Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Revengew

Kilo aldırıcı şurup hk.

Önerilen İletiler

Revengew    16

Selamun aleyküm hayırlı günler , daha önce bu şurupu kullanan varmı etkisi nasıldır teşekkür ederim . Zorrik bulamadığım için bunu denemek istiyorum.

IMG_6484.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.413

bunların çalışma mekanizmasını bilmiyorum fakat bence bağırsakların olağan çalışmasını yavaşlatarak vucutta kilo artısı sağlıyor. önemli olan tartıdaki artıs değildir. illa tartı odaklı gideceksen 15-20 tuz ve bol su tüket 2-3 gün sonra muhtemelen 4-5 kilo almış olursun

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Korba    4

Kullanmadım ama ilacı daha önce gördüm, duydum. Kullananlar işe yaradığını söylüyor eğer orjinal iran ise

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

kullandım dostum zorrik 5 gömlek daha iyi bundan bunu ben çok sevmedim etki de gördüm görmedim arası gibi birşey

tablet olanlar var onlar çok daha etkili 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16
SERKO, 8 dakika önce yazdı:

kullandım dostum zorrik 5 gömlek daha iyi bundan bunu ben çok sevmedim etki de gördüm görmedim arası gibi birşey

tablet olanlar var onlar çok daha etkili 

Zorrik bulamadım işimi görürmü diye yazmak istedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    45
Askabar, 50 dakika önce yazdı:

bunların çalışma mekanizmasını bilmiyorum fakat bence bağırsakların olağan çalışmasını yavaşlatarak vucutta kilo artısı sağlıyor. önemli olan tartıdaki artıs değildir. illa tartı odaklı gideceksen 15-20 tuz ve bol su tüket 2-3 gün sonra muhtemelen 4-5 kilo almış olursun

askabar dayım bunu biraz daha açar mısın ? nası olucak bu iş dünden razıyım buna ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    173
Komutan, 7 dakika önce yazdı:

askabar dayım bunu biraz daha açar mısın ? nası olucak bu iş dünden razıyım buna ?

Yuksek tuz ve yüksek SU tüketimi Vücutta SU tutumuna neden olur tabi biz antreman yaptığımız ve yüksek karb aldığımız için çoğu kas içinde olacaktır sedanter bir birey yaparsa deri altında tutum daha fazla olur. Bir vucut gelistirmeci de tuzdan korkan buyuyemez demişti adını unuttum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    45
deluxes, Şimdi yazdı:

Yuksek tuz ve yüksek SU tüketimi Vücutta SU tutumuna neden olur tabi biz antreman yaptığımız ve yüksek karb aldığımız için çoğu kas içinde olacaktır sedanter bir birey yaparsa deri altında tutum daha fazla olur. Bir vucut gelistirmeci de tuzdan korkan buyuyemez demişti adını unuttum.

benim iştahım çok kapalı, bi kaç ilaç kullandım iştahımı çok açtı fakat benim derdi anladım. Ben yemek yemeyi sevmiyorum.

Fakat günde 4 litre suyumu asla eksik etmem. Tuzu da arttırmaya başlayacağım. Eyvallah <3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.413
Komutan, Bir saat önce yazdı:

Akşam bol tuzlu patates kızartması ye yanına bol su iç sabah uyan tartıl :) bu faydalı bir şey değil ama 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

Arkadaşın sorunu iştah bu şuruplar inanılmaz iştah açıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    45
Askabar, 2 dakika önce yazdı:

Akşam bol tuzlu patates kızartması ye yanına bol su iç sabah uyan tartıl :) bu faydalı bir şey değil ama 

vücudumu tanıyorum, şeker tükettiğimde ki hiç sevmem çok afedersin çişe çıkarım. Yağ tükettiğimde ki hiç sevmem afedersin tuvalete çıkarım.

Ama kilo alacağımı bilsem hergün tuvalet kapısında yatarım :D:D

SERKO, 1 dakika önce yazdı:

Arkadaşın sorunu iştah bu şuruplar inanılmaz iştah açıyor

Serkan abim iştah açıcıyla ilgili çok ilaç kullandım, evet iştahım açıldı. Fakat yemek yemeyi istemiyorum, sevemiyorum. Çocukkende böyleydim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

yemek yemeği sev yada sevme zorrik ve diğer iran usulü kapsüller inanılmaz iştah açıyor istemesende yiyorsun B|

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.794

Bunu kullandım hala da elimin altında bulunur. Bulkta iştahımın olmadığı zamanlarda kullandım. Bende korkunç iştah açtı. Zorrik kullanmadığım için kıyaslayamam ama bu şurup güzel iştah açıyor. Her üründe olduğu gibi sahtesi de çok var. İranda eczanede satılıyor diye biliyorum. Bitkisel karışım olması lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    45
SERKO, 14 dakika önce yazdı:

yemek yemeği sev yada sevme zorrik ve diğer iran usulü kapsüller inanılmaz iştah açıyor istemesende yiyorsun B|

bazıları uyku yapyığu için problem yaşıyorum ve bu yüzden kullanmama taraftarı oluyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    173
Komutan, Bir saat önce yazdı:

benim iştahım çok kapalı, bi kaç ilaç kullandım iştahımı çok açtı fakat benim derdi anladım. Ben yemek yemeyi sevmiyorum.

Fakat günde 4 litre suyumu asla eksik etmem. Tuzu da arttırmaya başlayacağım. Eyvallah <3

Tuzu kademeli arttır yüksek tuz tansiyon yapabilir tansiyonunu ölçerek git. Aynı zamanda potasyum dengesinede dikkat et, potasyumu düşük alma yoksa deri altında su tutumu artar. Hissedersin zaten kas içinde ki su tutumu ile deri altında ki su tutumunun farkını ona göre tuzu azaltırsın. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089
Komutan, 17 saat önce yazdı:

bazıları uyku yapyığu için problem yaşıyorum ve bu yüzden kullanmama taraftarı oluyorum.

Bunlar yapmıyor dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    45
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

Bunlar yapmıyor dostum

dayım sürekli iran tarafına uğruyo iş gereği, orjinallikten anlayacağını bilsem söyletirdim zorrik şuruptan abim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

zorrik satılıyor var piyasada sanırım 1500 tl civari ben en son aldığımda 450 tlydi fakat zorrik danabol gibi yani balon gibi işte

alacak olursan kapsül olanlar var onlar daha garantili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    45
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

zorrik satılıyor var piyasada sanırım 1500 tl civari ben en son aldığımda 450 tlydi fakat zorrik danabol gibi yani balon gibi işte

alacak olursan kapsül olanlar var onlar daha garantili

valla googleden piayasa bakıyorum da o fiyata bulamadım, sosyal medyadada güvenemıyorum abi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

Sosyal medyadan aldım ben yahu atla deve değil sahtesi yok hahahahaha zaten bir kişi de var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    45
impulse101, 49 dakika önce yazdı:

kianpi pil var turuncu sitede onun da yorumları çok iyi 

şahsen kullandın mı abi yoksa sadece yorumlara mı baktın, çünkü %70i sahte yorum.

SERKO, 49 dakika önce yazdı:

Sosyal medyadan aldım ben yahu atla deve değil sahtesi yok hahahahaha zaten bir kişi de var

arama tarama çalışmaları başlamıştır :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

kianpi pil var şuan bende ondan bahsediyorum zorrikten daha iyi B|

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.