-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Nabız farklılığının yohimbine kullanımı ile ilişkisi olabilir mi?
Oluşturan:
berko110, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: sauron
Merhaba dostlar 22.04.2025 tarihinde yohimbine kullanmaya başladım. Ben ürünü almadan önce buralar günlük tarzı bir içerik yoktu o yüzden ben başlatmak istedim.
Vücutta etkisini bilmediğim için ilk 5 gün 5mg kullanmaya başladım. İlk 5 gün yohimbine ile ilk defa karşılaştığım için vücudum düşük doza göre bile biraz garip tepkiler verdi. Etkisini maksimal hissetmek için kan şekerim düşükken kullandım sonrasında 3-4 saat kadar karbonhidrat tüketmemeye çalıştım. İlk günlerde biraz yüksek tansiyon ve bolca anksiyete hissettim.
6 gündür de 10 mg tek seferde alıyorum. Yüksek tansiyon ve anksiyete etkisi geçti şimdi de farklı farklı etkiler hissediyorum . 10mg almaya başladığımdan beri nabzımın yüksekliği bazı günler beni rahatsız ediyor. Dinlenme anında nabzım ortalama 75-102 gidip geliyor ortalama 90 nabızla oturuyorum. Belki bir çoğunuz için normal nabızdır ama bana bir rahatsızlık yarattı nedense. Kardiyolarımı günde 30 dk HIIT şeklinde yapıyorum: 3 dk yüksek tempo koşu + 2 dk yürüme. Bunu 4 kere tekrar ediyorum çünkü koşmaktan keyif alıyorum. Aşağıda kardiyoya dair bir ekran görüntüsü bırakıyorum. HIIT yaptığım için nabzımın yükselmesi normal fakat hiçbir zaman 174 nabız görmemiştim. Yohimbine'in bana şu an verdiği tek etki yüksek nabız ve aldıktan sonra 5-6 saat boyunca dinçlik.
177 cm 76 kiloyum. Günlük almam kalorinin 700-900 arasını alıyorum - 1700 kalori - . Diyet yaparken zorlanmıyorum açlık çekmiyorum.
Kilom kadar yağ , antrenman günleri ağırlığımın 2-3 katı kadar karbonhidrat, ağırlığımın 1,5-2 katı kadar protein alıyorum. Amacım bel çevresindeki yağların bir nebze azalması o yüzden sabırla kardiyo, diyet, yohimbine üçlüsüyle gidiyorum. Ara ara burayı güncelleyip almayı düşünen kişilere bilgi vermek istiyorum.
ŞU KİŞİLER KESİNLİKLE YOHİMBİNE KULLANMAMALI: Anskiyete sahibi veya psikiyatrik tedavi gören arkadaşlar, taşıkardi yaşayan veya nabız/ritim sıkıntısı olan arkadaşlar, tansiyonu yüksek seyreden arkadaşlar.
-
Yazan: Yaparss
Herkese selamlar,
Definasyon için clenbuterol ve yohimbe kullanmak istiyorum.
SORULARIM:
Clenbuterol nasıl kullanmam doğru olur? Yohimbe yüklemesini nasıl yapmalıyım? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: 70cmli
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yohimbine kullanmak istiyorum ama marka konusunu da bir türlü net bi cevap bulamadım.
ug max savage line labs Bulabildiğim bu iki marka var daha önce deneyimlemiş biri var mıdır acaba?
-
Yazan: mrecan30
Üstatlar merhaba,
Aynı konu hakkında belki ikinci başlığım olduysa kusura bakmayın.
Kısaca durumumu özetlemek gerekirse:
Boy: 197 cm Kilo: 110 kg Yağ oranı: %20,7 Amacım 5-6 kilo yağ eritip kas kütlemi artırmak.
Ekteki ürünler elime ulaştı. Sabah işe gelmeden 1 saat antrenman yapabiliyorum. Kardiyo için genellikle zamanım kalmadığından, akşam üstü iş yerindeki bisikletle 40-50 dakika kadar telafi ediyorum. Üstatlar, aklıma takılan ve emin olamadığım bazı sorularım olacak, cevaplarsanız çok memnun olurum. İlk hafta antrenman öncesinde 1'er kapsül almayı düşünüyorum.
SORULARIM:
İkinci hafta bu dozu 2'şer kapsüle çıkarayım mı? Cumartesi ve pazar günleri antrenman yapmıyorum, bu günlerde takviyeleri kullanmaya devam edeyim mi yoksa sadece antrenman günlerinde mi kullanmalıyım? Koruyucu olarak NAC 600 yeterli midir ve her gün mü kullanmalıyım? Bir diğer merak ettiğim konu ise supplementleri nasıl kullanmalıyım? Normalde sabah spor öncesinde;
Protein tozu (20 gr) + glutamin (5 gr) Antrenman öncesinde pre-workout Antrenman sırasında suya EAA ekliyorum. Antrenman sonrasında tekrar protein alıyorum. Bu düzenlemeyi sizce nasıl yapmalıyım?
Fikirleriniz ve görüşleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
-