Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

eraay

Zoretanin ile sivex jel kullanımının sarms kürüne negatif etkisi olur mu?

Önerilen İletiler

eraay    1

Merhaba öncelikle,

Bugün sadece sırtımda fazlasıyla bulunan sivilce sorunlarından ötürü doktora gittim ve tedavi sürecinde zoretanin (sabah10mg-akşam20mg) olarak kullanmam gerektiğini bunun yanında da sivex jel kullanmam gerektiğini söyledi, çok yakın zamanda da sarms kullanma gibi planım vardı.

SORULARIM:

• Tedavi süreci boyunca 1 ya da 2aylık bir sarms kullanımı zararlı bir etki bırakır mı?
  • Karaciğer ya da diğer sağlık sorunları açısından nasıl bir sorun oluşur?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusufdemir1995    241

19 yaşımda 8 aylık doktor kontrolünde zoretanin tedavisi görmüştüm süreç o kadar zorduki çok ypruyor bünyeyi karaciğeri. Sana tavsiyem tedavin bitene kadar bırak sarms ı hicbirşey kullanma içinden geçer hormonlarının detaya girmiyicem sakın bulaşma tedavinide etkiler…. Cildin zamanla iyice kuruyacak dökülecek saçlarında aynı şekilde . Çok fazla su içmelisin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370

Sarmslar tek başına karaciğerin içinden geçiyor bir de üzerine zoretanin yaparsan deme hâline..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eraay    1
Yusufdemir1995, 1 saat önce yazdı:

19 yaşımda 8 aylık doktor kontrolünde zoretanin tedavisi görmüştüm süreç o kadar zorduki çok ypruyor bünyeyi karaciğeri. Sana tavsiyem tedavin bitene kadar bırak sarms ı hicbirşey kullanma içinden geçer hormonlarının detaya girmiyicem sakın bulaşma tedavinide etkiler…. Cildin zamanla iyice kuruyacak dökülecek saçlarında aynı şekilde . Çok fazla su içmelisin 

Peki protein tozu ya da creatin kullanımı bir sorun teşkil eder mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    138
eraay, 2 dakika önce yazdı:

Doktoruna danışman daha uygun olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eraay    1
Tarık34, 22 dakika önce yazdı:

Doktoruna danışman daha uygun olur. 

Doktorum girer girmez daha tedaviyi söylemeden protein tozu içiyor musun deyip tozu yerin dibine gömdü😀 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
eraay, 3 dakika önce yazdı:

Doktorum girer girmez daha tedaviyi söylemeden protein tozu içiyor musun deyip tozu yerin dibine gömdü😀 

Sen bol su iç bu süreçte supplement olarak sadece omega-3 ve d vitamini eksikliği varsa onu al yeterli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    241
eraay, Bir saat önce yazdı:

Bak o dönemler ben steroidi kesip yalan yok protein tozu creatin amino vs vs supplementleri kullanmaya devam etmiştim ama acemiydim yapılmaması gerekiyor sende kullanma bence şuna garanti verebilirim tedavin komple bittiginde bi 3 ay daha ilaçlar o işi yapmaya devam ediyor tedavşn bittikten 2 ay sonra falan cildini komple görünce şaşıracaksın şok olacaksın sürpriz olsun bekle sabret gör :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eraay    1
Yusufdemir1995, 42 dakika önce yazdı:

Bak o dönemler ben steroidi kesip yalan yok protein tozu creatin amino vs vs supplementleri kullanmaya devam etmiştim ama acemiydim yapılmaması gerekiyor sende kullanma bence şuna garanti verebilirim tedavin komple bittiginde bi 3 ay daha ilaçlar o işi yapmaya devam ediyor tedavşn bittikten 2 ay sonra falan cildini komple görünce şaşıracaksın şok olacaksın sürpriz olsun bekle sabret gör :))

Evet belki sonucu çok iyi olabilir ama bakınca 3senelik düzenli beslenme emek vakit var hani bir ilaç uğruna da bunları kesmek değer mi ben kestiremiyorum. Doktorla konuştuğumda bile bana dediği ağır kaldırmaydı. Bu kadar kendimi kısıtlayıp onca emek ve zamanı çöpe de atamam yani o yüzden ya hiç tedaviye başlamayayım ya da aynı düzenle devam edeyim tereddütündeyim fazlasıyla kafa bulandırıcı maalesef. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Thearmy    0
eraay, 1 saat önce yazdı:

1Evet belki sonucu çok iyi olabilir ama bakınca 3senelik düzenli beslenme emek vakit var hani bir ilaç uğruna da bunları kesmek değer mi ben kestiremiyorum. Doktorla konuştuğumda bile bana dediği ağır kaldırmaydı. Bu kadar kendimi kısıtlayıp onca emek ve zamanı çöpe de atamam yani o yüzden ya hiç tedaviye başlamayayım ya da aynı düzenle devam edeyim tereddütündeyim fazlasıyla kafa bulandırıcı maalesef. 

