Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emrey0y0

Enjeksiyon esnasında oluşan kanama hk.

Önerilen İletiler

Emrey0y0    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 aydır kürdeyim 2 aydır kalçadan enjeksiyon yapıyorum hiç kanama olmuyordu son 2 haftadır ne zaman enjeksiyon yapsam kanama oluyor enjektörün ucuna kan gelmiyor iğneyi çıkarttıktan sonra iğne resmen kalçama saplanmış gibi oluyor takılıyor iğneyi çıkarttıktan sonra  5-10 saniye kan akıyor sonra o yerde ufak bir ağrı ve şişlik oluyor  3-4 gün sonra geçiyor ödem ve ya apse olmayan yere vurduğuma eminim siyah uçlu enjektörle yapıyorum  enjeksiyon yapacak  kimsem yok kendim vurmak zorundayım.

Sebebi ne olabilir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    189

Normal bir durum arada banada oluyor, iğneyi sert sokuyorsan oluyor genelde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    972

aynı yerden vurduysan sürekli dolmuştur kas zor alıyordur ilacı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    0
Ferdikra, 8 saat önce yazdı:

İlacı cektigin igneyi değiştiriyosundur demi

Değiştiriyorum

ardas, 6 saat önce yazdı:

aynı yerden vurduysan sürekli dolmuştur kas zor alıyordur ilacı.

Sağ ve sol kalça olarak değiştiriyorum sürekli 

Askabar, 7 saat önce yazdı:

Başka bölgeden enjeksiyon yap. 

Omuzdan insülin enjektörüyle yapmayı düşünüyorum tek omuz 2ml ilaç alırmı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.454
Emrey0y0, 33 dakika önce yazdı:

Değiştiriyorum

Sağ ve sol kalça olarak değiştiriyorum sürekli 

Omuzdan insülin enjektörüyle yapmayı düşünüyorum tek omuz 2ml ilaç alırmı acaba

Ben omuzdan 3.5 ml vuruyorum. Omuz kasının büyüklüğüne göre değişir ama alır muhtemelen 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    4
Askabar, 34 dakika önce yazdı:

Ben omuzdan 3.5 ml vuruyorum. Omuz kasının büyüklüğüne göre değişir ama alır muhtemelen 

5 lik enjektörü nasıl basıyorsun hocam ben 2.5 la basarken canım çıkıyor. zor olmuyor mu

tarihinde efesarac tarafından düzenlendi
yazım hatası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.454
efesarac, Şimdi yazdı:

5 lik enejktörğ nasıl basıyorsun hocam ben 2.5 la basarken canım çıkıyor. zor olmuyor mu

İğne ucunu yarıya kadar sokuyorum kasa sonra basıyorum. Alıştığım için baya kolay geliyor bana 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    4
Askabar, 45 dakika önce yazdı:

İğne ucunu yarıya kadar sokuyorum kasa sonra basıyorum. Alıştığım için baya kolay geliyor bana 

Omuzdan yaparken hangi uç kullanıyorsun hocam. Ben turuncu uçluyu tam sokarak yapıyorum 2.5ml de zorluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.454
efesarac, 2 dakika önce yazdı:

Omuzdan yaparken hangi uç kullanıyorsun hocam. Ben turuncu uçluyu tam sokarak yapıyorum 2.5ml de zorluyor.

Ben her bölgeden yeşil uç ile yapıyorum.  

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    418
Askabar, 2 saat önce yazdı:

Ben her bölgeden yeşil uç ile yapıyorum.  

En güzeli enjektörün yanında gelen yeşil uç boşa masrafa da gerek yok hastahaneler boşuna standart olarak kullanmıyordur herhalde..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    15
EmreGundi, 47 dakika önce yazdı:

En güzeli enjektörün yanında gelen yeşil uç boşa masrafa da gerek yok hastahaneler boşuna standart olarak kullanmıyordur herhalde..

bende bunu kendi üzerimde farkettim. siyah uç ödem ve ağrı yaparken, yeşil uç sıfır ağrı sıfır ödem. sebebini çözemedim ama memnunum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    25

Kanaması normal değil mı deliyorsun sonuçta😂 ben bu hafta enjeksiyon günü aspirin falan almiştim kan sulandirici bide 5cclik ile yaptim 2.5luk enjektör bulamadim geride cekemedim kontrol için çok zorladi sol kalçaydi herneyse bide kan sulandiricida aldik pecetenin yarisi kan oldu yerlere aktı😂 yeri geliyor bi cikariyorsun kan fişkiriyor damarlari patlatiyorsunda 10yildir nelerini gördük takilma arada bir omuz dön 2ml alir evet ama 1 1 yapsan sag sol daha iyi 2yapinca daha cok agri yapiyor sanki drop set omuz calismişsin gibi acisi oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    0
eaheryerdr, 4 saat önce yazdı:

