-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Karın kaslarımı görebilmek için %17,8 olan yağ oranımı kaça düşürmeliyim?
Oluşturan:
oppomer, in Antrenman programları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: yegsa1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 yıldır spor yapıyorum, 4 aydır da kürdeyim. Spora 55 kilo başladım, hedefim sürekli kilo almaktı şuanda da bulktayım. Ama artık karnımdaki yağlar rahatsız etmeye başladı, karın kaslarım gözüksün istiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 20 Boy: 178 Kilo: 76 Sizce karnımın açılması için 1,5-2 ayda 70 kiloya (duruma göre daha fazla) düşmek, sonrasında yavaş yavaş kilo almak mı en doğru yol olur, yoksa klasik olarak bulk sonrasında da cut mı yapmalıyım? Hedefim 85-90 kilo arasında olmak.
GÜNCEL FORM:
-