aynı süreçlerden geçmiş biri olarak belki yardımım dokunur diye yazmak istedim,5.6 sene önce aynı düşüncelerdeydim, yüzümde iğne atsan her yere saplanıcak derecede sivilce vardı, sırtım göğsüm, Her yer, 8 aylık bir süreçten sonra gerçekten değdiğine inanıyorsun.Vücut Konusunda ,endişeni anlıyorum fakat hayat kaliteni çok arttıracak, ama bence sarms konusuna bulaşma ,herkese yan etkileri farklı fakat,bu ilaç hafife alınacak bir ilaç değil,bazı streoid grupları kadar tehlike barındırabiliyor karaciğer açısından ,önerim değerlerin normal şekilde ilerlediğinde hafif spor ile birlikte bol su içip sabahları aç karnına enginar suyu ve genel olarak yeşillik tüketimi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    5.012

Bu ilaçların yan etkileri de kişiden kişiye farklılık gösterir.Bazısında şiddetli olur, bazısında hafif...Only testosteron kullanımının bir zararı olmaz.Ama kolesterole dikkat etmek ve yağlı şekerli ve nişastalı gıdalardan uzak durmak gerekir...Diğer anabolikler özellikle dht türevi olanlardan kesinlikle kaçınmak lazım...İlacın etki ettiği konuyu ters yönde baskılamış oluruz bu şekilde olursa...

Küçük oğlumda 3 aydır kullanıyor.İlk iki ay günlük 40 mg kullandı, 3. ay dozu yarıya indirdik.Karaciğer değerlerine bakıyoruz gayet iyi hiç bir sıkıntı yok...Multivitamin b12 bir de derslere odaklanabilmesi için bacoba extresi kullanıyor...Karaciğerin zorlandığı nokta, yağların sindirimi ve bol fruktozlu glikozlu besinlerin tüketimi süreci oluyor...

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eraay    1

Konudan ayrı olarak 2sorum daha var. Birincisi tedaviden sonra sarms kürüne girersem sivilceler tekrarlar mı? İkinci olarak karaciğer koruyucu olarak solgar milk thistle mı new life 4hepa mı önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: EmirSfk
      Arkadaşlar selamlar,
      7 yıldır düzensiz olarak fitness hayatımda yer alıyor bu süreçte tamamen hayatımdan çıkarmasam da sporu iradeli ve istikrarlı şekilde devam ettiremedim özellikle Jinekomasti olduğundan dolayı sürekli bi motivasyon düşüklüğü moral bozukluğu yaşıyordum tüm estetikliğimi bozduğundan dolayı plajda havuzda yada tişörtü üstümden çıkarmam gereken herhangi bir yerde sürekli elim göğüs uçlarıma gidiyor, sertleşsin çirkin durmasın diye uzun süredir bunu yaşıyorum.
      Asıl konumuza gelirsek Şuan ki asıl amacım jinekomastiyi ameliyatsız yok edemeyeceğim için yağ oranımı olabildiğince azaltma derdindeyim aynı zamanda karnımı da eritmek yaza formda girmek istiyorum. Daha önce bir anabolik kullandığım hiç olmadı sadece gectiğimiz kasım ayında cok kısa rad140 kulandım yağ yakım sürecimi hızlandıracak bi ürün kullanmak istiyorum.
      Aklımda olanlar;
      cardarine fragment Bu konuda sizin önerilerinizi almak istiyorum. Antrenman sürecim son 1 aydır haftanın 5 günü ppl şeklinde ilerliyor her antrenman öncesi 20mg yohimbine kullanıyorum ağırlık antrenmanı sonunda ise eğimli kardiyomu yapıyorum aynı zamanda protein odaklı diyetimle desteklemeye çalışıyorum. 
      Güncel Form;
      183 boy 88 kilo    
    • Yazan: AkınAkın
      Herkese merhaba, arkadaşlar.
      Sarm ürünlerini kullanmaktayım.
      KULLANDIĞIM ÜRÜN GRUPLARI:
      MK677 RAD-140 YK-11 SORULARIM:
      Hangi mct (koruyucu) grupları kullanmamı önerirsiniz? Hangi vitaminleri kullanmamı önerirsiniz? Genel deneyimlerinizi  ve bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
    • Yazan: ENFAL
      İyi günler değerli hocalarım, arkadaşlarım ve forum üyeleri,
      Kullanmakta olduğum Testo Propionat ve Sarms kürü içinde yaklaşık 4 gün önce kan tahlili verdim.
      SORULARIM:
      Sonuçlarım iyi mi? Lh Fsh kapanırsa pct de sadece tamoxifen ve klomenle açabilir miyim? Veya şimdi lh&fsh uyarımı yapmak için birkaç gün klomen kullanmalı mıyım?  KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.