Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

borasipahi

Omuz ağrısı için önerebileceğiniz gıda, ilaç veya vitamin var mı?

Önerilen İletiler

borasipahi    4

Sevgili abilerim ve kardeşlerim,

Haftada 6 gün idman her bölge iki gün olacak şekilde çalışıyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron
  • Boldenon
  • Npp

Küründeyim. Genel olarak hareketlerin çoğunu yaparken tekrar kesmeme sebep olan bir omuz ağrım oluyor, yani güç kalmaması değil omuzun ağrıması sebebiyle tekrarı çıkaramıyorum veya ağırlık artıramıyorum. Bench özellikle omzumu çok zorluyor, ama genel olarak pec fly vs vs hepsinde omuzda zorluk çekiyorum sırtta bile bazı hareketlerde ki bu belki yanlış formdan kaynaklanıyor olabilir, ama ciddi derecede bir sorun yaşıyorum. Tahlil sonuçlarımda d vitamini, demir eksikliğim var bunları yerine koyma tedavisindeyim etkiler mi bilmiyorum ama diğer vitamin ve minerallerim referans aralığında;

Omuz için önerebileceğiniz ek gıda,ilaç,vitamin varsa önerirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.077

doğal olarak et suyu çorbası tavsiye ediyorum iyi geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
SERKO, 49 dakika önce yazdı:

doğal olarak et suyu çorbası tavsiye ediyorum iyi geliyor

Teşekkürler,aslında bakarsanız beslenmem iyi bir film çektirmek istiyorum ama mesela yukarıda GHOST hocamızın tavsiye ettiği ürün gibi neler kullanabilirim anapolon ve dianabol vücudumda aşırı derecede östrojenik etki yaptığı için kullanmak istemiyorum yani gün aşırı arimidex alıyordum o da sanırım iyi değil hatta kitle oluşmaya başlamıştı kestim direk şuan ki kürde batma vs bir şey olmuyor ek olarak oral steroidlerden ne kullanabilirim veya peptid olarak,ek olarak hocamızın önerdiği ürünü nasıl tedarik edebilirim tabi sizin de fikrinizi almak isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.077
borasipahi, 45 dakika önce yazdı:

Teşekkürler,aslında bakarsanız beslenmem iyi bir film çektirmek istiyorum ama mesela yukarıda GHOST hocamızın tavsiye ettiği ürün gibi neler kullanabilirim anapolon ve dianabol vücudumda aşırı derecede östrojenik etki yaptığı için kullanmak istemiyorum yani gün aşırı arimidex alıyordum o da sanırım iyi değil hatta kitle oluşmaya başlamıştı kestim direk şuan ki kürde batma vs bir şey olmuyor ek olarak oral steroidlerden ne kullanabilirim veya peptid olarak,ek olarak hocamızın önerdiği ürünü nasıl tedarik edebilirim tabi sizin de fikrinizi almak isterim.

ürün tedarik için wp butonundan burak hocaya ulaşabilirsin tb500 iyi gelebilir diye düşünüyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

ürün tedarik için wp butonundan burak hocaya ulaşabilirsin tb500 iyi gelebilir diye düşünüyorum

Çok teşekkürler ilginiz için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    388

Ortopediye görünmediysen ilk işin o olsun. Buz tedavisi, kolajen ve glukozamin takviyesi denenebilir..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Kapukaya
      Dostlar şimdi enjeksiyon yapicamda 1.5ml sol omza yapıp çıkarıp aynı uçla sağ omza 1.5ml yapsam totalde 3 ml yapsam problem olur mu?
    • Yazan: Testocu
      Merhaba efendim,
      Omuz başlarıma yüksek steroid enjekte etmemden dolayı bursit oluşmuş ve ameliyat olmuştum omuz başımı deştiler sol omuz başımda da bir miktar iltihap kaldı ve onuda çekmediler kısaca omuzlarım artık gelişmiyor ,  geliştirebilme  imkanım var mı? Sizce ( sarms denedim ön omuz bir miktar genişledi trapez ve omuz başları yine geride kaldı ) rica etsem yardım eder misiniz ?
      İlginize teşekkürler bu arada
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Dün 1 ml omuzdan ilaç vurdum kan kontrolü vs yaptım kan gelmedi ama vururken galiba çok oynattım bugün grip gibiyim göğüs ağrısı vs var enjeksiyonla alakalı olabilir mi? Yoksa grip üstüne denk mi geldi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

• Yazan: the_escobar
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Sol omzumda ufaktan bir sakatlık olmuştu. 2 gün dinlendirdim bugün sırt attım bi tık vurdu gibi.
      SORULAR:
      Yarınki idmana kadar az çok yardımcı olacak krem öneriniz var mı? Her eczanede kolay bulunur mu? Not: Fastgel demişti birisi.
      Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.