Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kasva

Boldenon kürümün 7. haftasında anksiyete sorunu yaşıyorum!

Önerilen İletiler

Kasva    5

Herkese selamlar,

Haftalık 500 testosteron enantat 350 boldenon küründeyim enjeksiyonun 5. haftasında kan testi sonuçlarımı aldım şu an 7. Haftasındayım 1 yıldır anti deprasan kullanıyordum anksiyete bozukluğu yüzünden küre girmeden önce neredeyse tamamen geçmişti ancak son Bir aydır tekrardan başladı acaba düşük prolaktin ve östrojenden dolayı olabilirmi test sonucunu değerlendirip tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim 

Kilo 92 boy 180 yaş 30

Screenshot_2025-04-22-08-46-58-272_com.google.android_apps_docs.jpg.7c82bc9e24c11cf20e09093eda0b9406.thumb.jpg.2d1b63338fc35b94190903277f075aa1.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    57

Kür içinde kullandığımız çoğu ilaç zaten stres/sinir/anksiyete yapabilir. Ek olarak kür öncesi değerlerini paylaşabilir misin? E2 seviyen doğalken kaçtı karşılaştırma yaparak yorum yapılması daha doğru olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5

Hocam kür öncesi testte E2 testim yok malesef ben zaten 1 yıldır antidepresan kullanıyorum haftaya gidip dozunda artış yapacağım öyle deneyeceğim baktım oda olmuyor şiddetleniyor el mahkûm keseceğim  testesteron ve masteron yaparım her halde arık 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    262
Kasva, 1 saat önce yazdı:

Herkese selamlar haftalık 500 testosteron enantat 350 boldenon küründeyim enjeksiyonun 5. haftasında kan testi sonuçlarımı aldım şu an 7. Haftasındayım 1 yıldır anti deprasan kullanıyordum anksiyete bozukluğu yüzünden küre girmeden önce neredeyse tamamen geçmişti ancak son Bir aydır tekrardan başladı acaba düşük prolaktin ve östrojenden dolayı olabilirmi test sonucunu değerlendirip tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim 

Kilo 92 boy 180 yaş 30

Screenshot_2025-04-22-08-46-58-272_com.google.android_apps_docs.jpg.7c82bc9e24c11cf20e09093eda0b9406.thumb.jpg.2d1b63338fc35b94190903277f075aa1.jpg

Tedavi görmüşsün veya halen görüyorsun senin bir süre geçmeden küre girmen başlı başına hata kral senin icin diyorum yazım tetikler ilaçlar seni kim bilir neler atlattın o süre boyunca ben neler cektim anlsiyeteden yıllar gecti zor atlattım hatta alıştım artık diyelim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
Yusufdemir1995, 3 dakika önce yazdı:

Tedavi görmüşsün veya halen görüyorsun senin bir süre geçmeden küre girmen başlı başına hata kral senin icin diyorum yazım tetikler ilaçlar seni kim bilir neler atlattın o süre boyunca ben neler cektim anlsiyeteden yıllar gecti zor atlattım hatta alıştım artık diyelim 

Valla ne yapalım hocam kullandığımız ilaçlar zaten testesteronu yerle bir ediyor arttıralım diye girdik küre dur bakalım zaman ne gösterecek bize baktık dayanılacak gibi değil keseriz artık 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    262
Kasva, 15 dakika önce yazdı:

Valla ne yapalım hocam kullandığımız ilaçlar zaten testesteronu yerle bir ediyor arttıralım diye girdik küre dur bakalım zaman ne gösterecek bize baktık dayanılacak gibi değil keseriz artık 

Umarım dilediğin gibi olur herşey Allah yardımcın olsun…

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.742

Sadece sana değil genele konuşuyorum. Bu tür rahatsızlıklarda anabolik kullanmak çok riskli hafife alınacak şeyler değil lütfen dikkat edin. Only testo masteron kullanabilirsiniz. Üstüne çıkmayın lütfen. Çinko ve magnezyum eksikliğin var dostum takviye almanı tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Sadece sana değil genele konuşuyorum. Bu tür rahatsızlıklarda anabolik kullanmak çok riskli hafife alınacak şeyler değil lütfen dikkat edin. Only testo masteron kullanabilirsiniz. Üstüne çıkmayın lütfen. Çinko ve magnezyum eksikliğin var dostum takviye almanı tavsiye ederim.

Hocam çok sağolun allah razı olsun 🙏 sizin tavsiyeleriniz hep çok kıymetli benim için 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
Diver, 19 saat önce yazdı:

Hocam magnezyum sizce günlük kaç mg alayım bilgi verirseniz çok sevinirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.742
Kasva, 21 dakika önce yazdı:

Hocam magnezyum sizce günlük kaç mg alayım bilgi verirseniz çok sevinirim 

https://ty.gl/e9sfuw4cl35cu

Bunu kullanıyorum günde bir adet öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    6

Ashwaganda kullanmayı deneyebilirsin. Vücuttaki kortizol'ü iyi derecede düşürüyor muş. Hiç kullanmadım şahsen iyi bir marka getirt yurt dışından. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
Curious guy, 2 dakika önce yazdı:

Ashwaganda kullanmayı deneyebilirsin. Vücuttaki kortizol'ü iyi derecede düşürüyor muş. Hiç kullanmadım şahsen iyi bir marka getirt yurt dışından. 

