeg IMG_0942.jpeg IMG_0941.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226

Önceki küründe DHT seviyesi yüksemiş şuan 100mg test aldığın için normal olarak daha düşüktür bundan kaynaklı olabilir. DHT testi yaptır veyahut 100mg proviron/100mg masteron ekleyerek sürece bir bak. Libido ve psikolojide etkili oluyor mu. Bulabilirsen proviron öneririm daha hızlı etki eder. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    41

progesteron baktırdınız mı?

deluxes, 9 dakika önce yazdı:

Önceki küründe DHT seviyesi yüksemiş şuan 100mg test aldığın için normal olarak daha düşüktür bundan kaynaklı olabilir. DHT testi yaptır veyahut 100mg proviron/100mg masteron ekleyerek sürece bir bak. Libido ve psikolojide etkili oluyor mu. Bulabilirsen proviron öneririm daha hızlı etki eder. 

hocam priviron artık reçeteledirildi bulması hayli bir zor. eczanenin eskiden almış olması gerekiyor. stokta varsa ancak o şekilde veriyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 9 dakika önce yazdı:

hocam proviron var elimde bi deniyeyim geri dönüş yapacağım Dht testi ne oluyor onuda yaptırabilirim 

kisetet55, 7 dakika önce yazdı:

yok hocam baktırmadım ama baktırayım yarın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
trenbolonavcısı, 37 dakika önce yazdı:

hocam proviron var elimde bi deniyeyim geri dönüş yapacağım Dht testi ne oluyor onuda yaptırabilirim 

yok hocam baktırmadım ama baktırayım yarın

DHT (Dihidrotestosteron) Özelde yaptırman gerekli devlet yapmıyor. Elinde varsa proviron kullan bir test et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    52
deluxes, 12 saat önce yazdı:

DHT (Dihidrotestosteron) Özelde yaptırman gerekli devlet yapmıyor. Elinde varsa proviron kullan bir test et. 

hocam bu bahsedilen problemler provironla iyi gelir mi dersiniz? Yoksa provironu başka bi sebepten mi gerek gördünüz? Teşekkürler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
Komutan, 31 dakika önce yazdı:

hocam bu bahsedilen problemler provironla iyi gelir mi dersiniz? Yoksa provironu başka bi sebepten mi gerek gördünüz? Teşekkürler.

Kan testine göre sonuçları normal bir problem olmaması gerekiyor. Progesteronda bir problem yoksa. Varsa bile proviron da çözer. Proviron DHT türevi olduğu için libidoyu arttıracaktır. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55, 16 saat önce yazdı:

hocam priviron artık reçeteledirildi bulması hayli bir zor. eczanenin eskiden almış olması gerekiyor. stokta varsa ancak o şekilde veriyor.

hocam progesteron sonucum cıktı önceki yıllara göre düşüş yaşanmış ama bu sebepten ötürümü bu yan etkileri yaşıyorum bilemedim

IMG_0945.png

deluxes, 3 saat önce yazdı:

Kan testine göre sonuçları normal bir problem olmaması gerekiyor. Progesteronda bir problem yoksa. Varsa bile proviron da çözer. Proviron DHT türevi olduğu için libidoyu arttıracaktır. 

hocam provironda kullanımında herhangi bir şey değişmedi acaba progestan mı kullansam biraz düşük cıkmış sonuç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
trenbolonavcısı, 7 dakika önce yazdı:

hocam provironda kullanımında herhangi bir şey değişmedi acaba progestan mı kullansam biraz düşük cıkmış sonuç

1 Hafta kullan provrionu hemen nasıl etki alacan 1 günde :D Progeston hakkında bilgim yok fakat bu progesteron değerine kullanamana gerek olduğunu düşünmüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 3 saat önce yazdı:

1 Hafta kullan provrionu hemen nasıl etki alacan 1 günde :D Progeston hakkında bilgim yok fakat bu progesteron değerine kullanamana gerek olduğunu düşünmüyorum. 

hocam geçmiştede kullanmıstım bi etki alamamıştım şimdi tekrardan bi kullanıyım dedim ama sıfır etki birazda bu durumda hafıza problemleri oluyor 

kisetet55, 19 saat önce yazdı:

hocam progesteron sonucunu değerlendirme imkanınız varmı ideal veya düşük düşükse cektiğim durumlar bundan kaynaklıysa problemi nasıl cözebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    41
trenbolonavcısı, 04.06.2025 - 14:03 yazdı:

hocam geçmiştede kullanmıstım bi etki alamamıştım şimdi tekrardan bi kullanıyım dedim ama sıfır etki birazda bu durumda hafıza problemleri oluyor 

hocam progesteron sonucunu değerlendirme imkanınız varmı ideal veya düşük düşükse cektiğim durumlar bundan kaynaklıysa problemi nasıl cözebilirim

