Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Estel

Humax - total testosteron test sonucu hk.

Önerilen İletiler

Estel    9

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

1 ay İran testo haftalık 500 kullandım test sonucu ;

• Sonuç > 30.00
  • Sonuç Birimi ug/L
  • Referans Değeri 1.974 - 6.695

1 ay sonunda humax marka haftalık 500 testo , 300 rimo kullanmaya başladım ve 25 gün oldu güncel test sonucu ;

• Sonuç 1109.3
  • Sonuç Birimi ng/dL
  • Referans Değeri 198 - 679

İki teste enjeksiyondan 1 gün sonra verildi. Sizce marka değişikliği sonucunda oluşan durumdan dolayı ilaçtan şüphelenmeli miyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    89
Estel, 44 dakika önce yazdı:

Humax etki ve hissiyattan memnunum aslında ama iki sonucun böyle gelmesi bir tık şaşırttı 

Farklı yerlerde mi ölçüldü belki makine bu kadar ölçüyodur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    976

ekran görüntüsü olarak paylaşır mısın hastane filan gözüksün istemiyorsan üstünü karalayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    50

çok düşünmeye gerek yok iran hem daha ucuz hem de çalıştığı ap açık belli aynı kaynaktan iran almaya devam etmen lazım bence

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    9
ardas, 2 saat önce yazdı:

ekran görüntüsü olarak paylaşır mısın hastane filan gözüksün istemiyorsan üstünü karalayabilirsin.

Screenshot_20250526-213447.thumb.jpg.4a1afc512e05f81d909647c1d009e6e0.jpg

Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

Farklı yerlerde mi ölçüldü belki makine bu kadar ölçüyodur

Farklı hastaneler ama ikiside devlet hastanesi, ölçülemez olduğunda büyüktür işareti olması gerekmiyor mu ? Ben hep o şekilde gördüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    293
Estel, 11 dakika önce yazdı:

Farklı hastaneler ama ikiside devlet hastanesi, ölçülemez olduğunda büyüktür işareti olması gerekmiyor mu ? Ben hep o şekilde gördüm 

ilginç... Humax gibi bir üründe böyle değeri görmek. TR piyasası ürünü oldu anlaşılan, zaten hep böyle olur. Bir ürün çıkartılır, dolu dehşet getirilir. 1-2 parti sonra bozmaya başlanır ve vurgun yapılıp piyasadan çekilinir. Umarım sadece sana özgü bir durumdur, diğer humax kullanan arkadaşlar da test verirse biraz daha konu aydınlanır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    9
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

ilginç... Humax gibi bir üründe böyle değeri görmek. TR piyasası ürünü oldu anlaşılan, zaten hep böyle olur. Bir ürün çıkartılır, dolu dehşet getirilir. 1-2 parti sonra bozmaya başlanır ve vurgun yapılıp piyasadan çekilinir. Umarım sadece sana özgü bir durumdur, diğer humax kullanan arkadaşlar da test verirse biraz daha konu aydınlanır. 

Belki benden kaynaklı bir sorundur  başkaları da paylaşım yapsın durum böyle olursa tartışılır, 1 ay sonra ben bir test daha verip paylaşacağım, sence direk değiştirmeli miyim bu şekilde de verim alır mıyım?

tarihinde Estel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    30

1 ay daha kullanmaya devam edip imkanin varsa eger iran kullanirkenki kan verdigin hastaneye gidip baktirmani oneririm.etki olarak bi fark gormuyosan dedigin gibi en mantikli hareket bu olur.Kesin bi sonuca ulasmis oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    9
nattybuilder, 2 dakika önce yazdı:

1 ay daha kullanmaya devam edip imkanin varsa eger iran kullanirkenki kan verdigin hastaneye gidip baktirmani oneririm.etki olarak bi fark gormuyosan dedigin gibi en mantikli hareket bu olur.Kesin bi sonuca ulasmis oluruz.

Öyle yapmayı planlıyorum, çünkü sonuca şaşırdım ben E2 merak edip test vermiştim , testosterondan o kadar emindim enerji güç görüntü olarak dışardan aldığım tepkiler de çok iyi çünkü,  belki benden kaynaklı o hafta ki bir durumdan veya cihazdan vs oyüzden markaya direk laf etmeyi doğru bulmuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    9
kisetet55, 1 dakika önce yazdı:

Bence 1 ay beklemeyin. Haftaya tekrar tahlil verin en azından 1 ay boşuna mı gitti şüphesi olmaz.

