Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

berko110

Dht ve serbest testosteron düşüklüğü gelişimin yavaşlamasına sebebiyet verir mi?

Önerilen İletiler

berko110    23

Herkese merhaba,

Yakın zamanda yaptırdığım kan testlerini sizlere göstermek istedim, dikkatimi en çok çeken şey serbest testosteron ve dht düşüklüğü oldu ve vücudumun gelişimini her zaman yavaş bulmuşumdur. Bugün itibari ile haftalık 500 mg testosteron e. kullanmaya başladım.

SORULARIM:

• Gelişimin yavaş olması bu 2 hormonun düşüklüğü ile alakalı olabilir mi?
  • Testosteron Dht seviyemi ne kadar arttırır ve Dht bu kadar düşükken saçımı dökecek seviyelere kadar çıkabilir mi?

NOTLAR: Alt ve Ast değerlerinin yüksek çıkması test öncesindeki gün ağır bacak antrenmanı yapmış olmam ve Avicap kullanıyor olmam diye yorumladım, sonraki gün verdiğim testte değerlerin düşmeye başladığı görülüyor ve yarın tekrar teste gideceğim.

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

1.png 2.png 3.png 4.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    205

Dht'nin anabolik etkileri olduğunu yurtdışında dht kullanan arkadaşlarımda gözlemledim. Ama dhtnin düşük olmasının daha büyük sonuçları var. Dht birincil erkeklik hormonu. Mekansal algı, erkek gibi hissetmen , libido, erkeksi yüz görünümü vb. Açısından çok önemli. Beyinde etkileri çok fazla. Ama dht esterleri alabileceğin bir kaç özel ugl dışında yok.

Türkiye de imkansıza yakın.  Yine de doğal olarak bunu arttırabilirsin. Yapabileceğin şeyler başarısızlığa giden tekrarlar ve az tekrar yüksek ağırlık. Paraben vs içeren şampuan gibi ürünlerden olabildiğince uzak durmak(doğala daha yakın ürünler kullanmak) İyi uyku , iyi ışık ortamı. Belki tribulus gibi takviyeler kullanabilirsin. Bu benim dht sonucum, total testo 1000-1200 ng/dl aralığındayken bu sonucu alıyorum. Ve yaptıklarımda bunlar

Screenshot_20250520_191250_Gallery.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23

Ben zaten şuan testosteron aldığım için kendiliğinden artacağını düşünüyorum, merak ettiğim şey ne kadar artabileceğiydi ve senin testin benim için bir örnek oldu. Sen bu dht seviyesi ile kelleşme problemi yaşıyor musun acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
berko110, Bir saat önce yazdı:

Ben zaten şuan testosteron aldığım için kendiliğinden artacağını düşünüyorum, merak ettiğim şey ne kadar artabileceğiydi ve senin testin benim için bir örnek oldu. Sen bu dht seviyesi ile kelleşme problemi yaşıyor musun acaba?

Saçlarım çok uzun süre önce belli ölçüde döküldü. Testo ile alakası yok yani. Testoya başladığımdan beri hemen hemen aynı. Dht eğer genetik bir yatkınlığın yoksa dökülmeye neden olmaz. Ama şu soruyu sormak gerekiyor gerçekten, saç için birincil erkeklik hormonunun düşük olmasını gerçekten ister misin ? Yani bence bu riski almaya değer.  Ve microneedeling ve bazı uygulamalar ile saçını koruyabilirsin.

Ama şöyle bir durum da var ben doğal iken de 400-600 pg/ml civarındaydı dht seviyem. Total testo ise 550- 700 ng/dl idi. Benim seviyelerim oransal olarak çoğu insana göre yüksek. Aslında yüksek değil olması gereken. Yani testo dışında birseyler yapman gerek eğer oransal olarak yükseltmek istiyorsan .Doğal zamanlarımdan bir test bırakıyorum. 