Değer normal günlük 100 mg priviron al 3 hafta sonra tekrar bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 4.06.2025 - 13:55 yazdı:

hocam birde bi arkadaşımız östrojen düşük armidex'i kes biraz yükselsin sorun düzelir dedi ama olabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
trenbolonavcısı, 18 dakika önce yazdı:

hocam birde bi arkadaşımız östrojen düşük armidex'i kes biraz yükselsin sorun düzelir dedi ama olabilir mi

Arimidex kullandığını başta belirtseydin keşke. Ne kadar alıyorsun Arimidex birde neden aldın cruise yaparken ostrojen yüksek miydi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, Şimdi yazdı:

Arimidex kullandığını başta belirtseydin keşke. Ne kadar alıyorsun Arimidex birde neden aldın cruise yaparken ostrojen yüksek miydi?

hocam enjeksiyon günü 1 tablet armidex alıyorum. Haftada 1 enjeksiyon 1 tablet armidex şeklinde

hocam armidex'i ben göğüs hassasiyeti oluyor o yüzden kullanıyorum komple kesiyim mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
trenbolonavcısı, 18 dakika önce yazdı:

hocam enjeksiyon günü 1 tablet armidex alıyorum. Haftada 1 enjeksiyon 1 tablet armidex şeklinde

hocam armidex'i ben göğüs hassasiyeti oluyor o yüzden kullanıyorum komple kesiyim mi

Komple kes ezbere arimidex alınmaz. 100mg testo cyp da göğüs hassasiyeti yaşamanda garip. Yaşarsan tamoxifen al. Ekstra olarak haftada 1 değil 2 enjeksiyon yapmanı tavsiye ederim.

Yaşadığın problemler çok yüksek ihtimal bundan kaynaklı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 2 dakika önce yazdı:

Komple kes ezbere arimidex alınmaz. 100mg testo cyp da göğüs hassasiyeti yaşamanda garip. Yaşarsan tamoxifen al. Ekstra olarak haftada 1 değil 2 enjeksiyon yapmanı tavsiye ederim.

Yaşadığın problemler çok yüksek ihtimal bundan kaynaklı.

hocam çok teşekkürler gerçekten şuan aydınlanma yaşadım peki bu sorunlar ne zamana düzelir ve provirona devam etmem gerekiyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
trenbolonavcısı, 3 saat önce yazdı:

hocam çok teşekkürler gerçekten şuan aydınlanma yaşadım peki bu sorunlar ne zamana düzelir ve provirona devam etmem gerekiyor mu

1 haftada düzelir provirona şuanlık devam etme

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    13

1 tablet ai östrojeni nerdeyse sıfırlar. Alacağın zaman tam değil yarım tablet alman yan etkileri azaltacaktır. Tabi rahatsız etmediği sürece kullanmana gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 15 saat önce yazdı:

1 haftada düzelir provirona şuanlık devam etme

çok sağolun hocam enjeksiyonlara devam edebilirim dimi hocam Trt doz'da

balikcionur, 2 saat önce yazdı:

1 tablet ai östrojeni nerdeyse sıfırlar. Alacağın zaman tam değil yarım tablet alman yan etkileri azaltacaktır. Tabi rahatsız etmediği sürece kullanmana gerek yok.

tamamdır hocam sağolun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
trenbolonavcısı, 13 dakika önce yazdı:

çok sağolun hocam enjeksiyonlara devam edebilirim dimi hocam Trt doz'da

tamamdır hocam sağolun

Enjeksiyonlara devam edebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 19 dakika önce yazdı:

Enjeksiyonlara devam edebilirsin.

hocam cok sorum oldu kusura bakmayın birşey daha soracaktım bu reseptör dolması tarzında söylemler dolaşıyor ama öyle bişey yoktur dimi ilaç zerk eder yani vücuda işlevsiz olmaz yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
trenbolonavcısı, 29 dakika önce yazdı:

hocam cok sorum oldu kusura bakmayın birşey daha soracaktım bu reseptör dolması tarzında söylemler dolaşıyor ama öyle bişey yoktur dimi ilaç zerk eder yani vücuda işlevsiz olmaz yani

Reseptörlerin duyarsızlaşması olabilir ama bu uzun süre yüksek dozajda devam edince oluyor vücut ilaca karşı tolerans gösteriyor o dozaja yanıt vermiyor. Sen zaten cruise yapıyorsun dozajın düşük böyle birşey olduysa bile düzelmeye başlamıştır. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    46

Dostum selamlar.seninle daha önce konuşmuştuk ve daha önce de böyle bir konu açmıştın.PCT yapınca düzeldiğini söylemiştin şimdi tekrardan mı başladı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.