Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oppomer

Testo e. - rimobolan - npp kürü hk.

Önerilen İletiler

SERKO    1.087

Şu şekilde yapabilirsin sebze çorbası yapmaya hiç gerek yok :)

uzun kısa farketmez tabii ki bir kısmını kaybedeceksin kür sonrasında bu yüzde 50 de olabilir 70 de 30 da o kişinin genetiğine beslenmesine antrenmanına kullandığı ilacın markasına bile göre değişir kimse hepsi kalacak diye garanti edemez hepsi gidecek diye birşey zaten yok deneme yanılma birazda bu işler

yan etki zarar kısa uzun farketmez o da kişiye göre değişiyor bunu bilemeyiz 

1-16 hafta testosteron 500 mg

1-12 hafta rimobolan 300 mg

1-10 hafta npp 300 mg 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oppomer    30

Hocam ilgine ve diğer hocaların ilgisine teşekkürler. Bütçeye göre aşağıdaki planı yaptım. deca' yı daha önce kullanmadığım için dozları böyle tuttum (ayrıca biraz arttırsam yeni flakon almam gerekiyor). Rimobolan bulmakta zor ve çok pahalı o yüzden dozları çok yüksek tutmadım, masteron depot kullansam daha yüksek doz da kullanabilirim ama enanthate esteri lazım ve rimobolan kadar etkili olmayacak (gerçi alacağım rimobolan ya da masteron markasına da ne kadar güvenebilirim bilmiyorum).

Testo ve NPP için Burak Hoca ile görüşeceğim. Testo toplamda 7500mg olacak elimde ona göre bölmeye çalıştım, biraz da arttı 1 aya almam lazım ürünleri. cabaser veya dostinex ve nolvadex ve arimidex hazırda bulundurulacak, ayrıca nolvadex pct de kullanılıyor clomenle bildiğim kadarıyla. Mct' de çinko, saw palmetto, nax600, multivitamin... umarım bu dozlarla ve 10 haftada dick olmayız :) sonuçta evli insanlarız yani iyi olmaz :) bazı haftalarda rimonın dozu deca' dan daha az sıkıntı çıkarmaz inş. deca' nın verdiği gücü çok merak ediyorum, yoksa testo-rimo yapıp geçerdim. Teşekkürler

683f054ce61c1_kurplan.png.f18a8f3b84d32d85154aa6859f7ef484.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642

Yerinde olsam testosteronu kaliteli Bir marka almaktansa rimoyu kaliteli Bir marka alırdım. Ayrıca 200 Rimo vurmaktansa bolde alıp baştan sona Rimo kullanmanı öneririm. Npp de doz artırmadan sabit doz ile gidebildiğin Max sürede git. BB önemli Olan süreklilik bunu sağlamak için gerekirse düşük doz al ama uzun süre yap. Kimse bir sabah yataktan formda uyanmıyor :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.087

noxy npp kullandım hakkı var çok iyiydi ayrıca npp ve rimo dozları sabit git testo piramit yaparsın onda sorun yok

rimo over yada humax alabilirsin ben  eczane kullanırım ama onuda bulamıyorum dersen 

testo+npp+mast p olabilir 

npp 300 ile başla 300 ile bitir etkiyi bu şekilde alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    30

Selam Arkadaşlar,

Malum yaş 40 üstü olduğu için eskisi gibi gözüm kara değil o yüzden çok araştırma yapıyorum. Kafamda 10-12 haftalık kürler vardı ama boşa gidecek diye 16 haftaya kadar yaymayı koydum kafama. Bazı arkadaşların only testo before-after' larını gördüm çok iyi ilerleme kaydetmişler. Birde only testo' da anabolizanlı küre göre daha az kayıp yaşayacağımı düşünüyorum çünkü anabolikleri vücut üretmediği için kür sonrası hepsi gider diye korkuyorum ama testo' yu az da olsa vücut üretiyor yani kayıp daha az olur gibi bir kanıya vardım ama tecrübesizliğimden dolayı yanılıyo olabilirim.

Boldenon işime gelmiyo hem çok geç çalılşıyor hem de tansiyon problemi sıkıntılı, NPP' de deca dick korkusu var sonuçta evliliğime zarar verebilir. yoksa hiç düşünmeden testo-npp yapardım. testo-masteron küründe masteronun güç artışına yada anabolik etkisine güvenmiyorum sadece östrejen dengesi için kullanmak mantıksız gelıyor yanı e2' de sorun olursa nolvadex veya arimidex ile işi hallederim neden masteron kullanayım belki akne yapacak belki saç dökecek belki prostata zarar verecek. 16 hafta only testo gitsem (belki son 8 hafta anavar ama pek bir işe yarayacağını sanmıyorum), testo enanthate 1-4 hafta: 125mg / 5-10 hafta: 250mg 11-16 hafta: 375mg,  dozlar düşük ama kür kısa değil, bu kürde kazandıklarımı ne kadar koruyabilirim.

Eğer kasımda başlarsam Ramazan' dan 12 hafta önce bitiyor ve PCT ramazana denk geliyor bu yüzden kaybımın çok olmasından korkuyorum. bu kürde pct' yi nolvadex ve klomen ile halledebilirim diye düşünüyorum tabi teste göre ovitrel de kullanabilirim. kesin olarak bilmemekle beraber 173-175cm boy, 61 kiloyum. hafta 3 gün full body giriyorum, sağlam beslenmeme rağmen kilo alamıyorum dolayısıyla spor yaparken keyif alamıyorum. uzun yıllardır bu sporu yapıyorum ama 3 ay gidip bırakıyorum 5 ay gidip bırakıyorum 2 ay gidip bırakıyorum çünkü ekto ve skinny fat olduğum için diğer insanlar gibi ilerleme kaydedemiyorum.