Screenshot_20250520_231103_Gallery.jpg

Ve bu arada tekrar kontrol edince dht sonuçlarında bir hata var. 33 ug/L 33000 pg/ml ediyor. Dht referans aralıkları 200-800 pg/ml. Senin sonucunu pg/ml ye çevirince referansın çok üstünde çıkıyor ama sonuçlarda düşük görünüyor. Laboratuara ulaşıp bunu söylersen hatayı düzelteceklerdir. Ya birim yanlış ya da başka bir hata yapmışlar

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23

doğal yöntemler olarak söylediğin seçenekleri yıllardır uyguluyorum zaten, antreman, şampuan yerine sabun kullanmak ve tribulus kullanımı. bunlar dışında ne yapılabilir bilmiyorum. forumda dht ile ilgili araştırma yaparken dht düşüklüğü yaşayan kişilere reçete ile Proviron kullandırıldığı yazıyordu, böyle bir şeye gerek var mı ya da dht seviyemi çok daha yukarılara çıkarmama gerek var mı tam emin değilim, yarın üroloji doktoru ile görüşeceğim kendisine bu durumu danışacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
berko110, 1 dakika önce yazdı:

doğal yöntemler olarak söylediğin seçenekleri yıllardır uyguluyorum zaten, antreman, şampuan yerine sabun kullanmak ve tribulus kullanımı. bunlar dışında ne yapılabilir bilmiyorum. forumda dht ile ilgili araştırma yaparken dht düşüklüğü yaşayan kişilere reçete ile Proviron kullandırıldığı yazıyordu, böyle bir şeye gerek var mı ya da dht seviyemi çok daha yukarılara çıkarmama gerek var mı tam emin değilim, yarın üroloji doktoru ile görüşeceğim kendisine bu durumu danışacağım.

Belki görmemişsindir sonradan eklediğimden testte kesinlikle bir hata var. Ya birimi yanlış ya da bir hesap hatası var. Bu kadar düşük olmayabilir dht seviyen. Yukarıdaki mesajın sonunda nedenini açıkladım laboratuara bunu söylersen düzelteceklerdir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23
Unrest, Şimdi yazdı:

Belki görmemişsindir sonradan eklediğimden testte kesinlikle bir hata var. Ya birimi yanlış ya da bir hesap hatası var. Bu kadar düşük olmayabilir dht seviyen. Yukarıdaki mesajın sonunda nedenini açıkladım laboratuara bunu söylersen düzelteceklerdir.

evet şimdi gördüm düzenlemeni, kendileri ile iletişime geçeyim, ilgin için çok teşekkür ediyorum, sen yardımcı olmasan benim anlayabileceğim bir durum değil bu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
berko110, 2 dakika önce yazdı:

evet şimdi gördüm düzenlemeni, kendileri ile iletişime geçeyim, ilgin için çok teşekkür ediyorum, sen yardımcı olmasan benim anlayabileceğim bir durum değil bu.

Bu arada doktorun gerçekten bu konuda yani dhtnin faydaları konusunda bilgili olma ihtimali sıfıra yakın. Tabi danış ama bu konuda kendi araştırmanı yapman elzem. Özellikle twitterda dht esterleri (dht enanthate , dht propionate) kullanan kişilere bakarsan dışardan alan birinin ne hissettiğini görebilirsin. Doktorların çoğu 2 sene önceye kadar dhtnin gereksiz zararlı bir hormon olduğunu düşünüyordu. Şimdide çok birşey degiştiğini sanmıyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23
Unrest, 16 saat önce yazdı:

Bu arada doktorun gerçekten bu konuda yani dhtnin faydaları konusunda bilgili olma ihtimali sıfıra yakın. Tabi danış ama bu konuda kendi araştırmanı yapman elzem. Özellikle twitterda dht esterleri (dht enanthate , dht propionate) kullanan kişilere bakarsan dışardan alan birinin ne hissettiğini görebilirsin. Doktorların çoğu 2 sene önceye kadar dhtnin gereksiz zararlı bir hormon olduğunu düşünüyordu. Şimdide çok birşey degiştiğini sanmıyorum.

önce laboratuvar sonuçlarını düzelttirmem gerekli belki de senin dediğin gibi yüksek çıkacak, sabah düzelttirme işlemini yaptırdıktan sonra doktor ile görüşeceğim ve büyük ihtimalle dediğin gibi bilgisiz birisi çıkacak, seks yapabiliyor musun diye sorup çalışıyorsa kurcalama diyecek :D düzeltme işleminden sonra yine düşük çıkarsa tabiki detaylı bir araştırma yapacağım.