Kanaması normal değil mı deliyorsun sonuçta😂 ben bu hafta enjeksiyon günü aspirin falan almiştim kan sulandirici bide 5cclik ile yaptim 2.5luk enjektör bulamadim geride cekemedim kontrol için çok zorladi sol kalçaydi herneyse bide kan sulandiricida aldik pecetenin yarisi kan oldu yerlere aktı😂 yeri geliyor bi cikariyorsun kan fişkiriyor damarlari patlatiyorsunda 10yildir nelerini gördük takilma arada bir omuz dön 2ml alir evet ama 1 1 yapsan sag sol daha iyi 2yapinca daha cok agri yapiyor sanki drop set omuz calismişsin gibi acisi oluyor

Tek başına enjeksiyon yapmak zulüm ya piston kontrolü yapıcam pistonmu sıkışıyor noluyor anlamıyorum çekemiyorum pistonu sert çekincede iğne kalçamda oynayıp duruyor valla eziyet 

Jöhtürk, 9 saat önce yazdı:

bende bunu kendi üzerimde farkettim. siyah uç ödem ve ağrı yaparken, yeşil uç sıfır ağrı sıfır ödem. sebebini çözemedim ama memnunum.

Yeşil uçlular acıtıyor demişti biri acı varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    15
Emrey0y0, Bir saat önce yazdı:

Tek başına enjeksiyon yapmak zulüm ya piston kontrolü yapıcam pistonmu sıkışıyor noluyor anlamıyorum çekemiyorum pistonu sert çekincede iğne kalçamda oynayıp duruyor valla eziyet 

Yeşil uçlular acıtıyor demişti biri acı varmı

diğer iğnelere göre enjeksiyon esnasında biraz daha fazla acı var ama sonrası için sıfır ağrı sıfır ödem. 3 gün topallamaktansa yaparken biraz daha fazla acımasını tercih ederim 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Happylal
      Merhaba arkadaşlar,
      Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: gokalaf
      Arkadaşlar merhaba,
      12 haftadır testo bolde küründeyim, 2 hafta önce sağ omzumu sakatlamıştım ufak bir incinme şişlik oldu kas gevşeticilerle geçirdim şuan ağrı kalmadı FAKAT son 1 haftadır sağ omzumdan hiçbir şekilde ilaç enjeksiyonu yapamıyorum soldan şak diye gidiyor ilaç sağdan gitmiyor hatta o kadar çok bastım ki pistonu iğne omzumda kaldı piston geri sekti. 5-6 kere farklı noktalardan denedim sağ yan omuzdan ilaç gitmiyor…
      SEBEBİ NE OLABİLİR?
      Çok merak ediyorum… Ciddi bir durum varsa hastaneye gideyim ona göre.
    • Yazan: Akdeniz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      White tiger propionat kullandım 500mg ufak kalp çarpıntısı yaptı ama 900mg a çıktığım gibi dehşet bir kuru öksürük 3-5dk enjeksiyondan sonra ve sağlam kalp çarpıntısı yaptı bıraktım kullanmayı sebebi dozun yüksek gelmesi mi ürünün sorunu mu?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Ardafit67
      Merhabalar kolay gelsin herkese,
      Ben ilk enjeksiyonumu sağlık kabininde yaptırdım fakat hemşire insülin iğnesiyle testosteron enanthate enjekte etti.
      SORULARIM:
      Bu uygun mu sizce? İnsülin enjektörüyle olur mu? İlaç kasa ulaşmış mıdır? ENJEKTÖR GÖRSELİ:

• Yazan: Eampowered
      Enjeksiyondan sonra enjeksiyon yaptığım noktadan gelen kan ve bu kan ile dışarıya akan bir miktar ilaç beni huzursuz ediyor halbuki iğneyi içerde oynatmıyorum bile önceki enjeksiyonlarımdan kalan ödem ile alakalı bir şey olabilirmi bu dışarıya kan ile karışık ilaç gelmesi 1cc yaptığım ilacın sanki yarısı dışarıya dökülüyor gibi hissedip huzursuz oluyorum enjeksiyondan hemen sonra pamuk müdalesinin yada ipneyi içerde bir müddet bekletmenin bir yararı olabilir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.