-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kürüme deca veya npp eklemeyi düşünüyorum! önerilen kullanım süresi nedir?
Oluşturan:
SAMOtrophin, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: venus1
Arkadaşlar merhaba;
Uzun süredir anabolik kullanmadan sadece trt doz testo ile devam ediyordum. Bu süreçte önceden de kalma sakatlıklarımdan dolayı deca kürü yapma kararı aldım. Sırasıyla omuz(2 tarafta)boyun,bel,dirsek ve bilek kısımlarında ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Aklımda da yakın zamanda kür yapmak vardı ve deca tercihini yaptım.
KÜR İÇERİĞİ:
Deca - 250mg /hafta Masteron e. - 200mg /hafta Test e - 250mg /hafta KİŞLİSEL BİLGİLERİM:
1.94 boy 112 kilo %15-16 yağ oranı Birçok kür içi koruyucu ve inhibitörlerim mevcut.20 hafta kadar devam etmeyi düşünüyorum. Kürden gelişim olarak çok bir beklentim yok daha çok sakatlıklarım için yapacağım. Bu süreçte şunu şöyle yapsan daha iyi olur diyebileceğiniz tavsiyeler varsa önerin. Ek olarak deca'nın eklem ve sakatlıklara desteği ne kadar elle tutulur çünkü tedavi etmekten daha çok sinir uçlarını baskılayıp acıyı gizlediği ve ilacı kullandığın süre kadar su ve yağ tutumu yaptığını duydum. Bırakınca eski hale dönmek mümkünmüş.
Decayla böyle bir protokol yapmak ne kadar mantıklı?
-
Yazan: m4a1
Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
-
Yazan: Jöhtürk
Merhabalar, herkese iyi sporlar, sağlıklı kürler dilerim.
20 haftalık testo bolde ilk kürümden sonra 1.5 ay cruise devam edip 2.kürüm olan npp testosteron enanthate kürüme girdim ve 3.haftam bitti. boldenonun 7 ye düşürdüğü e2 değerim düzelmiş. trigliserid ve ldl değerlerimde düzelmiş. 1 haftadır corona tarzı bir grip hastalığı çekiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
300 mg npp (humax, zphc) 500 mg testosteron ( aburaihan testo) Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: neON
Herkese iyi formlar,
Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 Test enanthate 200 Deca 200 Masteron Enanthate SORULARIM:
Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması) Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-