Zaten çok hacimli olabilmek gibi bir amacım yoksa biraz iri hatlarım belirgin olsun istiyorum. her antreman sonunda 15dk karın kası çalışıyorum ve haftada 2 gün 10 dk bisikletle kardiyo yapıyorum. sahip olmak istediğim vücut aslında brad pitt' in fight club' daki halinin bir tık üstü gibi. aşağıda fotosunu paylaşıyorum. kendime ait 3 resim ekliyorum. dediğim gibi spora yeni başlamadım ama ilerleme kaydedemiyorum, ya 5-6 ay daha naturel gidicem sonra küre giricem ya da direk kürle devam edeceğim.

Teşekkürler

resim_2025-10-17_094046308.png WhatsApp Görsel 2025-10-17 saat 09.14.47_84b517b9.jpg WhatsApp Görsel 2025-10-17 saat 09.14.47_d2edcc21.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    813

Merhabalar

Normalde yazdıklarına uzun bir cevap yazabilirim ancak kısaca şunları yaparsan belirli bir süre içinde tatmin olabileceğin bir fiziğe sahip olabilirsin.

1-16 hafta 300 mg test cyp ya da enanth (2 enjeksiyona bölerek 150 150)

E2 kontrolü için arimidex, hafif jineko başlangıcı olmadığı sürece nolvadex e gerek yok

Beslenme konusunda günde min 4 öğün, alınan yağ miktarı 50 gr  sabitlenmeli, karbonhidratlarda ise vucudunun sindirebildiği kaynaklar tercih edilmeli. Yoğurt dışında süt ve süt ürünü yok. Şeker yok. 

Antrenman konusunda haftada 3 gün full body yerine her bölgeyi 2 defa girebildiğin push pull legs tarzı bir antrenman sistemi uygulanmalı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    30

hocam günde 5 öğün yiyorum, süt hiç içmiyorum çünkü sindirimde zorluyor beni ama yoğurdu çok yiyorum, protein ve karbonhidrat oranlarım iyi. şu an için haftada 3 gün antreman yapabildiğim için full body giriyorum. daha önce haftada 4 gün gögüs-biceps / sırt-triceps   /  omuz-bacak olarak çalışıyordum yani itme-çekme prensibi, ama her kası düzenli olarak yine 2 kere çalışmış olmuyorsun, bir grup yine öbür haftaya sarkıyor.

Ve bu sistemlede ilerleme kaydedemedim. öbür haftada 4 güne çıkarıcam ve bu sefer gögüs-triceps / sırt/biceps yani birgün komple çekiş bir gün komple itme olarak denicem. bacak çok çalışmıyorum 2 hareket falan ve çok ağır değil çünkü sol kalça kemiğinden ameliyat oldum 3 sene önce dikkat etmem gerekiyor, avasküler nekroz problemim vardı.

Dün spordan sonra eczaneye sordum ovitrel var mı dıye var dedı. pct' de bır sorun cıkarmaz only testo ama 1-16 hafta aynı doz gıtmek mantıklı mı? 125mg başlangıç çok mu az. şuan 3000-3500kcal alıyorum. çok yuklenmek ıstemıyorum cunku zaten hafıf gobek var normalde benım boy ve kılomda olan bırının az da olsa karın kaslarının gozukmesı gerekırdı

saygılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64
oppomer, 2 saat önce yazdı:

Malum yaş 40 üstü olduğu için eskisi gibi gözüm kara değil

asıl o yaştan sonra gözün kararmalı. 17 18 yaşında çocuklar asıl büyük risk alanlar.  tek kürde alacağın vereceğin kas yağ içinzaten  bir limit var. sonrasında ne kalacak belirsiz. yaş genetik stress sende daha fazla dezavantaj. bu kür biterken "cruise blast" düşün derim.daha düşük dozajlarla neverending bir kür. 

oppomer, Bir saat önce yazdı:

Ve bu sistemlede ilerleme kaydedemedim. öbür haftada 4 güne çıkarıcam ve bu sefer gögüs-triceps / sırt/biceps yani birgün komple çekiş bir gün komple itme olarak denicem.

kilon düşük sadece. kalıbın gayet iyi duruyor maşallahın var. belli başlı hareketleri tükenişe kadar götür yeterli. sürekli sistem denemesi yapma inat etbasit ana hareketleri içeren bir sistemde. en az 6 ay.  üst taraf geliştikçe göbek görünmez olur birazda içine çekersin :) bacak birazda olsa yapmalısın bacaklar ince kalınca da orantı kötü oluyor. 40 yaşında iken 68 kiloydum bende yanlış hatırlamıyorsam. uzun vadeli bir iş bu zaten önümüz kış kim görecek karın kaslarını. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    30
abartach, 16 dakika önce yazdı:

kilon düşük sadece. kalıbın gayet iyi duruyor maşallahın var. belli başlı hareketleri tükenişe kadar götür yeterli. sürekli sistem denemesi yapma inat etbasit ana hareketleri içeren bir sistemde. en az 6 ay.  üst taraf geliştikçe göbek görünmez olur birazda içine çekersin :) bacak birazda olsa yapmalısın bacaklar ince kalınca da orantı kötü oluyor. 40 yaşında iken 68 kiloydum bende yanlış hatırlamıyorsam. uzun vadeli bir iş bu zaten önümüz kış kim görecek karın kaslarını. 

hocam her ne kadar güzelliğinden dolayı kalıbın gayet iyi görünüyor desende teşekkür ederim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp