Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SAMOtrophin

Kürüme deca veya npp eklemeyi düşünüyorum! önerilen kullanım süresi nedir?

Önerilen İletiler

SAMOtrophin    43

Selam arkadaşlar,

7. Hafta itibariyle NPP veya Deca eklemek istiyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron
  • Rimobolan

SORULARIM:

1. Bu ilaçlar kütle alma amacıyla kaç haftaya kadar kullanılabilir?
  2. Önerilen kullanım süresi nedir?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    939
trensetter, 3 dakika önce yazdı:

ben de merak ediyorum deca max kaç hafta gitti forumdakiler?

8-10 hafta tercih ediyorum ben tam etkisini aldığımı hissettiğimde çıkarıyorum kürden.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    135

8-12 Hafta öneriliyor fakat bence kan değerleri düzgünse ve ilaçtan alınan verim devam ediyorsa uzatılabilir sahsen ben o şekilde yapiyorum.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    29
ardas, 5 saat önce yazdı:

8-10 hafta tercih ediyorum ben tam etkisini aldığımı hissettiğimde çıkarıyorum kürden.

hiç böyle 20 hafta falan deca giden gördünüz mü hocam 😆 ne olabilir ki en fazla dick ve psikolojik sorunlar dışında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    258
trensetter, 26 dakika önce yazdı:

hiç böyle 20 hafta falan deca giden gördünüz mü hocam 😆 ne olabilir ki en fazla dick ve psikolojik sorunlar dışında 

Defalarca kez 30 haftayı gecık deca kuru yapmıslıgım var hıcbır sorun yasamadım tabı bu sızınde yasamayacagınız anlamına gelmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    29
Yusufdemir1995, 3 saat önce yazdı:

Defalarca kez 30 haftayı gecık deca kuru yapmıslıgım var hıcbır sorun yasamadım tabı bu sızınde yasamayacagınız anlamına gelmez

trende çok düşük dozlarla 20 haftalara kadar gelmiştim hiçbir sorun yaşamadım bende hocam decayı deniyicem, baya kötü yaptı deca beni ilk 2 hafta ama şuan alıştım gayet iyi gidiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    258
trensetter, 2 dakika önce yazdı:

trende çok düşük dozlarla 20 haftalara kadar gelmiştim hiçbir sorun yaşamadım bende hocam decayı deniyicem, baya kötü yaptı deca beni ilk 2 hafta ama şuan alıştım gayet iyi gidiyor

Ya herkesin bünyesi ilaca aynı etkileri vermiyo birini çarparken diğerini hic sallamıyo bile birazda bünye meselesi. Umarım istedigin verimi alırsın sorunsuz sekilde…

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069
Yusufdemir1995, 4 saat önce yazdı:

benim favorim yusuf tam da benim gibi harakiri yi seviyor 10-12 hafta kür olmaz B|

• ahahaha 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.368
SAMOtrophin, 10 saat önce yazdı:

Selam arkadaşlar,

7. Hafta itibariyle NPP veya Deca eklemek istiyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron
  • Rimobolan

SORULARIM:

1. Bu ilaçlar kütle alma amacıyla kaç haftaya kadar kullanılabilir?
  2. Önerilen kullanım süresi nedir?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Ben 12-15 hafta kullanıyorum npp yi. Şuana kadar her hangi bir olumsuzluk yaşamadım. Tabi ki kan testi ile düzenli kontrol ederek ilerliyorum. Bence 10-12 hafta ideal 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    258
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

benim favorim yusuf tam da benim gibi harakiri yi seviyor 10-12 hafta kür olmaz B|

Yok abi cidden 10 haftalık özellikle deca kürü hic mantıklı değil Allah en verdi ise devam sorun yoksa :D

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069
Yusufdemir1995, Şimdi yazdı:

Yok abi cidden 10 haftalık özellikle deca kürü hic mantıklı değil Allah en verdi ise devam sorun yoksa :D

ben düşük mg uzun vade giderim 10-12 hafta kür kulağıma damlatmam bu arada favorim npp max 250-300 mg yeterli ama minimum 15-20 hafta 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    258
SERKO, 17 dakika önce yazdı:

ben düşük mg uzun vade giderim 10-12 hafta kür kulağıma damlatmam bu arada favorim npp max 250-300 mg yeterli ama minimum 15-20 hafta 

En güzeli abi.. uzun ester decadada aynı ilerliyorum npp pek tercihim değil kendi bünyemde uzun esterden daha güzel sonuc alıyorum su tutumu vs vs zaten hep parçalıyım çok anormal bi bünyem var :D 0 cardio 0 beslenme ile %5-6 yag oranına cok basit inebiliyorum :D bulk ta da damar damar cut da da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    939
trensetter, 5 saat önce yazdı:

İlla ki kullanan varda hiç sormadım ben klasik boldenon ekleyip birini çıkarıp boldenonu 600 e çekiyorum güçte filan bi düşüş olmuyor zaten aynı şekil devam ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Hakansteo
      Selamlar herkese,
      KÜR İÇERİĞİM:
      400 testo prop 300 npp 40mg turnabol Alıyorum. Daha önce bu kürü yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    • Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde npp var ve beni psikolojik olarak kötü etkiliyor. Bu durumdan daha fazla etkilenmemek adına '' anti depresan '' cipralex kullanmayı düşünüyorum! Sizce uygun mudur? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bir hafta önce deca ekledim yüklemeli olarak (750mg) ve diğer ilaçları kestim ( hâla kanımdalar ) Uzun zamandır stabil 5 öğün yiyip asla iştah problemi çekmedim fakat decaya geçtiğimden beri (deca ile alakası var mı bilmiyorum) son 3 gündür 2 öğün zor yiyip şişiyorum ve mental olarak çöktüm, deca resmen beni ruh hastası, regl kadın moduna soktu (prolaktin kontrolü yapıyorum onunla alakalı değil)
      KÜR İÇERİĞİM: (8 haftadır)
      Testosteron Cypionate Boldenon Trenbolone Sanırsam deca ve trenin çakışması sonucu bu hale geldim, deca'ya o kadar para vermişken kesmek istemiyorum ama bir yandan da kesip bolde testo veya masteron testo devam etmeyi düşünüyorum ( aslında bolde tercihim fakat kolesterolümü mahvediyor o yüzden masteron düşündüm).
      Yorum ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: trenn
      Herkese merhabalar,
      Geçen sene haziran ayında deca kürüne girdim fakat ilk haftalarda eklemlerimde çok ağrı olduğunu fark ettim ama ilaçla alakalı olduğunu düşünmedim ayrıca geçmişte pazu kemiğimi kırmıştım bu bölgede de bir ağrı oluşmuştu 3 hafta önce tekrardan deca kürüne girdim ve birebir aynı ağrıları yaşıyorum kürün ortalarından sonra tamamen geçiyor fakat kürümü kısmen baltalıyor daha önce buna benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.