33 pg/ml olarak güncellendi, doktor dht düşüklüğü için "sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur" dedi :D

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
berko110, 21.05.2025 - 00:07 yazdı:

önce laboratuvar sonuçlarını düzelttirmem gerekli belki de senin dediğin gibi yüksek çıkacak, sabah düzelttirme işlemini yaptırdıktan sonra doktor ile görüşeceğim ve büyük ihtimalle dediğin gibi bilgisiz birisi çıkacak, seks yapabiliyor musun diye sorup çalışıyorsa kurcalama diyecek :D düzeltme işleminden sonra yine düşük çıkarsa tabiki detaylı bir araştırma yapacağım.

33 pg/ml olarak güncellendi, doktor dht düşüklüğü için "sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur" dedi :D

Eğer 33 pg/ml ise bu bence büyük bir sorun. Ben hala hata olduğunu düşünüyorum. Eğer dht bloker kullanmadıysan, 5ar enziminde bir sorun yoksa bu testo seviyesinde bu dht olmamalı. Incelediğim 30 dan fazla sonuç var arkadaşlar vasıtasıyla , bukadar düşük ilk defa görüyorum (dht bloker kullananlar dışnda). Eğer bu testler doğruysa trt ye başlaman doğru karar olur. Hatta abdde olsan büyük ihtimalle bir kaç sene içinde Drt(dht replasman tedavisi) alırdın. Şuan ufak ufak gelişiyor.

Ama yerinde olsam türkiyede özel bir labda tekrarlardım testleri. Özellikle dht ve tüm hormonlar icin lc-ms/ms yöntemi kullanan lablara bakardım. Düzen bunlardan birisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23
Unrest, 11 saat önce yazdı:

Eğer 33 pg/ml ise bu bence büyük bir sorun. Ben hala hata olduğunu düşünüyorum. Eğer dht bloker kullanmadıysan, 5ar enziminde bir sorun yoksa bu testo seviyesinde bu dht olmamalı. Incelediğim 30 dan fazla sonuç var arkadaşlar vasıtasıyla , bukadar düşük ilk defa görüyorum (dht bloker kullananlar dışnda). Eğer bu testler doğruysa trt ye başlaman doğru karar olur. Hatta abdde olsan büyük ihtimalle bir kaç sene içinde Drt(dht replasman tedavisi) alırdın. Şuan ufak ufak gelişiyor.

Ama yerinde olsam türkiyede özel bir labda tekrarlardım testleri. Özellikle dht ve tüm hormonlar icin lc-ms/ms yöntemi kullanan lablara bakardım. Düzen bunlardan birisi

bu zamana kadar sadece 1 şişe mk677 kullanmıştım onun haricinde bir kullanımım yoktu, şimdi haftalık 500 testo almaya başladım ve yanında 50 mg proviron alıyorum, ergenlik döneminde uyuşturucu geçmişim var belki bununla ilgili olabilir diye ihtimal vermeye başladım, yarın devlet hastanesinde randevum var tekrardan genel bir test vereceğim ama anladığım kadarıyla test doğru çünkü proviron kullanmaya başladığım gibi kasık bölgemdeki kıllar ve sakallarım kapkara oldu birden 

steroidnediryahu, 9 saat önce yazdı:

proviron 

50 mg kullanmaya başladım ama bu bile referans aralığına sokmuyor galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    16
berko110, 11 dakika önce yazdı:

üstünden 8 ay geçti

Bu senin yapına bağlı bişey başkasında baskılamaz sende baskılar ayrıca 8 ay geçmesi önemli değil hormonların dengesi öyle ha diyince oluşmaz. Ben mesela 3 ay testo bolde küründen sonra pct yapmadan döngüm yerine geldi. Kişisel şeyler bunlar zaten testoya başlamışsın artık düşük testo derdin kalmaz umarım kendini buna göre planlamışsındır.

tarihinde zZerothpen tarafından düzenlendi
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23
zZerothpen, 6 dakika önce yazdı:

Bu senin yapına bağlı bişey başkasında baskılamaz sende baskılar ayrıca 8 ay geçmesi önemli değil hormonların dengesi öyle ha diyince oluşmaz. Ben mesela 3 ay testo bolde küründen sonra pct yapmadan döngüm yerine geldi. Kişisel şeyler bunlar zaten testoya başlamışsın artık düşük testo derdin kalmaz umarım kendini buna göre planlamışsındır.

