-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ikinci kürüme başlama kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
mempisto26, in Bulk Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Dynestier07
Merhabalar herkese,
6 aylık bir kür yaptım başlangıca göre iyi bir verim aldım sayılır bana göre antrenmanlarım ve beslenmeme dikkat ettim. Şimdi ikinci kürümü yapma kararı aldım sizinle aşağıda bazı detayları paylaşıyor olacağım. Bu detaylar ışığında 2. kürümü nasıl programlamalıyım? @metinav @SPECTRE @GHOST @AS1L @Askabar
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
35 yaşında 180 boy 82 kg İLK KÜRÜMÜN DETAYLARI:
Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg İKİNCİ KÜR HEDEFLERİM:
90 kg olmak! %8-9 yağ oranlarına gelebilmek! GÜNCEL FORM:
Fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: SWAP
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Geçmişte aşağıdaki kürü yapmıştım bazı nedenlerden dolayı bırakmak durumunda kalmıştım.
GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR:
Testosteron Boldenon Diaanabol YENİ PLANLADIĞIM KÜR:
Testosteron Ent. Boldenon Ghrp6 KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilo 70 Boy 1.74 Yaş 30 Sizce yeni planladığım kür uygun mu? Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: enesefe
Öncelikle saygılar,
Benim sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var o yüzden konu açma gereksiniminde bulundum şimdi gelelim karın ağrıma ilk kürüm biteli çok oldu 500 testo 400 bolde 20 hafta kadar yaptım dianabol eklemek istemedim su alıp de yan etki yaşamaktansa hiç almamak daha iyi diye düşündüm siz anladınız Şuan 250 only testo enant ile gidiyorum 2. bir kür yapmayı düşünüyorum fakat bolde yan etkilerini az önce okudum ve açıkçası biraz tırsıtım ama etkilerine laf ettirmem boldenoncular iyi bilir Deca da düşünüyorum fakat deca dick den biraz çekiniyorum.
Ha bu arada 1 hafta sonraya sıra aldım hastaneden kan sonuçlarımı merak ediyorum bi baktırayım diye kürdeyken kafada doluluk hissi yaşadığımı hatırlamıyorum ama gece terlemelerim oldu ve uyandığımda oldu iştah o biçim anlatılmaz 8-10 hafta arasında başlamıştı etki şuan yan etki olarak halen yaşadıklarım testisler küçük ve ereksiyon olarak tam ölü değil ama tam da canlı değil ereksiyon olduğunda hemen bi boşluk anında ereksiyon bozuluyor(%30 gibi kayıp) havalanma durumunda bişey yok ara sıra on numara ereksiyon oluyorum geri kalanlarda ise anlattığım gibi. Pct yapmadım 2. kür düşündüğüm için,kan sonuçlarımı da yaptırdığımda eklerim.
SORULARIM:
Nasıl bi yol izlemeliyim? Kafamda 16 hafta testo+bolde düşüncem var dianabol süz sizce sakıncalımı? Yoksa bi kan sonuçlarıma mı bakiyim duruma göre size danışıp bi yol mu izlemeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: aylardanKASIM
ilk kürüm 500 mg testo enanhate 400 mg boldenon olarak 17 hafta tamamladım 2, kür olarak 750 testo 750 boldenon 20 hafta girmeyi düşünüyorum acaba deca mı girsem yoksa testo boldenon mu girsem aynı şeklşde mg arttıarark hangisinden sizce daha iyi verim alırım boldenonu beğendim ama
-
Yazan: Testomer
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Bu benim ikinci kürüm olacak. İlk kürümde deca testo ve dianabol kullandım. O kürde yaklaşık 8-9 kilo aldım ve bıraktıktan sonra pct yapınca 4 kilo gitti sadece.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilom 73.5 Boyum 174 Yaş 22 İkinci kür olarak düşündüğüm ilaçları öncelikle yazmak istiyorum ve sonrasında yorumlarınızı bekliyorum, her türlü tecrübelerinizi veya tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
KÜR İÇERİĞİM:
450mg testo ent 300 mg rimobolan 80 mg trenbolone 50 mg oxandrolone (ilk dört hafta günlük doz) 100 oximetolone (ikinci dört hafta günlük doz) NOT (ilk dört hafta anavar ile başlayıp sonrasında onu bırakıp,anapolon’a başlayacağım ve o da 4-6 hafta arası olacak)
-
