Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emrey0y0

Total testosteron değerime bakıldığında ilaç çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Emrey0y0    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

1 aydır evogen kullanıyorum haftalık toplam 750 mg testo 600 mg bolde vuruyorum testonun minimum 1500 olması gerekmez mi?

03e40c4b-51b8-4734-b52e-8eac316265e4.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.846

Naturel değerin var mı? Yada başka marka testo ile tavan değer gördün mü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    0
Diver, 16 dakika önce yazdı:

Naturel değerin var mı? Yada başka marka testo ile tavan değer gördün mü?

Natural değerim yok 2 aydır kürdeyim ilk defa kan verdim ama dragon kullanırken hissiyat libido daha yüksekti + kan vermeden 1 gün önce enjeksiyon yaptım mantıken serbest testonun uçması gerekiyordu fakat referans içinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.846
Emrey0y0, 4 dakika önce yazdı:

Natural değerim yok 2 aydır kürdeyim ilk defa kan verdim ama dragon kullanırken hissiyat libido daha yüksekti + kan vermeden 1 gün önce enjeksiyon yaptım mantıken serbest testonun uçması gerekiyordu fakat referans içinde

Serbest testo değeri, Shgb yüksek ise düşük çıkar aklında bulunsun. Evogeni forumda araştırabilirsin. Son zamanlarda şikayetler var. Markalar hakkında sağlıklı kıyas yapabilmen için elinde veri olması lazım. Hissiyat senin gibi ilk başlayanlarda yanıltıcı olabilir :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.108

Burada anlatılanları oku çünkü düşük olabilir daha önceden değerlerin. İlacı satana atınca ne dedi testi?

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0, 1 saat önce yazdı:

Attığın ekran görüntüsünde serbest testosteron değerin yok ben mi göremedim kaç çıktı serbest 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    15
SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

Burada anlatılanları oku çünkü düşük olabilir daha önceden değerlerin. İlacı satana atınca ne dedi testi?

spectre abi şimdi benim doğal testo 260tı. yaş 32. sahte ilaçlarla kür yaptım 750mg testo ile total testom önce 390lara çıktı sonra 122ye düştü. doğru ilaç ile devam ettim >1500 e çıktı. bu değerlere göre bence kürden önce sorunlu sanıyordum kendimi. sorunlu olması için hiç mi 1500 üzeri görmemesi lazım?

• serbest testo ise doğalken 16 
  • sahte ilaçla 32
  • doğru ilaçla 253 geldi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.473
Emrey0y0, 6 saat önce yazdı:

1 aydır evogen kullanıyorum haftalık toplam 750 mg testo 600 mg bolde vuruyorum testonun minimum 1500 olması gerekmez mi?

750 testo ne ?? Allahtan boş ilaç vuruyorsun :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.108
Jöhtürk, 2 saat önce yazdı:

spectre abi şimdi benim doğal testo 260tı. yaş 32. sahte ilaçlarla kür yaptım 750mg testo ile total testom önce 390lara çıktı sonra 122ye düştü. doğru ilaç ile devam ettim >1500 e çıktı. bu değerlere göre bence kürden önce sorunlu sanıyordum kendimi. sorunlu olması için hiç mi 1500 üzeri görmemesi lazım?

• serbest testo ise doğalken 16 
  • sahte ilaçla 32
  • doğru ilaçla 253 geldi 

Tabi konuda yazmış burak hoca oku aynısını diyor zaten bozuk olsa 1500 goremezdin. Saglikliymissin yani muhtemeldir doğalin 500 veya uzeriymisnormalde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    15
SPECTRE, 14 dakika önce yazdı:

Tabi konuda yazmış burak hoca oku aynısını diyor zaten bozuk olsa 1500 goremezdin. Saglikliymissin yani muhtemeldir doğalin 500 veya uzeriymisnormalde.