kendini buna göre planlamaktan kastın nedir acaba, ben bu işlerin amatörüyüm kavramları terimleri raconları pek bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    16
berko110, 3 dakika önce yazdı:

kendini buna göre planlamaktan kastın nedir acaba, ben bu işlerin amatörüyüm kavramları terimleri raconları pek bilmiyorum

Yani senin döngün mk677 ile baskılandıysa, muhtemelen testo küründen sonra döngünün çoğu gider azı kalır. Tabii ki bu kesin bişey değil öngörü. Bazısı pct falan filan der ama gelmeyecek döngü gelmez buna kendini hazırlamalısın bu anlamda söyledim. Bu yola giriyorsan bunları göze al ömür boyu testo kullanma riskini unutma. Sana ben tavsiye vermiştim gayet güzel bir yoldu fakat tercih etmedin. İnatla neden öneriyorsun falan yazıyorlardı. Ha testislerini kurutmakta kararlıysan tercih senin

tarihinde zZerothpen tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23
zZerothpen, Şimdi yazdı:

Yani senin döngün mk677 ile baskılandıysa, muhtemelen testo küründen sonra döngünün çoğu gider azı kalır. Tabii ki bu kesin bişey değil öngörü. Bazısı pct falan filan der ama gelmeyecek döngü gelmez buna kendini hazırlamalısın bu anlamda söyledim. Bu yola giriyorsan bunları göze al ömür boyu testo kullanma riskini unutma.

mk ve testo baskısı üzerine konuştuğumuzu bilmiyordum, başta anlayamamışım. mk kullanmadan öncesinde ve sonrasında test yaptırdım, herhangi bir baskılanma durumu söz konusu değil, son söylediklerin konusunda haklısın bunu göze alarak başladım ve bir sorun yaşamadığım sürece kullanmayı düşünüyorum, bazı şeyleri zaman gösterecek

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ergünplak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yağ oranım +20 şuana kadar sadece trt doz testosteron kullandım ve kullanmaya devam ediyorum yağ oranımı hızlıca düşürmek için trt+dht türevi bir ilaç düşünüyorum östorjeni hoplatmasın diye sizce ne yapmalıyım?
    • Yazan: Herkül
      Herkese iyi akşamlar,
      Kür sonrası DHTnin fazla salgılanması ve cinsel his oluşmaması sorunu için önerileriniz neler olurdu? Çok uzun süredir bu haldeyim. Cinsel his oluşmuyor, birşey hissetmiyorum. Zamanla biraz toparlasada  vücudum bir kaç gün sonra tekrar geriye atıyor. Genel şikayetim cinsel istek oluşmaması. Diğer tüm kan değerlerim normal prosta da baktırdım ve endokrin uzmana da  gözüktüm.
      Sizin önerileriniz nedir?

• Yazan: Judas
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içinde serbest testosteronu arttırması için haftalık 200mg masteron yeterli midir? sizce ve hangi ester mantıklıdır? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: tanrınıngazabı
      Merhabalar, 500mg testesteron cypionate kullanıyorum haftalık. Kür öncesi saç dökülmem yoktu. Küre başlar başlamaz elime saçlarım avuç avuç gelmeye başladı. Kan testimde vitamin mineraller referans aralıkta. 5mg Finasterid tablet içtiğimde saç dökülmem aniden duruyor ancak cinsel işlev direkt 0 a iniyor ölüyor. DHT olmadığından dolayı cinsel istek ereksiyon vs tamamen yok oluyor depresifleşiyorum mallaşıyorum.
      Hem saçlarımı kaybetmeden hem de cinselliğimi kaybetmeden yok mudur bu işin çözümü?
    • Yazan: testis torsiyonu
      Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
      Bayadır dht jel arıyorum andractim markası altında üretiliyordu ama yıllardır stoklarda yok fabrikası kapanmıştı bildiğim kadarıyla. Bu jel beyaz reçete olarak eczane kayıtlarında satılıyor ama stok yok ortada krem yok buna alternatif olarak tesadüfen bir sitede benelux pharmanın ürününe denk geldim.
      Benelux pharma yerli bi marka imiş buradan okuduğum kadarıyla güncel ürünlerini kullanan var mı ? Pozitif veya negatif farketmeksizin aydınlatırsanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp