Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Trenx

Evlilik için yapılan testlerde - hb d değeri hk.

Önerilen İletiler

Trenx    69

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim.

Allah izin verirse evlenmek için bi yola çıktım.  Nikah için bazı tahliller gerekiyordu ilkinde sağlık ocağında verdim üç gün sonra sonuçlar çıktı her şey normaldi ama HB D değeri 38 çıktı aile hekimim ne olduğunu bilmediğinden beni dahiliyeye sevk etti dahiliye de hematolojiye sevk etti hiçbir yerden adamakıllı cevap alamadım evlenmeye engel bir durum yok çocuk öncesi çift terapistine gidersiniz dedi detaylı bir şekilde kontrol ettirirsiniz ona göre planlama yaparsınız dediler.

Hematoloji o gün bir de ben bakayım diyerek tekrardan tahlil istedi bu sefer sonuçlar bir öncekine göre farklı çıktı. HB D 0 olmuş bu sefer de S yükselmiş :) Sonuçlarımı eke bırakıyorum. Şu an testosteron+boldenon küründeyim kullandığım ilaçlar mı bu değerleri değiştiriyor yoksa düzgün bir hastaneye gidip detaylı bir şekilde baktırmalı mıyım?  @metinav @rastlantisal

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_0284.jpeg IMG_0285.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    5.016

Tahminen, boldenon kaynaklı olması muhtemel...Genetik bir hastalık dolayısıyla da yükseliyor; eğer geçmişte yapılmış kan test sonuçları varsa, e nabızdan bakıp değerlendirme yapılabilir...

2-3 günde bir bebek aspirini yada benzeri işlevde suplementler kullanılabilir...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    69
metinav, Bir saat önce yazdı:

Tahminen, boldenon kaynaklı olması muhtemel...Genetik bir hastalık dolayısıyla da yükseliyor; eğer geçmişte yapılmış kan test sonuçları varsa, e nabızdan bakıp değerlendirme yapılabilir...

2-3 günde bir bebek aspirini yada benzeri işlevde suplementler kullanılabilir...

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. E nabızda daha önceki aylarda kontrol amaçlı hormonlar bir de tam kan tahlilleri var elimden geldiğince her ay kontrol ediyorum. Kafa karışıklığı olmaması için onları eklemedim. Bu tahlili nikahta kullanılacak sağlık raporu için aile hekimi istedi daha öncesinde “hemoglobin elektroforezi” değerlerine hiç baktırmamıştım. Boldenin lan değerlerini bozduğunu çok okudum ve sadece hgb ve hct artışı yapıyor sanıyordum. Benim de aklıma hemen boldenon geldi çünkü bi değer bir değeri tutmuyor ama bu işe sizler gibi yıllarımı vermedim daha yolun en başındayım. Zaten eş adayımda çok şükğr bir problem yok benim ve onun ailesinde de genetik bi rahatsızlık yok. Dediğiniz gibi 2-3 güne bi bebe aspirini kullanırım. 

Ek olarak Hematoloji doktorun istediği değerlerde Folat değeri de yüksek çıkmış.

IMG_0297.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    5.016
Trenx, 1 saat önce yazdı:

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. E nabızda daha önceki aylarda kontrol amaçlı hormonlar bir de tam kan tahlilleri var elimden geldiğince her ay kontrol ediyorum. Kafa karışıklığı olmaması için onları eklemedim. Bu tahlili nikahta kullanılacak sağlık raporu için aile hekimi istedi daha öncesinde “hemoglobin elektroforezi” değerlerine hiç baktırmamıştım. Boldenin lan değerlerini bozduğunu çok okudum ve sadece hgb ve hct artışı yapıyor sanıyordum. Benim de aklıma hemen boldenon geldi çünkü bi değer bir değeri tutmuyor ama bu işe sizler gibi yıllarımı vermedim daha yolun en başındayım. Zaten eş adayımda çok şükğr bir problem yok benim ve onun ailesinde de genetik bi rahatsızlık yok. Dediğiniz gibi 2-3 güne bi bebe aspirini kullanırım. 

Ek olarak Hematoloji doktorun istediği değerlerde Folat değeri de yüksek çıkmış.

Aslında hgb çok da yüksek değil, sonuçta boldenon kullanıyorsun ve kemik iliğinden daha fazla alyuvar üretimi oluyor.Bu demir deponu tüketmiş takviye edilmesi gerekli.Onun dışında folat yüksekliği kullandığın bir multivitaminden kaynaklanmış olabilir...Kreatin kullanıyorsan bu değerin yükselebilir ve idmanları sert yapıyorsan kas hasarın artıyor bu da değerlerini yükseltiyor olabilir...Bol su içmeye çalış...

Doktora düzgün izah edersen ve kür yaptığını belirtirsen bunu önemsemeyebilir...Evliliğe mani olmaması gerekir.Tabi genetik bir durumdan kaynaklamadığını varsayıyorum...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    69

Hocam çok şükür evlilik için gerekli olan raporu aldım. Ben sadece daha öncesinden böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ya da tedirgin olmam gereken bir durum var mı diye merak ettim bir de bu değerlerin on gün arayla yüksek olan bir değerin nasıl sıfırlanıp sonrasında sıfır değer olan bi tahlil sonucunun yükseldiği durumuna anlam verememiştim sadece ben değil doktorlar da şaşırdı :) hem aile hekimim hem de hematoloji doktoru ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz talasemi taşıyıcısı değilsin ama bu değer neden böyle çıkıyor anlayamadık dediler ama sizin de dediğiniz gibi doktorlar bu durumun çok da önemli bir şey olmadığını söyledi sadece çocuk düşündüğünüz zaman daha kapsamlı bir şekilde kendinize baktırın ona göre hareket edin dediler. Onu da vakti zamanı gelince PCT sonrası göstereceğiz. Bolde için kan değerlerini bozuyor diyorlardı ama bu kadarını beklememiştim on gün bi rapor için uğraştırdı :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.