Hocam kortizol seviyesi ile ne gibi bir bağlantısı var bu olayın bilginiz varsa açar mısınız biraz yükselince falan mı oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4

Ben yaklaşık 7 yıldır antidepresan kullanıyorum şahsen kullandığın antidepresan türevi önemli yani SSRI vs ise eğer boldenon bende anksiyete yapmamıştı,trenbolon kullanırken dehşet anksiyete yaşamıştım tarif edilemez yani,ama kullandığın ilacı etki mekanizmasını vs biraz da ona bağlı belki ters tepmiştir,psikiyatristine danışmalısın bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
borasipahi, 1 dakika önce yazdı:

Ben yaklaşık 7 yıldır antidepresan kullanıyorum şahsen kullandığın antidepresan türevi önemli yani SSRI vs ise eğer boldenon bende anksiyete yapmamıştı,trenbolon kullanırken dehşet anksiyete yaşamıştım tarif edilemez yani,ama kullandığın ilacı etki mekanizmasını vs biraz da ona bağlı belki ters tepmiştir,psikiyatristine danışmalısın bence.

Hocam ssrı benimkide misol 100 mg kullanıyorum bütün hormon testlerini vereceğimi haftaya doktorada danışacağım bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
Kasva, 31 dakika önce yazdı:

Hocam ssrı benimkide misol 100 mg kullanıyorum bütün hormon testlerini vereceğimi haftaya doktorada danışacağım bakalım 

Aynen en mantıklısı mesela B12 D vitamini eksikliği vs psikolojiyi çok etkiliyor benim yerlerdeydi toparlamaya çalışıyorum vitamin minerallerden kaynaklı da olabilir vücut çok değişik birbirini etkileyip duruyor her şey en iyisi sen bi konuş sonuçta İLK TAVSİYE DOKTORDAN OLMALI HER ZAMAN.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
borasipahi, 1 dakika önce yazdı:

Aynen en mantıklısı mesela B12 D vitamini eksikliği vs psikolojiyi çok etkiliyor benim yerlerdeydi toparlamaya çalışıyorum vitamin minerallerden kaynaklı da olabilir vücut çok değişik birbirini etkileyip duruyor her şey en iyisi sen bi konuş sonuçta İLK TAVSİYE DOKTORDAN OLMALI HER ZAMAN.

Doktorlar baştacı ama onun ilk diyeceği bırak steroiti olacak hepsi bu konuda aynı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
Kasva, 34 dakika önce yazdı:

Doktorlar baştacı ama onun ilk diyeceği bırak steroiti olacak hepsi bu konuda aynı 

Öyle tabi de mesela ben devlette kan tahlilinden sonra doktorla iyi anlaşmıştım beni takip ediyor yani en azından sormakta fayda var sonuçta işleri o kullanıyorsun kullanırken alman gereken tedbirleri söyler söylemesi lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
borasipahi, Şimdi yazdı:

Öyle tabi de mesela ben devlette kan tahlilinden sonra doktorla iyi anlaşmıştım beni takip ediyor yani en azından sormakta fayda var sonuçta işleri o kullanıyorsun kullanırken alman gereken tedbirleri söyler söylemesi lazım.

İnşallah dediğin gibi takibini düzgün yapacak birine denk gelirizde önemser bak şimdi aslında yazarken aklıma geldi endokrinoloji doktoruna gitmek lazım aslında adamların işi hormonlarla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
Kasva, 35 dakika önce yazdı:

İnşallah dediğin gibi takibini düzgün yapacak birine denk gelirizde önemser bak şimdi aslında yazarken aklıma geldi endokrinoloji doktoruna gitmek lazım aslında adamların işi hormonlarla 

Ben işte dahiliyeden randevu aldım hocam tam kan artı hormonlara baktırmak istiyorum vücut geliştirme ile uğraşıyorum dengede tutmam lazım dedim tahlile yönlendirdi.

Çıkan sonuçla endokrinolojiye gidilebilir zaten sevk verir eğer hormonlarla ilgili bir durum olursa ama vitamindir mineraldir onun gibi değerler için dahiliye doktoru yardımcı olur,okumak kolay bir şey yok ama bilen birinin yönlendirmesi her zaman iyidir.

Ama durumun varsa özelde bir doktorla da devam edebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
borasipahi, 24 dakika önce yazdı:

Ben işte dahiliyeden randevu aldım hocam tam kan artı hormonlara baktırmak istiyorum vücut geliştirme ile uğraşıyorum dengede tutmam lazım dedim tahlile yönlendirdi.

Çıkan sonuçla endokrinolojiye gidilebilir zaten sevk verir eğer hormonlarla ilgili bir durum olursa ama vitamindir mineraldir onun gibi değerler için dahiliye doktoru yardımcı olur,okumak kolay bir şey yok ama bilen birinin yönlendirmesi her zaman iyidir.

Ama durumun varsa özelde bir doktorla da devam edebilirsin.