50 kere okudum abi. doğalım 260 gelmişti ama öğlene doğru vermiştim, dediğin gibi erken ölçsek daha yukarı gelirmiş 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    0
Askabar, 16 saat önce yazdı:

750 testo ne ?? Allahtan boş ilaç vuruyorsun :) 

Yüklemeli ilerliyorum 1 hafta 750 testo 1 hafta 600 bolde diğer hafta 500 testo 400 bolde

Mralone1838, 5 saat önce yazdı:

Başka evogen kullanan var mı bende testo masteron tren kürüne girdim evogen marka

Kan değerlerim gördüğün gibi çalışıyor ama underdose sanırım söylenilen doz yok bide boldenoneu çalışıyormu onuda bilmiyoruz 2 aydır kürdeyim alt astem referans içinde

SPECTRE, 20 saat önce yazdı:

Kan değerlerin iyi dedi testosteronun yüksek dedi. Okudum bence evogen gibi bi laçla 1300 testo bile okey ya bu bitince direk dragona geçicem dragonla kan testi vericem 1 ay sonra.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    976
Mralone1838, 11 saat önce yazdı:

Başka evogen kullanan var mı bende testo masteron tren kürüne girdim evogen marka

evogen almayın forumda belki tek seven bendim ben bile önermiyorum markanın kendisinden ses soluk yok mail attım dönüşte yapmadılar sp gibi oldu herhalde onunda çoğu kişi testosu hariç boş diyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mralone1838    0
ardas, 33 dakika önce yazdı:

evogen almayın forumda belki tek seven bendim ben bile önermiyorum markanın kendisinden ses soluk yok mail attım dönüşte yapmadılar sp gibi oldu herhalde onunda çoğu kişi testosu hariç boş diyor.

testo masteron deca bolde tren oxandrolone arkadaşlarla aldık bunları deneyeceğiz ürünleri hangisi boş hangisi dolu 1 ay sonra yazarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Estel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      1 ay İran testo haftalık 500 kullandım test sonucu ;
      Sonuç > 30.00 Sonuç Birimi ug/L Referans Değeri 1.974 - 6.695 1 ay sonunda humax marka haftalık 500 testo , 300 rimo kullanmaya başladım ve 25 gün oldu güncel test sonucu ;
      Sonuç 1109.3 Sonuç Birimi ng/dL Referans Değeri 198 - 679 İki teste enjeksiyondan 1 gün sonra verildi. Sizce marka değişikliği sonucunda oluşan durumdan dolayı ilaçtan şüphelenmeli miyim ?
    • Yazan: despona
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Total testosteron ve free testosteron referans - test sonuçlarına bakıldığında aşağıdaki soruların cevabını nasıl vermeliyiz?
      SORULARIM:
      Testlerde total yüksek çıkıyorken serbestin düşük çıkma ihtimali var mı? Yani hiç serbest baktırmadım lakin birkaç yerde denk geldim asıl olay serbest testosteronda bitiyormuş böyle birşey mümkün mü? Mümkünse tahlil harici nasıl anlaşılır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Jonturk
      Herkese Selamlar,
      Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: farmel09
      Hayırlı günler arkadaşlar,
      Kan tahlillerim ekte total testom düşük çıktı.
      SORULARIM:
      Diğer değerler normal midir? Sizce bi sorun teşkil eder mi? KÜR PLANLAMAM:
      Testo 500 Deca 400 Masteron 200 Dianabol 30 KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: sonalla24
      Yaklaşık 2 senedir doğal olarak spor yapmaktayım 21 yaşındayım.
      Arkadaşlar fotoğrafta göründüğü gibi total testosteron değerim yaklaşık 7 -8 ay içerisinde 200 civarı düştü. Kan testindeki diğer değerlerim şekildeki gibi fakat daha önceden hormonları ölçtürmemiştim. Ayrıca 2 ayrı tarihteki formlarım da fotoğraflardaki gibi kırmızı eşofmanlı halim 2024deki diğeri ise güncel. Kan testini vermeden önce yaklaşık bi 20 26 saat boyunca 2 3 saat uykuyla vermiştim. saat 4 te kan testini verdim.
      SORULARIM:
      Bu düşüş normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz?  Bir de küre girmek istersem bu değerlerim uygun mu küre girmek için? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.