Bu değer ile ölçülemez değer arasında ne kadar gelişim kaybı yaşarım onun hesabını yapamıyorum ? Ciddi bir fark mı ? Şayet çok fark yaratacak bir durum ise 1 hafta sonra tekrar test verip duruma göre tekrar İran testo başlarım 1 ay sonra test veririm sorun bende mı ilaçlar da mı net anlarım. Yok bu değer gelişimini çok sekteye uğratmaz derseniz markaya biraz daha şans vermek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    30
Estel, Şimdi yazdı:

Kodlar sağlam 

ben de humaxin ox unu kullaniyorum.Bana nedense tr olabilecek en son marka gibi geliyor kutusundan tutta prospektusune kadar nasil replika yapabilirler mantigima yatmadi.baya kaliteli duruyor cunku 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    293
Estel, 32 dakika önce yazdı:

Belki benden kaynaklı bir sorundur  başkaları da paylaşım yapsın durum böyle olursa tartışılır, 1 ay sonra ben bir test daha verip paylaşacağım, sence direk değiştirmeli miyim bu şekilde de verim alır mıyım?

bana kalırsa hiç bir markanın testosteronu kullanılmamalı, aburaihan veya pan pharma kullanılmalı. Hem çok ucuz hem kaliteli, yerinde olsam iran testoya geçerim. Ancak arkadaşların dediği gibi 1 hafta sonra tekrar test vermek mantıklı.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    57

Güncel olarak Humax Cut Mix kullanıyorum. 2.haftadayım hissiyatı güzel. Damarlanmalar arttı şimdiden. Terlemeler başladı. Sertlik geliyor. Yakında test vereceğim burada paylaşırım arkadaşlar bilgilensin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    9

Burada prolaktin sonucu da gelmiş, buna hiç anlam veremedim her zaman referansin tam ortasına yakın çıkardı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 500 testo 300 rimo kullanıyorum sadece @Fuhrer@ardas

Screenshot_20250527-005619.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    39
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

bana kalırsa hiç bir markanın testosteronu kullanılmamalı, aburaihan veya pan pharma kullanılmalı. Hem çok ucuz hem kaliteli, yerinde olsam iran testoya geçerim. Ancak arkadaşların dediği gibi 1 hafta sonra tekrar test vermek mantıklı.

Hocam maalesef aburaihan da piyasa malı oldu. Bende sizin gibi düşünüyorum testo konusunda en sevdiğim ilaçtır ama maalesef boş ürün çoğaldı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    976
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

humaxla ilgili bir durum yok adamlar boş satıcak olsa ilaç yok demezler şuan üretilmiyormuş testo enanthate boş satıcak olsalar ürün yok diceklerini sanmam kaç kaç bin dolarlık mal çekiyorlar içinde bile yok testo enanthate.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    9

Bu konuyu ben netleştireceğim , yarın özel bir laba gidip tekrar test vereceğim; Sonuçları buradan paylaşaçağım.

Eğer yine görece düşük kalırsa direk İran testo başlayacağım tam 1 ay sonra aynı labdan test vereceğim. Eğer İran testo sonuçlarıda benzer olursa sorun ilaçta değil benden kaynaklı demektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: despona
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Total testosteron ve free testosteron referans - test sonuçlarına bakıldığında aşağıdaki soruların cevabını nasıl vermeliyiz?
      SORULARIM:
      Testlerde total yüksek çıkıyorken serbestin düşük çıkma ihtimali var mı? Yani hiç serbest baktırmadım lakin birkaç yerde denk geldim asıl olay serbest testosteronda bitiyormuş böyle birşey mümkün mü? Mümkünse tahlil harici nasıl anlaşılır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Jonturk
      Herkese Selamlar,
      Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: farmel09
      Hayırlı günler arkadaşlar,
      Kan tahlillerim ekte total testom düşük çıktı.
      SORULARIM:
      Diğer değerler normal midir? Sizce bi sorun teşkil eder mi? KÜR PLANLAMAM:
      Testo 500 Deca 400 Masteron 200 Dianabol 30 KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: sonalla24
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 2 senedir doğal olarak spor yapmaktayım 21 yaşındayım.
      Arkadaşlar fotoğrafta göründüğü gibi total testosteron değerim yaklaşık 7 -8 ay içerisinde 200 civarı düştü. Kan testindeki diğer değerlerim şekildeki gibi fakat daha önceden hormonları ölçtürmemiştim. Ayrıca 2 ayrı tarihteki formlarım da fotoğraflardaki gibi kırmızı eşofmanlı halim 2024deki diğeri ise güncel. Kan testini vermeden önce yaklaşık bi 20 26 saat boyunca 2 3 saat uykuyla vermiştim. saat 4 te kan testini verdim.
      SORULARIM:
      Bu düşüş normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz?  Bir de küre girmek istersem bu değerlerim uygun mu küre girmek için? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hiç ilaç kullanmadığım zamanım ki testinde 823ng/dl’ydi ama şuan ki testte 292ng/dl sebebi nedir?
      Çok ciddi bir fark var. LH FSH açık son kürümden 5,5 ay geçti.
      Tüm düşünce ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.