O şekil yapacağım hocam eyvallah çok sağol teşekkür ederim tavsiyelerin için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
Kasva, 7 dakika önce yazdı:

O şekil yapacağım hocam eyvallah çok sağol teşekkür ederim tavsiyelerin için 

Rica ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    6
Kasva, 5/1/2025 - 13:26 yazdı:

Hocam kortizol seviyesi ile ne gibi bir bağlantısı var bu olayın bilginiz varsa açar mısınız biraz yükselince falan mı oluyor 

Stress ve anksiyete kort idolün artımını sağlıyor buda vücutta katobolik. Ayrıyatende yüksek kortizol olunca daha çok stres kaygı yaşıyorsun. Ama doktor veya bir uzman değilim. Chat gpt den cortisol blocker ve bunun gibi ilaçlara bakıp sorular sorabilirsin. Ashwaganda stres kaygı ve anksiyete yi önlemler bilinen bir supplement

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    5
Curious guy, 1 dakika önce yazdı:

Stress ve anksiyete kort idolün artımını sağlıyor buda vücutta katobolik. Ayrıyatende yüksek kortizol olunca daha çok stres kaygı yaşıyorsun. Ama doktor veya bir uzman değilim. Chat gpt den cortisol blocker ve bunun gibi ilaçlara bakıp sorular sorabilirsin. Ashwaganda stres kaygı ve anksiyete yi önlemler bilinen bir supplement

Tamam hocam araştıracağım çok sağolun 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Thearmy
      Herkese Merhabalar,
      Sağlıklı Sakatlıksız sporlar dilerim herkese, Belli başlı bir kaç kafama takılan sorular var.
      SORULARIM:
      Testo bolde küründe gün içinde arada olan elde ve ayakta karıncalanma hgb yüksekliğinden mi kaynaklanabilir? Testo enath ve boldeyi hep yanı dozajda tutmamız bir sorun yatar mı e2 vs bir çok açıdan? (1.5 ml 375-375) Böbrek sağlığı ve genel açıdan günlük tuz ve zeytinyağ kaç gram alınmalı (95 kilo) Günlerde değişkenlik göstermekle birlikte 12-4 ile 140 arası olan tansiyon normal midir?(6.8 küçük) Herkese iyi günler.
    • Yazan: xmramus
      Arkadaşlar son tahlilim ekte , 14 şubatta 20 haftalık 500 testo 500 bolde kürünü bıraktım , sonrasında1 ay sonra , sabah akşam 50'lik klomen ve proviron tamoksifen , akşamda 50 lik klomen ve proviron kullandım , pctyi yapalı 14 gün falan oldu , tekrar küre gireceğim sizce bunları açayım öyle mi gireyim yoksa direkt Allahuekber zaten kapanacak diye gireyim mi ?

• Yazan: Emreblt45
      Arkadaşlar merhaba,
      Başlıklara baktım güncel bir başlık göremedim konu açmak istedim hangi markalara yönelmeliyim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: hascey27
      Öncelikle herkese selam haıyrlı günler dilerim.
      8 haftadır testosteron boldenon küründeyim 26 yaşındayım ilk 4 hafta hi-tech marka boldenon ve iran testosundan sonra Noxy Lab'a geçtim ve Kürümüde Noxy Lab ile bitireceğim. Sorunumuza gelecek olursak son 4 Haftadır Anksiyete yaşıyorum ve ben daha önce anksiyete yaşayan biri değildim. Son 2 hafta ise her ayağa kalktığımda baş dönmesi direkt mide bulantısı, hızlı kalp atışları ve bayılma hissi oluyor gün içinde çok defa oluyor bazen az şiddetli nadirde şiddetli oluyor.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 testosteron enanthate 400 boldenon 3 sene önce bilinçsiz kür geçmişim vardı şimdi ise bilinçli ve destek alarak kürümü devam ettiriyorum.
      BİREYSEL KÜR DÖNEMİ NOTLARIM:
      125 kg den 8 ayda 92 kg ye düştüm 3000 kcalla başlamıştım şuan ise 1800 kalori alıyorum Günde 6 lt su içiyorum SORULARIM:
      Soruma gelecek olursam kullandığım ilaçların yan etkisi olabilir mi? Boldenonu ilk defa kullanıyorum. Boldenonun böyle bir yan etkisi var mıdır? E2 seviyem düştüğü için anksiyete yaşıyor olabilir miyim? KÜR ÖNCESİ TEST SONUÇLARIM:

KÜR İÇİ İLK 5 HAFTA TEST SONUÇLARIM:

Şimdiden herkese cevapları için teşekkür ederim.
    • Yazan: grooseçetin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuanda aktif olarak daha yeni bu hafta tanıdığım tanınan bir boksör ağabeyimden boldenon testo aldım ve bolde testo kürüne başladım ancak bir sorum olacak, kür etkileri ne zaman belli olur yani ne zaman hissedebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Testosteron 250 mg Boldenon SORULARIM:
      Kan değerlerinde neylere dikkat etmem gerekiyor? Nelere bakmam gerekiyor? Ayrıca pct olarak neler yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.